Slanina
Re: Re: Giro
Nr.3 spokojnost $22.50
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
gus
je neuveritelne ako si hral. si klasicky folder a zaroven vzdy ked ides tak ti stastie praje. vsimol som si to aj v banskej... ale aj tak by ma zaujimalo kolko turnajov si stym vyhral.
hraval som tak jeden cas, dostaval som sa daleko, ale zistil som, ze to proste nie je vitazna taktika.
ale po tomto tyzdni na nu asi znovu nabehnem. lebo ak to pojde takto dalej tak si nieco urobim.
hraval som tak jeden cas, dostaval som sa daleko, ale zistil som, ze to proste nie je vitazna taktika.
ale po tomto tyzdni na nu asi znovu nabehnem. lebo ak to pojde takto dalej tak si nieco urobim.
- pavjan
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Giro
Gratulace Karlosovi, Tomitovi, Tapkovi a vsem ostatnim a poradatelum, pěkný mini turnaj.
- Giro
Re: gus
Pavjane, neklesej na mysli, poker není jen o penězích, vem si to i tak, že kdyby jsi ten čas (já to tak beru) strávil jinak, třeba v hospodě nebo na automatech, tak tě to třeba stojí víc a ještě by tě z toho bolela hlava. Je příjemné sem tam něco vyhrát, ale jsou i delší série, kdy se nedaří :-\
- Giro
Re: Re: Re: Re: Giro
Ze dekuju :)
- karlosj
giro
no na mysli rozhodne neklesam. len zacinam v poslednej dobe sledovat jednu vec. presne tak aku neskutocnu radost mi robi live poker, mi neskutocne depresie sposobuje on line poker. niekedy si fakt pripadam ako keby som bol najvacsia fisch na svete...
zo zaciatku som si myslel, ze je to proste smola, ale kedze sa mi to deje stale tak to asi musi byt tym, ze to jednoducho zle hram... potrebujem pauzu...
zo zaciatku som si myslel, ze je to proste smola, ale kedze sa mi to deje stale tak to asi musi byt tym, ze to jednoducho zle hram... potrebujem pauzu...
- pavjan
pavjan
tak to sa mylis, ja nie som folder ale ked si to myslis , ja ti tvoj nazor neberiem
p.s.nebudem ta ucit hrat poker, ale
najskor si musis vytvorit respekt a potom mozes hrat z hoci cim a na tomto mini tour. bolo malo casu ale uz prezradzam na seba az moc ...:-X este sa mi to v tej Povazskej vypomsti :-D
p.s.nebudem ta ucit hrat poker, ale
najskor si musis vytvorit respekt a potom mozes hrat z hoci cim a na tomto mini tour. bolo malo casu ale uz prezradzam na seba az moc ...:-X este sa mi to v tej Povazskej vypomsti :-D
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.