Slanina
Re: vlade
pomozte tomu GOLOVY a poslite tam tie jeho iniciali
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: Re: Re: 25$
skusim a dam vediet, ale asi az cez vikend, ak by som nepisal o tom cez vikend tak mi to prosim pripomen :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: 25$
Dakujem pekne :)
- gol
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: vlade
to nejde, ak niekto pouzije iny bonus kod, pripadne nepouzije ziadny, tak neni mozne aby sa na slanine zucasnil. Ale na klobase kludne ano :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: tak vidis
a toto nechcem ja ,aby potom vsetci rozpravali ze ma medzi Profi dotlacil Gus
Ja si to vyslapem sam a nemam uz ktomu daleko ale cas ukaze co bude dalej
a to ze sa s niektorimi poznam to mi verit nemusi nikto ,podstatne je premna aby som sa zdokonaloval a hral kvalitnejsie a kvalitnejsie
Ja si to vyslapem sam a nemam uz ktomu daleko ale cas ukaze co bude dalej
a to ze sa s niektorimi poznam to mi verit nemusi nikto ,podstatne je premna aby som sa zdokonaloval a hral kvalitnejsie a kvalitnejsie
-
pavjan
v dnesnej dodobe nie je problem kupit si REG. na WSOP za $10.000 a vypadnut v prvy den a chvastat sa ze som bol na WSOP ale aj tam nieco dokazet
-
ok
tak som to nemyslel. ale to foto by som fakt chcel vidiet.
lebo poznam osobne minimalne jedneho hraca od nas ktory pravidelne hrava aj niekolko turnajov tyzdenne v najrenomovanejsich Londynskych herniach a cez to vsetko fotku z ziadnym wsop ucastnikom nema...
lebo poznam osobne minimalne jedneho hraca od nas ktory pravidelne hrava aj niekolko turnajov tyzdenne v najrenomovanejsich Londynskych herniach a cez to vsetko fotku z ziadnym wsop ucastnikom nema...
- pavjan
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.