SU NEJAKY HRACI POKRU V Kosiciach?
Re: turnaj
Rebuy - nesuhlas.
Radsej tam daje presne tak - vyssi buy in. S ostatnm plne suhlasim. Do Vcka pridem kludne. Ak by chybali zetony , mam 500KS box.
Radsej tam daje presne tak - vyssi buy in. S ostatnm plne suhlasim. Do Vcka pridem kludne. Ak by chybali zetony , mam 500KS box.
- KLH
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: turnaj
Caute caute... :) Akurat som dosiel z Ba a pozeram ze uz sa to tu pohlo ... Pekne tak sa uvidime ... este sa chcem opytat zetony ? Len ja a KLH Alebo donesie este niekto ? zatim...
- KingAce666
chips
...co sa tyka zetonov tak som zato nech donesie kazdy kto ma nejake k dispozicii...cim viac bude tym vacsim poctom moze kazdy hrac disponovat na zaciatku hry a tiez pre pripad ze by nas prislo viac tak to urcite nebude na ujmu....
- eastone
re: turnaj
tiez sa pridavam k eastone-vi nex donesie chipy kazdy kto ma a moze, a k tomu re-buy tiez by som bol skor proti tomu ako zato..
- 3lmagico
- Založený: Máj 2007
PROSBA
pozeram, ze sa tu rozbehla velka diskusia z KE tak by som mal na vas jednu prosbu a strasne by ma potesilo kebyze mi dakto pomoze. Je to sice total offtopic ale hladam jedneho cloveka. Vola sa Peter Lengeň, hocijake infos pomozu. Diky moc. Je to stary kamarat a dako sa mi nedari na neho nakontaktovat tak skusam co sa len da.
- bacill_tt
- Založený: Feb 2007
Re: PROSBA
Zlate stranky, alebo google ?:) / Zetony donesiem jasna vec ;)
- KingAce666
najs
zdravicko bratia,
pozeram, ze sa nas tu pozbieralo par nadsencov, medzi ktorych patrim aj ja ;), na jedlicku pridem na sto pro... buy-in by zatim mohol ostat 200 SK kedze je to asi prva akcia, s organizaciou by som mohol trochu pomoct...mam tam kamosa, kery to ma da sa povedat pod palcom.. bratia technici ho isto poznaju...magic :), PS: easton uz dorob ten stol, drziaky na pivo nie su az take dolezite ;), mame predsa dve ruky ;), tak zatim gl & hf
pozeram, ze sa nas tu pozbieralo par nadsencov, medzi ktorych patrim aj ja ;), na jedlicku pridem na sto pro... buy-in by zatim mohol ostat 200 SK kedze je to asi prva akcia, s organizaciou by som mohol trochu pomoct...mam tam kamosa, kery to ma da sa povedat pod palcom.. bratia technici ho isto poznaju...magic :), PS: easton uz dorob ten stol, drziaky na pivo nie su az take dolezite ;), mame predsa dve ruky ;), tak zatim gl & hf
- bigkobaa
- Založený: Máj 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.