uz ma to zacina bavit!!! Hlavne ta Nuklearna Fyzika niektori
uz ma to zacina bavit!!! Hlavne ta Nuklearna Fyzika niektori
V prvom rade bi som vas poprosil aby ste sa pozreli na tuto stranku:http://www.pocketfives.com/profiles/Annette_15
online hraci ju budu poznat. Pod fotkou si kliknite na ( Largest Recent Scores -See All ). Pozrite si tie vysledky v Turnajoch. ( a to ona nieje naj,naj,naj. Podla toho co som tu cital vo vasich Matematickych Formulach to nieje mozne!?
Ale este raz ku mne napr. AA prehry, ked budete mat skusenosti s Rebuy Turnajmi tak uvidite ze to je docela normalne.( Niekedy ide 6 ludi All In, tak si mozete domysliet aka je sanca s AA ).
K tomu ze sa chvalim, asi tolko, mozem sa hanbit ze potrebujem rok na 22 000 Eur. Mal som 5 dni v tomto roku kde som urobil s toho polovicu,na Titane stara 10 000$ dneska je to 30 000$ o 21:30. V dezembri minuleho roka, v utorok 2 Miesto 1 900$, vo stvrtok 1 miesto 3 600$, v sobotu 3 miesto 1 070 $, a to bolo stale v tom istom Turnaji. Ked k tomu pridam este to 6 miesto v 100 000$ na Titane za 4 000$, 31 miesto za 1000$. Teraz v piatok 1 miesto v 6 000$ za 1 660$ a v utorok moja zena na German Challenge 6 miesto za 900$.
To je iba niekolko prikladov ze to nic nieje, ide iba o to sa zucastnit a hrat. A to vsetko zacalo s 200 Eurami. V turnajoch ide iba o zle a dobre rozhodnutia ako sa mi stalo napr. vcera na Europoker- mas na ruke 88 dvaja pred tebou idu All In ty vihodis oni maju obaja AJ ty bi si vyhral, hned na to mas 33, dvaja idu All In ty vyhodis a zasa by si vyhral a mal by si 90 000 Chipsov lebo nas uz bolo asi 100 ludi a ty bi si bol Chip Leader. Dostanes AQ ides All In s 14 000 Chips callne ta A 10 dojde 10 a cau. Cela matematika je pekne v riti. S pozdravom .
P.S. Poprosil by som Mudrcov aby sa zamysleli, a poviem len tolko. Kazdy z nas moze jedneho dna vyhrat Main Event WSOP pride len na to ake dostanes karty, ako ich zahrajes a ako sa rozhodnes v tom momente.
online hraci ju budu poznat. Pod fotkou si kliknite na ( Largest Recent Scores -See All ). Pozrite si tie vysledky v Turnajoch. ( a to ona nieje naj,naj,naj. Podla toho co som tu cital vo vasich Matematickych Formulach to nieje mozne!?
Ale este raz ku mne napr. AA prehry, ked budete mat skusenosti s Rebuy Turnajmi tak uvidite ze to je docela normalne.( Niekedy ide 6 ludi All In, tak si mozete domysliet aka je sanca s AA ).
K tomu ze sa chvalim, asi tolko, mozem sa hanbit ze potrebujem rok na 22 000 Eur. Mal som 5 dni v tomto roku kde som urobil s toho polovicu,na Titane stara 10 000$ dneska je to 30 000$ o 21:30. V dezembri minuleho roka, v utorok 2 Miesto 1 900$, vo stvrtok 1 miesto 3 600$, v sobotu 3 miesto 1 070 $, a to bolo stale v tom istom Turnaji. Ked k tomu pridam este to 6 miesto v 100 000$ na Titane za 4 000$, 31 miesto za 1000$. Teraz v piatok 1 miesto v 6 000$ za 1 660$ a v utorok moja zena na German Challenge 6 miesto za 900$.
To je iba niekolko prikladov ze to nic nieje, ide iba o to sa zucastnit a hrat. A to vsetko zacalo s 200 Eurami. V turnajoch ide iba o zle a dobre rozhodnutia ako sa mi stalo napr. vcera na Europoker- mas na ruke 88 dvaja pred tebou idu All In ty vihodis oni maju obaja AJ ty bi si vyhral, hned na to mas 33, dvaja idu All In ty vyhodis a zasa by si vyhral a mal by si 90 000 Chipsov lebo nas uz bolo asi 100 ludi a ty bi si bol Chip Leader. Dostanes AQ ides All In s 14 000 Chips callne ta A 10 dojde 10 a cau. Cela matematika je pekne v riti. S pozdravom .
P.S. Poprosil by som Mudrcov aby sa zamysleli, a poviem len tolko. Kazdy z nas moze jedneho dna vyhrat Main Event WSOP pride len na to ake dostanes karty, ako ich zahrajes a ako sa rozhodnes v tom momente.
- ksoiram 1n
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
.....
Snazia sa odbornost vo svojich oboroch vniest do problematiky pokru a tym sa robit zaujimavy. Ako vsakaj sam yegon sam priznal, v zivote nehral live a tak nemoze mat sancu vediet ako by to malo chodit. Jeho neural network je natrenovana na zaklade vzoriek z online hrania a preto sa mu to potom zda normalne a hadze tu nejake nepodstatne statisticke udaje. Ja hram opker skoro denne na nete a 2-3 tyzdenne live, takze vidim rozdiel. ked som chipleader na nete tak vyhodim za sebou desiatich na hluposti, alebo mi pride fullhous alebo poker. niekedy to hra v moj prospech inokedy nie. kazdopadne ta "nahodnost" je taka, ze na nete hadze ovela lepsie kombinacie aby hraci vypadavali skor a hrali dalsi turnaj. Pri tych milionoch o ktore im ide sa im nedivim, robil by som to tak aj ja
- tommylj
- Založený: Máj 2007
Re: .....
ja hral pred chvili na Titane $3500 Gua - za 70 mi dosla nejlepsi kombinace AQo - vyhral jsem 2x BB a SB (celkem 150 chips) a pak byla nejlepsi Q4o - a nakonec kdyz doslo A6s, tak jsem dal Allin (necelych 5 BB) a callnul s 88, ja mel 2 pair a co myslite, ze doslo na river :-!
ksoiram - a z te posledni tve vety je hned 1. cast na nic a pak uz muzes delat co chces
;-)
PS - jednou mi doslo, kdyz jsem callnul s 54s a prochckovali jsme se do konce 4 a 55 bralo =-O *JOKINGLY* , jinak nikdy nic nedoslo a bluff mi reraisly moc vysoko, takze jsem mel turnaj "fold, fold, fold, ..., fold" :-D
ksoiram - a z te posledni tve vety je hned 1. cast na nic a pak uz muzes delat co chces
;-)
PS - jednou mi doslo, kdyz jsem callnul s 54s a prochckovali jsme se do konce 4 a 55 bralo =-O *JOKINGLY* , jinak nikdy nic nedoslo a bluff mi reraisly moc vysoko, takze jsem mel turnaj "fold, fold, fold, ..., fold" :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: uz ma to zacina bavit!!! Hlavne ta Nuklearna Fyzika niektori
yegon tvrdil ze vyhrat turnaj je cista nahoda ? ja suhlasim s ksoiram 1n ze turnaj je o tom robit tie spravne rozhodnutia v spravnom case !:)
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
dobra uvaha
napisal si nieco s cim mozem suhlasit, to je prave na turnajoch to krasne co sa mi strasne paci ze narozdiel od cashu tam neexistuje konstantna strategia :) inak velmi pekne vysledky, gratulujem
- adkaf
Re: Re: uz ma to zacina bavit!!! Hlavne ta Nuklearna Fyzika niek
souhlasim s vama obouma ;) *THUMBS UP*
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
presne tak
som si isty ze skill a dobra taktika sa musia prejavit a hned po niekolkych handoch za da zistit ze kto je dobry hrac...stastie je druhorada vec v pokri...to je jasne
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
tiez
mam ten pocit,ze v turnaji treba verit intuicii a dat aj na vnuknutie
aj mne sa stava ze foldnem nejaku kartu potom zistim,ze som sa tym pripravil o uspech,da sa povedat urazil som stastenu
nehovoriac o faze all-in/fold pri vysokych blindoch,kedy racionalne rozhodnutia ani neviem ako by sa dali robit
zivy poker som este nehral,ale predpokladam,ze tam to je este vyraznejsie,kedze sa intuitivne da vycitit sila,resp.slabost superov pri kazdej hande
aj mne sa stava ze foldnem nejaku kartu potom zistim,ze som sa tym pripravil o uspech,da sa povedat urazil som stastenu
nehovoriac o faze all-in/fold pri vysokych blindoch,kedy racionalne rozhodnutia ani neviem ako by sa dali robit
zivy poker som este nehral,ale predpokladam,ze tam to je este vyraznejsie,kedze sa intuitivne da vycitit sila,resp.slabost superov pri kazdej hande
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
suhlas
tak ako teraz,1 table sng.88 na ruke,blindy 60/120.ja na ruke 8+8.chcem ist do hry,predomnou raise 1xbb,aj tak si hovorim,ze skusim.ale dalsi all in,takze kaslem na to.druhy call,K+J proti A+K...na stol nic nedoslo,vyhral by som.kazdopadne potom som si to vynahradil s 7+7,na flope 7,river dalsia 7 :-D
- lozi
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.