uz ma to zacina bavit!!! Hlavne ta Nuklearna Fyzika niektori

Príspevky zo starej diskusie

A co to vubec tady resite?

Odoslaťod acvonmilan 28 Nov 2007 08:59

Ja myslim, ze kazdy, kdo netrpi nejakou mentalni retardaci a snizenym prahem vnimani, tak pozna, ze LIVE poker a ONLINE poker je z hledisek "haluzi" a ojebu neco UPLNE jineho! To co je schopne dochaze pri ONLINE hre se proste pri LIVE pokeru stava RADOVE mene casto!

Ja jsem hlavne velice rad, ze uz i Yegon uznava, ze uspech v pokeru neni jen zalezitosti te jeho matematiky :-D Neni to tak davno, co si nebyl schopen vubec pripustit, ze neco jako stesti v pokeru hraje roli. Ale to je jen praxe a odehrane hry... dojdeme k tomu vsichni.

Aby clovek vyhral turnaj, musi se sejit nekolik veci:
1/ musi hrat opravdu dobre a soustredene (napr. muj zasadni problem, nezridkakdy mne prestava poker bavit po 10ti minutach)
2/ musi mit stesti v klicovych hrach - tj. takove ty souboje J J vs. Q K atd... - jenze pokud by nekdo hral jen na jistotu, bez tohoto rizika, tak turnaj nevyhraje, koncil by na money ale bez velkeho prurazu
Tohle stesti se da ovlivnit intuici. Nekdo se zde tomu vysmiva, ale pozor! Je to nezanedbatelny prvek. Nekdy jdes do allinu s KK a tusis, neco ti rika, ze to proste dopadne spatne a ono to tak dopadne. Ale jen opravdu dobry hrac intuici poslechne, spousta jinych to tam stejne natlaci. Mi se neco takoveho stalo pri kvalifikaci na ten 10.000 Expekt roll co bude o vikendu - 5 7 v ruce, dva lidi allin a najednou jsem si byl jisty, ze to posbiram - sel jsem allin, oni drzeli AK + JJ a ja to pobral na dva pary! Chce to umet citit tyhle veci a ridit se s nima, to je zasadni vec, ktera odlisuje velke hrace od prumeru!
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: A co to vubec tady resite?

Odoslaťod yegon 28 Nov 2007 09:06

lol
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: A co to vubec tady resite?

Odoslaťod wizdo 28 Nov 2007 12:41

to o klucovych hrach si odo mna odpisal:-P autorske prava su moje:-D ....ale ne...

a za druhe presne tak..obcas mas ten pocit ze super ta vyluckuje s A2 proti KK abo QQ(obcas a to neznasam mam presne to ako pise AC trebars 56 a citim postupku ale dvaja all in tak reku kaslat nato a ona pride...) z coho jasne vyplyva ze nejsom velky hrac:-P;-) bo citenie je ale sila stlacit call abo fold este nie:-D
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: Re: A co to vubec tady resite?

Odoslaťod yegon 28 Nov 2007 13:20

som ochotny uverit ze velky hrac moze vycitit ake karty ma super

nie som ochotny uverit ze velky hrac moze vycitit ake karty pridu na flope

zase budeme trosku realny, ac si urcite robil len srandu :)

kaspirovsky to isti :)
Obrázok používateľa
yegon

AC

Odoslaťod fidelko 28 Nov 2007 15:05

prepac az teraz mi doslo aka to bola urazka...:-D
yegon nehovorime,ze vycitis ake karty dojdu na flop,
ale vycitis moment,ze TERAZ je moja chvila a ides do toho
moj problem je ,ze vacsinou na tie nutkania nereagujem a potom ked zistim ze som mohol ztrojnasobit tak pochopim ze tento turnaj uz je prehraty lebo som urazil pokrovu stastenu*SLZA*
ale aj vdaka tymto diskusiam uz je to lepsie:
napriklad posledny PokerPortalovsky 500$ garant.na TonyG som na BB s tusim A4 pri blindoch 80 reraisol zlodeja do all-inu po uplne jasnom tusaku ze toto musim vyhrat,on dorovnal s QTs a vyhral som na high card
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Re: AC

Odoslaťod acvonmilan 28 Nov 2007 15:44

Fidelko, Tva omluva se prijima. Jen jeste priste ne ACMilan ale ACvonMilan, vonMilan! 8-) :-D

Yegone, zrovna tak, jako jsou lidi, kteri ubehnou 100 metru pod 10s a Ty to nedokazes, tak jsou i lide, kteri jsou narozdil od Tebe obdareni temito instinkty. V okamziku, kdy nekdo dokaze tahle varovani a vyzvy osudu ovladat i vedome, tak bude neporazitelnym hracem! *THUMBS UP*

Prijdou doby, kdy projekce budoucnosti bude stejne bezna, jako vzpominani na to, co ze jsem to vcera vlastne chlastal s prateli O:-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: AC

Odoslaťod yegon 28 Nov 2007 16:16

co si tym chcel povedat ze neubehnem 100m pod 10s? to akoze co? kamaraaade ja beham so svojimi 110kg ako gazela, este som to sice neskusal ale som si 100% isty ze sa zmestim do 9s :)
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: Re: AC

Odoslaťod acvonmilan 28 Nov 2007 16:24

Srandicky, srandicky, ale abych Te nechytil za slovo :-D Takhle jsem placnul pred kamaradem, ze bych v pohode ubehl i marathon, kdybych chtel... a uz jsem to mel na taliry a musel jej bezet, ackoliv nejsem zadny velky aktivni sportovec :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

AC

Odoslaťod sato1 28 Nov 2007 19:11

Tiez sa ztotoznujem ze existuje nieco co ma vplyv na uspesnost hry. Myslim ze dnes pre tento jav este ani neexistuje slovo a nieto nejake racionalne vysvetlenie. Samemu sa mi stalo ze prislo parkrat 10-20 minut, ked som mohol ist s cimkolvek a z 90 percent som vitazil az mi bolo trapne jak spoluhracov nicim. A potom to skonci a ani tuk. Tiez sa mi stalo ze asi 2 tyzdne karty J8 znamenali skoro zarucene vitazstvo. A neboly to len pary ale aj farba, postupka atd. A naopak uz dlhsiu dobu mozem AT zlozit preflop lebo s nimy neuspejem. Mozno cez myslenie clovek dokaze ovlivnovat realitu a zavisi do akej miery tuto schopnost ma a tiez ci mysli pozitivne alebo negativne. Teoria pravdepodobnosti je podla mna vymysel urobeny tak, aby za nesplnitelnych predpokladov zodpovedal realite, ale prakticke vyuzitie nema.
sato1

lol

Odoslaťod jonatanko 28 Nov 2007 19:51

ludia vola sa to variacia -:)))

a neurazajte pravdepodobnost !!!
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!