uz ma to zacina bavit!!! Hlavne ta Nuklearna Fyzika niektori
live poker is rigged :)
dnes som hral chvilu live a behom par ruk som videl allin postupky proti vyssej postupke na turne ...
... na riveri nizsej postupke prisiel flush
to uz je ako na P****Stars :)
rigged :) lol
... na riveri nizsej postupke prisiel flush
to uz je ako na P****Stars :)
rigged :) lol
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
.
ono hrat online cash games napr 4 stoly .. tak dam za 3 hodiny tolko handov kolko da niekto pri live za tyzden. Cize za ten cas vydi dost vela silnych ruk a aj nahod... tolko isto ako by som videl pri live hre s rovnakym poctom ruk a rovnakym poctom hracov. takych 10 ruk dam na 4roch stoloch pre 6tich behom 2min. Kolko trva 10 ruk live ? 30-40min cca?
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Hehe
Andrej, jonatanko, buschle, som rad, ze existuju aj ludia, co pocuvaju aj trochu svoj rozum:)
Ale pre niektorych skalnych privzencov paranoje a zarucenych podvodov v online herniach budete odteraz tzv "jadrovi fyzici" - nova specializovana nadavka pre ludi, co trosku respektuju pravdepodobnost:-D
No a podla AC ste rovnako ako ja navyse aj mentalne retardovani - vitajte v klube...
Ale pre niektorych skalnych privzencov paranoje a zarucenych podvodov v online herniach budete odteraz tzv "jadrovi fyzici" - nova specializovana nadavka pre ludi, co trosku respektuju pravdepodobnost:-D
No a podla AC ste rovnako ako ja navyse aj mentalne retardovani - vitajte v klube...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Hehe
osobne som presvedceny ze to cele samozrejme podvod NIEJE , ale ako programator viem co vsetko sa da A AKO LAHKO a preto tomu proste na 100% verit nikdy nebudem , jedine riesenie co ja vidim ze zlegalnit to komplet v usa , spravit certifikacnu autoritu (statnu) 30 hlav z MIT ktory sa oto postaraju , jedna chyba jeden "breach" a firma pride dozivotne o licenciu inac vzdy budu pochybnosti lebo bad beat je bad beat
- iggy
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: live poker is rigged :)
JJ, ja dokonca poznám aj jeden nemenovaný živý klub, ktorý je rigged.
Check this:
http://tuke.org/kos/aa_aa_kk.jpg
Yo, ja som mal to KK :-D
Check this:
http://tuke.org/kos/aa_aa_kk.jpg
Yo, ja som mal to KK :-D
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: live poker is rigged :)
dobra fotka telatko
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Re: Re: live poker is rigged :)
1 out na rivery , teda teda to by som steamoval minimalne 30 min. DEAD MONEY ON THE TABLE !!!!
- iggy
- Založený: Nov 2007
live sesh
tuke tak ste ma vcera rozblaznili ze som za 2 hodiny prehral 250$ ked som sa snazil bluffoval proti AA, fullhousu, setu a 2xcalling station (ten typ co dorovna allin s J3o ked pride flop AQ3) :)
fok musim sa ukludnit a vratit sa k mojim nitty ways
fok musim sa ukludnit a vratit sa k mojim nitty ways
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.