uz ma to zacina bavit!!! Hlavne ta Nuklearna Fyzika niektori
Re: Re: Re: No, slo by toto?
no vlade myslim ze tomu by si ani ty neporozumel keby ti to niekto napisal
chcel som pocut cislo
10%?
16%?
21.3%?
chcel som pocut cislo
10%?
16%?
21.3%?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: No, slo by toto?
Skusim na priklade to co som tym myslel, takze takto:
Povedzme ze mame vzorku 10 hier
hry v ktorych river prisiel a jeho sanca pred riverom v %
2%
5%
10%
priemerna sanca 5.67%, to znamena ze by mal vyhrat 0.56 hier z 10
Ako tak na to pozeram, tak dalej netreba nic pocitat, staci len ze kolko teda by tych hier mal super vyhrat a kolko v skutocnosti vyhral.
Ja neviem ci som to hned na prvy pokus vymyslel spravne, ale taketo vypocty sa mi zdaju celkom v pohode.
Povedzme ze mame vzorku 10 hier
hry v ktorych river prisiel a jeho sanca pred riverom v %
2%
5%
10%
priemerna sanca 5.67%, to znamena ze by mal vyhrat 0.56 hier z 10
Ako tak na to pozeram, tak dalej netreba nic pocitat, staci len ze kolko teda by tych hier mal super vyhrat a kolko v skutocnosti vyhral.
Ja neviem ci som to hned na prvy pokus vymyslel spravne, ale taketo vypocty sa mi zdaju celkom v pohode.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Re: No, slo by toto?
zase budme trochu realisti :)
si programator, vies si predstavit nakodit mi soft ktory rozhodne ktora ruka je na turne lepsia a aka je % sanca ze superovi dicvala? :)
ja som mal na mysli nieco co by sa dalo zvladnut sql prikazmi
si programator, vies si predstavit nakodit mi soft ktory rozhodne ktora ruka je na turne lepsia a aka je % sanca ze superovi dicvala? :)
ja som mal na mysli nieco co by sa dalo zvladnut sql prikazmi
-
tam
casto ide o to ze obom ludom pridu karty,ktore sa javia ako jasne najlepsie a donuti ich to ist do all inov.
logicky by malo byt ovela viac situacii,kedy ma jeden hrac super kombinaciu a druhy slabu a vacsina hier by mala koncit foldom uz na flope.
V skutocnosti vsak velmi casto su proti seba dva pary,set vs.dva pary,set vs.postupka,flush vs.flush a pod.
logicky sa natiska uvaha,ze je to v zaujme rake aby sa vyprovokovali all-iny co najcastejsie
logicky by malo byt ovela viac situacii,kedy ma jeden hrac super kombinaciu a druhy slabu a vacsina hier by mala koncit foldom uz na flope.
V skutocnosti vsak velmi casto su proti seba dva pary,set vs.dva pary,set vs.postupka,flush vs.flush a pod.
logicky sa natiska uvaha,ze je to v zaujme rake aby sa vyprovokovali all-iny co najcastejsie
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: cize
mno a nebude to napr. aj tym, ze live mas vacsiu sancu vycitit karty supera a trebars aj polozit ruku proti este silnejsej (KK vs. AA a pod.)? Tazko si online predstavit read, ktorym zlozis KK proti allinu preflop napr...
- jozko
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: cize
to si tazko predstavit aj live :)
nenadarmo sa hovori:
"never fold KK for 100xBB!"
nenadarmo sa hovori:
"never fold KK for 100xBB!"
-
Re: lol
su ludia, ktori ano - http://www.youtube.com/watch?v=hIvgJ6CkXag *THUMBS UP* :)
ale tak nemusi to byt len tato hranicna situacia, proste live dokaze skuseny hrac lepsie odhadnut svoju poziciu a prisposobit sa...si myslim (ale som len ubohy zaciatocnik, takze ma pokojne zruste niekto s par tisickami odohratych live handov *JOKINGLY*)
ale tak nemusi to byt len tato hranicna situacia, proste live dokaze skuseny hrac lepsie odhadnut svoju poziciu a prisposobit sa...si myslim (ale som len ubohy zaciatocnik, takze ma pokojne zruste niekto s par tisickami odohratych live handov *JOKINGLY*)
- jozko
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.