uz ma to zacina bavit!!! Hlavne ta Nuklearna Fyzika niektori

Príspevky zo starej diskusie

pokerEV

Odoslaťod yegon 04 Dec 2007 00:26

tu je moj graf vsetkych allinov (nielen pred flopom) zo 73806 odohranych cash ruk

cervena ciara znazornuje ocakavane vyhry a modra skutocne. Ak strmsie stupa cervena ciara znamena to ze ma niekto uhaluzil, ked strmsie stupa modra znamena ze som uhaluzil niekoho ja :)

vzdialenost medzi ciarami je v dolaroch vyjadrene stastie v allinoch teda o kolko viac alebo menej som vyhral nez podla statistiky som mal

v mojom pripade sa tie ciary takmer dotykaju, rozdiel je okolo 60$, videl som aj grafy kde boli dalej od seba ci uz do jednej alebo druhej strany, rozhodujuce nie je ci su uplne pri sebe, to je len u mna nahoda, dolezite je aby sa drzali zhruba paralelne a prilis rychlo sa od seba nevzdalovali

Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Yegon

Odoslaťod 7castle 04 Dec 2007 10:15

No graf mas pekny, ale ako my vieme, ze si si ho nevymyslel? Co ked ta platia herne, aby si nas presviedcal, ze je to tam vsetko v poriadku? Ja som vcera zas prehral AA proti QQ, ako je to mozne, to by sa mi live nikdy nestalo!

:-D
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

lol

Odoslaťod mysak(bon3fish) 04 Dec 2007 10:57

lol... kdyz to tady tak ctu tak vetsina lidi si ztezuje na online poker .ja mam taky za den par her kdy bych nejradsi rozflakal klavesnici ale uz jsem si na to postupne zvyk ze to k tomu patri.
Myslite si ze herna ovlivnuje karty a ze vyhravaji slabi hraci atd...????... pro vas mam jedno reseni bud prestante hrat poker (online) nebo vemte vsechny uspory co mate !!! a vyrazte smer Vegas !!!
mysak(bon3fish)

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

7castle

Odoslaťod yegon 04 Dec 2007 11:07

sakra odhalil si ma, celu noc sa trapim v paintbrushi a ty ma takto hned prekuknes :)
Obrázok používateľa
yegon

myslim

Odoslaťod fidelko 04 Dec 2007 11:32

ze all-iny su v herniach robene urcite cestne-na to by sa rychlo prislo
aj to ze herne nadrzaju slabsim hracom je ocividny nezmysel nic by z toho nemali a neviem ako by softver rozoznaval kto je slabsi hrac...
ale pozornost by som zameral, ak sa da, na moznost,ze softver maju nastaveny tak,aby napriklad po flope,ked hraci preflop navysovali,softver rozda obom hracom karty,
ktorymi ich oboch naspekuje a viac menej prinuti ist az do all-inu.
to je podla mna tazko dokazatelne a preto tu existuje potencial zneuzitia
uplne by stacilo,keby mali herne filter,ktory by uvedenu manipulaciu robil len po vyraznych preflop navyseniach
predpokladam ale ze pre herne by to bolo zaujimave jedine v cash hrach
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Re: myslim

Odoslaťod yegon 04 Dec 2007 11:43

v tom grafe su aj alliny ked sme obidvaja flopli set alebo flush proti flushu a isli allin na turne trebars
Obrázok používateľa
yegon

naživo

Odoslaťod TuKE 04 Dec 2007 13:41

Včera som naživo zažil:

ja na ruke 6d4d
súper QdQs

Hráme headsup, on shortstack, all-in, 3xBB, ja call.
Flop
KsKh3d
Turn
8d
River
Ad

To už sa ani živému pokru nedá veriť :-D
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

re:piantbrush

Odoslaťod beinn 04 Dec 2007 14:31

kua yegon ty si sakra dobry umelec :D natoc video, myslim ze par takyx existuje co sa da dokazat so skicarom :D
beinn

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

P****Stars

Odoslaťod joco66 04 Dec 2007 16:34

prave som prehral 27k pot kde mal super 2 outs presne, hram 1,5 hodiny bezchybne uplne mam 12k chips pride mi 66 hram proti dvom superom flop 655 a som out mozem to osrat stava sa mi to na kazdom jednom skurvenom turnaji na skurvenom P****Stars nie je to normalne.
joco66

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: P****Stars

Odoslaťod yegon 04 Dec 2007 16:42

ber to z tej lepsej stranky

mohol to byt 27k pot v cash game
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!