uz ma to zacina bavit!!! Hlavne ta Nuklearna Fyzika niektori
pokerEV
tu je moj graf vsetkych allinov (nielen pred flopom) zo 73806 odohranych cash ruk
cervena ciara znazornuje ocakavane vyhry a modra skutocne. Ak strmsie stupa cervena ciara znamena to ze ma niekto uhaluzil, ked strmsie stupa modra znamena ze som uhaluzil niekoho ja :)
vzdialenost medzi ciarami je v dolaroch vyjadrene stastie v allinoch teda o kolko viac alebo menej som vyhral nez podla statistiky som mal
v mojom pripade sa tie ciary takmer dotykaju, rozdiel je okolo 60$, videl som aj grafy kde boli dalej od seba ci uz do jednej alebo druhej strany, rozhodujuce nie je ci su uplne pri sebe, to je len u mna nahoda, dolezite je aby sa drzali zhruba paralelne a prilis rychlo sa od seba nevzdalovali
cervena ciara znazornuje ocakavane vyhry a modra skutocne. Ak strmsie stupa cervena ciara znamena to ze ma niekto uhaluzil, ked strmsie stupa modra znamena ze som uhaluzil niekoho ja :)
vzdialenost medzi ciarami je v dolaroch vyjadrene stastie v allinoch teda o kolko viac alebo menej som vyhral nez podla statistiky som mal
v mojom pripade sa tie ciary takmer dotykaju, rozdiel je okolo 60$, videl som aj grafy kde boli dalej od seba ci uz do jednej alebo druhej strany, rozhodujuce nie je ci su uplne pri sebe, to je len u mna nahoda, dolezite je aby sa drzali zhruba paralelne a prilis rychlo sa od seba nevzdalovali
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Yegon
No graf mas pekny, ale ako my vieme, ze si si ho nevymyslel? Co ked ta platia herne, aby si nas presviedcal, ze je to tam vsetko v poriadku? Ja som vcera zas prehral AA proti QQ, ako je to mozne, to by sa mi live nikdy nestalo!
:-D
:-D
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
lol
lol... kdyz to tady tak ctu tak vetsina lidi si ztezuje na online poker .ja mam taky za den par her kdy bych nejradsi rozflakal klavesnici ale uz jsem si na to postupne zvyk ze to k tomu patri.
Myslite si ze herna ovlivnuje karty a ze vyhravaji slabi hraci atd...????... pro vas mam jedno reseni bud prestante hrat poker (online) nebo vemte vsechny uspory co mate !!! a vyrazte smer Vegas !!!
Myslite si ze herna ovlivnuje karty a ze vyhravaji slabi hraci atd...????... pro vas mam jedno reseni bud prestante hrat poker (online) nebo vemte vsechny uspory co mate !!! a vyrazte smer Vegas !!!
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
myslim
ze all-iny su v herniach robene urcite cestne-na to by sa rychlo prislo
aj to ze herne nadrzaju slabsim hracom je ocividny nezmysel nic by z toho nemali a neviem ako by softver rozoznaval kto je slabsi hrac...
ale pozornost by som zameral, ak sa da, na moznost,ze softver maju nastaveny tak,aby napriklad po flope,ked hraci preflop navysovali,softver rozda obom hracom karty,
ktorymi ich oboch naspekuje a viac menej prinuti ist az do all-inu.
to je podla mna tazko dokazatelne a preto tu existuje potencial zneuzitia
uplne by stacilo,keby mali herne filter,ktory by uvedenu manipulaciu robil len po vyraznych preflop navyseniach
predpokladam ale ze pre herne by to bolo zaujimave jedine v cash hrach
aj to ze herne nadrzaju slabsim hracom je ocividny nezmysel nic by z toho nemali a neviem ako by softver rozoznaval kto je slabsi hrac...
ale pozornost by som zameral, ak sa da, na moznost,ze softver maju nastaveny tak,aby napriklad po flope,ked hraci preflop navysovali,softver rozda obom hracom karty,
ktorymi ich oboch naspekuje a viac menej prinuti ist az do all-inu.
to je podla mna tazko dokazatelne a preto tu existuje potencial zneuzitia
uplne by stacilo,keby mali herne filter,ktory by uvedenu manipulaciu robil len po vyraznych preflop navyseniach
predpokladam ale ze pre herne by to bolo zaujimave jedine v cash hrach
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: myslim
v tom grafe su aj alliny ked sme obidvaja flopli set alebo flush proti flushu a isli allin na turne trebars
-
re:piantbrush
kua yegon ty si sakra dobry umelec :D natoc video, myslim ze par takyx existuje co sa da dokazat so skicarom :D
- beinn
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
P****Stars
prave som prehral 27k pot kde mal super 2 outs presne, hram 1,5 hodiny bezchybne uplne mam 12k chips pride mi 66 hram proti dvom superom flop 655 a som out mozem to osrat stava sa mi to na kazdom jednom skurvenom turnaji na skurvenom P****Stars nie je to normalne.
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: P****Stars
ber to z tej lepsej stranky
mohol to byt 27k pot v cash game
mohol to byt 27k pot v cash game
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.