Výsledky Banská Bystrica
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
na poker
se asi zanevřít nedá..! Ale je fakt, že mě se kvůli němu taky do Košic moc nechce :) A dálnici od Nitry do BB fakt doporučuju!! To je mazec, jezdil bych to každý den, fakt nevím kde na moravě máme takovou lahůdku...jo, hold slovensko...:((
- džejar
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
re dezejar
ten tvoj posledny prispevok radsej ani nekomentujem ... :(
- alydzi
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
dzejar
dialnica z Nr do BB je proti ceste do kosic a 6 prudova dialnica to mi ver :-) A inak hod uz nejaky report z turnaje a nabuduce treba viac ludi pretoze z vyhry mi po nocnej "miernej" oslave ostala menej ako polovica :-)
- cstrike22
gratulacia Jaškovi
Super, blahozelam a som rad ze tentokrat sa zadarilo aj vam zilincanom, ste spravna partia a tesim sa na turnaj v Ziline :)
- modi
modi
a ozaj. neviem ako casto cruisujes slovensko, ale ak niektory piatok okolo osmej vecer pojdes cez povazsku bystricu tak sa popytaj na restauraciu namornik a dojdi zahrat, sme tam vzdy.
si spravny typek a rad ta tam privitam... aj tvoje peniaze hehe
si spravny typek a rad ta tam privitam... aj tvoje peniaze hehe
- pavjan
to relkam
neviem ci si bol v banskej na turnaji, ale presne z toho dovodu preco neprisli kosicania do banskej sa nechce celemu slovensku do kosic. je to proste v prdeli daleko. a vacsina zapadu a stredu slovenska (kde aspon z vlastnej skusenosti je najviac hracov zucastnujucich sa live turnajov) prave kvoli tomu zostane doma za internetom alebo si zahra niekde v okoli.
- pavjan
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.