Výsledky Banská Bystrica
Počet príspevkov: 32 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
relkam
majitel ma za to, ze skoro cely den mu tam robi utratu asi 50 ludi a este pripravi aj nejaky raut.
A stymi kosicami to aj ja vidim bledo pretoze je to hodne daleko. Cesi tam nepridu vobec, zapadne svk asi tiez tazko a tak uz len ostava vychod a mozno stred. A myslim, ze Dzejarovi sa to tam tiez dvakrat nechce robit kedze kopec ludi sa zarezervuje a nakoniec nepride. Videl by som to jedine asi tak, ze ak by bol naozaj velky zaujem tak by trebalo poslat dzejarovi zavaznu rezervaciu+ nejaku zalohu aby to bolo na 100%
A stymi kosicami to aj ja vidim bledo pretoze je to hodne daleko. Cesi tam nepridu vobec, zapadne svk asi tiez tazko a tak uz len ostava vychod a mozno stred. A myslim, ze Dzejarovi sa to tam tiez dvakrat nechce robit kedze kopec ludi sa zarezervuje a nakoniec nepride. Videl by som to jedine asi tak, ze ak by bol naozaj velky zaujem tak by trebalo poslat dzejarovi zavaznu rezervaciu+ nejaku zalohu aby to bolo na 100%
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
BB
Tak mne sa tiez pacilo. Sice velmi to nemam s cim porovnavat - prvy turnaj. Ale spokojnost. No a do stanov Honorie by sa mohlo pridat, ze ziadna Žinčiča ani Zákys by sa nemali konzumovat pocas turnaja. :-) Vsak cstrike :-)
roy prosim ta dnes bud na icq, nieco potrebujem...
roy prosim ta dnes bud na icq, nieco potrebujem...
- bedlak
to all
turnaj v povazskej je este stale vo faze hladania vhodneho miesta, lebo poziadavky majitelov podnikov su dost huste. kazdopadne sa objavilo par novych velmi slubnych variant a dalsia vec je, ze na natlak mnozstva hracov sa snazime na turnaj dostat hracsku ikonu LOSEHO takze termin sa snazime synchronizovat s jeho prichodom na slovensko (takze pre znalych ludi sa to celkom da predvidat - bude to par dni na to co akcie kasin vo velkej britanii vyrazaia strop :-) ) ked budem vediet presnejsie udaje tak ich budem samozrejme postovat.
- pavjan
Počet príspevkov: 32 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.