Výsledky Banská Bystrica

Príspevky zo starej diskusie

relkam

Odoslaťod cstrike22 27 Feb 2007 11:22

majitel ma za to, ze skoro cely den mu tam robi utratu asi 50 ludi a este pripravi aj nejaky raut.
A stymi kosicami to aj ja vidim bledo pretoze je to hodne daleko. Cesi tam nepridu vobec, zapadne svk asi tiez tazko a tak uz len ostava vychod a mozno stred. A myslim, ze Dzejarovi sa to tam tiez dvakrat nechce robit kedze kopec ludi sa zarezervuje a nakoniec nepride. Videl by som to jedine asi tak, ze ak by bol naozaj velky zaujem tak by trebalo poslat dzejarovi zavaznu rezervaciu+ nejaku zalohu aby to bolo na 100%
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

BB

Odoslaťod Ace 27 Feb 2007 13:51

Tak ak mam pravdu povedat, ten turnaj v BB bol moj prvy...Aj ked som sice v kvalifikacii neuspel a skoncil 9., velmi sa mi to tam pacilo...HURÁÁÁ do Považskej... Uz niekto vie, kedy a kde to bude??
Ace

Založený: Feb 2007

BB

Odoslaťod Ace 27 Feb 2007 13:51

Tak ak mam pravdu povedat, ten turnaj v BB bol moj prvy...Aj ked som sice v kvalifikacii neuspel a skoncil 9., velmi sa mi to tam pacilo...HURÁÁÁ do Považskej... Uz niekto vie, kedy a kde to bude??
Ace

Založený: Feb 2007

BB

Odoslaťod bedlak 27 Feb 2007 14:38

Tak mne sa tiez pacilo. Sice velmi to nemam s cim porovnavat - prvy turnaj. Ale spokojnost. No a do stanov Honorie by sa mohlo pridat, ze ziadna Žinčiča ani Zákys by sa nemali konzumovat pocas turnaja. :-) Vsak cstrike :-)

roy prosim ta dnes bud na icq, nieco potrebujem...
bedlak

to all

Odoslaťod pavjan 27 Feb 2007 15:48

turnaj v povazskej je este stale vo faze hladania vhodneho miesta, lebo poziadavky majitelov podnikov su dost huste. kazdopadne sa objavilo par novych velmi slubnych variant a dalsia vec je, ze na natlak mnozstva hracov sa snazime na turnaj dostat hracsku ikonu LOSEHO takze termin sa snazime synchronizovat s jeho prichodom na slovensko (takze pre znalych ludi sa to celkom da predvidat - bude to par dni na to co akcie kasin vo velkej britanii vyrazaia strop :-) ) ked budem vediet presnejsie udaje tak ich budem samozrejme postovat.
pavjan

...

Odoslaťod alydzi 27 Feb 2007 16:32

hmm takze KOSICE :)))

SUPER, premozem sa a pridem :)
alydzi

Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

to Pavjan

Odoslaťod Lose 27 Feb 2007 16:45

ze Ikona, neblazni, dovalim na turnaj, a prvu ruku slahnem all-in nech je sranda. a potom hura na cash game, uz sa tesim na tie necitatelne blufy :-)
Lose

lose

Odoslaťod pavjan 27 Feb 2007 17:35

hehe. jaky alibizmus.

pokial viem to slovo prvy krat vyliezlo z tvojej papule :-) ci uz nepamatas
pavjan

to Pavjan

Odoslaťod Lose 27 Feb 2007 17:46

:-) vsak hej, ja len aby si tu kazdemu neprezradzal moje bluffy, potom moje 2-3 vo farbe niekto zavola s AAoffsuited, a nahodov mi to nevide a budem tu za koko...a
Lose

to pavjan

Odoslaťod modi 28 Feb 2007 20:35

To ma fakt nelubis? zradca... :) Tesim sa na Povazsku, len slub ze to tricko AIR nechas doma, nejde ti k pleti... a pridava ti kiláááá..... casto nejazdim po slovensku, ale mozno.... cav
modi

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!