Titan Poker
Re: Titan Poker
mne to nic nenajde a ked som pisal na support tak mi magory napisali ze mam vypnut filtre,odinstalovat hernu a nainstalovat ju nova.
Vsetko som urobil a aj tak to nefunguje.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
U mna tiez vsetko ok
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Mne to ide, ale dnes menili skin, mozno kvoli tomu to chvilu neslo
-
SadPraetor - Príspevky: 114
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
pegas1975x napísal:mne to nic nenajde a ked som pisal na support tak mi magory napisali ze mam vypnut filtre,odinstalovat hernu a nainstalovat ju nova.
Mal som podobny problem, tiez som napisal na support no nic nepomahalo az jedneho dna tam tie turnaje zas boli. Trvalo to asi 2-3 dni
- medzik
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/9 krát
TITAN = 0
Expekt = vsechno
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Expekt = vsechno
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
medzik napísal:pegas1975x napísal:mne to nic nenajde a ked som pisal na support tak mi magory napisali ze mam vypnut filtre,odinstalovat hernu a nainstalovat ju nova.
Mal som podobny problem, tiez som napisal na support no nic nepomahalo az jedneho dna tam tie turnaje zas boli. Trvalo to asi 2-3 dni
Ja som im ani nepisal, odinstaloval som a nainstaloval hernu, rozmyslam, ci to nie je antivirakom, mne NOD hlasil par infiltracii, ale aj napriek preinstalovaniu lobby prazdne, ale vcerajsi turnaj mi spustilo, takze hrat sice mozem, ale registrovat sa neda
- DEZINO
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
APminer napísal:TITAN = 0
Expekt = vsechno
Expekt a CD idu v pohode
- DEZINO
REGISTRACIA do HERNE
Chcem Vas poprosit ako je najlepsie zaregistrovat sa do tejto herne a ako je to s tymi stupnimi bonusmi je to lahke ich dosiahnut ? a je lepsie sa zaregistrovat cez neakeho aktivneho hraca a k tomu dostenem bonus 50 $ + vstupny bonus 100 % vkladu do 500 $ , alebo je vyhodnejsie sa zaregistrovat cez napr. domaci-poker.cz a tam ziskat napr. sadu zetonov.
Chcel by som vas poprosit o radu lebo je to moj prvy vklad do herni .. ved ani neviem ktoru s hermi si mam vybrat tolko ich je .. ktora je dobra na turnaje a ktora cash game ? tato ze vraj ma skvele bonusy za vernost a tiez raceback..
je dobre vlozit do herne max. vklad na bonus 500 $ ci staci minimum napr. 100 EUR ?
vopred dakujem za rady..
Chcel by som vas poprosit o radu lebo je to moj prvy vklad do herni .. ved ani neviem ktoru s hermi si mam vybrat tolko ich je .. ktora je dobra na turnaje a ktora cash game ? tato ze vraj ma skvele bonusy za vernost a tiez raceback..
je dobre vlozit do herne max. vklad na bonus 500 $ ci staci minimum napr. 100 EUR ?
vopred dakujem za rady..
- falkom
- Založený: Nov 2009
APminer napísal:TITAN = 0
Expekt = vsechno
zmente jazyk na anglictinu a preinstalujte to
- DEZINO
nazdar. prosim vas poradte mi: ked zapnem hernu titan poker tak mi len napise, ze nacitava stoly ale ziaden nenacita....
http://www.upnito.sk/0/tzbnd6jdpahqwjf6 ... ed9pwx.JPG
http://www.upnito.sk/0/tzbnd6jdpahqwjf6 ... ed9pwx.JPG
- popcorn
- Založený: Apr 2010
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.