200gtd wsop na PS a 150hd wsop na Full Tilte

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

sanca proti profikom

Odoslaťod yegon 16 Jún 2008 15:12

ked hras proti rovnocennym hracom tak mas sancu na vyhru v SNG 9max 1/9, ak hras proti horsim hracom tak je tvoja sanca na vyhru vyssia ak hras proti lepsim hracom je sanca na vyhru nizsia

je to jednoduche. mal si pocit ze ti hraci ktori sa priamo kupuju na 2000$ step 6 su horsi ako ty? :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: sanca proti profikom

Odoslaťod vlade 16 Jún 2008 15:32

no neviem, ja som z tych turnajov nemal nejaky pocit ze by som bol niekedy nekajo pozadu alebo ze by ma niekto "prehraval". Kludne som im kradol blindy aj robil na nich moves, dobre je ze oni to pochopopia. Kdezto ked hras proti nejakym "korenom" tak mozes robit tahy ake chces, aj tak to nikto nepochopi...

Ono ja by som ten pokrovy skill definoval nie ako nejaku linearnu funkciu ale skor ako nejaku logaritmicku, ked v urcitom bode sa rozdiely v skilloch vymazavaju alebo su zanedbatelne oproti ostatnym faktorom ovlyvnujucich hru/vitaza.
Toto podla mna plati pri turnajoch, pri cash game je samozrejme situacia z roznych pricin ina (vyhrat len konkretnu hru, nemat strach z narastajucich blindov a pod.)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

jo

Odoslaťod yegon 16 Jún 2008 15:37

ja s tebou suhlasim, mozu byt sice od teba o svetelne roky vpredu ale ked hras rozumne a nerobis chyby tak nemaju ako z toho profitovat, problem je v tom ze oni tiez nebudu robit chyby takze je to cele o kartach a ked je to cele na kartach tak tvoja sanca nemoze byt vyssia ako 1/9

a to nehovorim o tom ze sanca ze spravis za to SNG viac chyb nez oni je urcite vyssia nez naopak

za predpokladu ze tam ale bude sediet jeden koren ktory bude horsi ako ty by si sa mohol dostat k tej sanci 1/9
Obrázok používateľa
yegon

si zober

Odoslaťod yegon 16 Jún 2008 15:38

ked hras step1 tak su tam same ovce, skoro vzdy niekto vypadne v 1-2 leveli, ja som casto odohral prvy ruku ked uz boli traja vonku - uz len tym sanca na vyhru brutalne stupa
Obrázok používateľa
yegon

Re: si zober

Odoslaťod vlade 16 Jún 2008 15:50

samozrejme, s odstupom casu mam taky nazor ze na zaciatku ked su vsetci deep nemas co urobit s dobrou kartou typu AK, AQ, AJ, v tychto fazach mi ako ovela viac ziskovejsia pripada hra s parom na ruke s tym ze cakas na set na flope, set je totiz kombinacia ktora sa najtazsie superovi uveri podla mna a tym padom by mohla byt v prvych par leveloch najziskovejsia. Toto by mohlo platit aj na MTT freezeoutoch.

Samozrejme ze vyckavajuca taktika je na tychto stepoch pre 9 ludi jedna z najdolezitejsich veci.
vlade

mne

Odoslaťod fidelko 16 Jún 2008 16:11

sa zda vyhoda hrania SNG s lepsimi hracmi v tom,ze oni neradi dorovnavaju all-iny preflop,
im sa lahsie restealuju raisy ako beznym hracom,ktori sa svojich 3-4BB uz nepustia
na druhej strane,to ze este sa clovek ani nezapoji do hry a uz traja z deviatich vypadli,tak to je naozaj velky posun v sanciach
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Re: 200gtd wsop na PS a 150hd wsop na Full Tilte

Odoslaťod 016roy 16 Jún 2008 16:24

allsam - asi mas pravdu, ono to v podstate bolo jedno, ak by bol niekto schopny dorovnat s 2 vyssimi rozdielnymi kartami, tak je to 50:50, ale to som neratal ze by to bol schopny v tejto faze turnaja za takychto okolnosti. Nenapadlo ma, ze moze s A-A zahrat takto. keby to tam callli 3-4 hraci, tak sa mu to moze stat osudne...ktovie co mal ten co som ho allinom vyhnal, mozno nejaky middle pair alebo nieco ako Q-K co sa tusim v hre objavilo... co uz

yegon - tyzden dozadu, ked som sa stepoval, som sa prestepoval do stepu6. tam so callol BB, zostali sme iba ja a BB v hre. mal som 4-4, flop 5-7-5 odcheckovali sme to, turn 4 a odreraisovali do allinu... nenapadlo ma, ze ma ten blazon 5-7. Skoro ma vystrelo... To bol moj treti vazny pokus o WSOP...

Okrem toho som toho o wsop moc nenahral, a ked aj hral, tak nie vazne, iba take tie 33 rebuy kvaldy a podobne blbosti, aj to len ale 3... A po jednom pokuse na Evereste o sidee event a na pacificu... na oboch som dopadol rovnako...

Vlade - uplne suhlasi. ovela lepsie sa mi hra s dobrymi hracmi ako s niekym kto nie vdaka svojej super hre a chceniu zmiast supera dokaze hrat tak isto s A-A na prvej pozicii, ako s 2-7...
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

hra proti dobrym hracom

Odoslaťod yegon 16 Jún 2008 16:34

s tym nazorom ze proti dobrym hracom sa hra lepsie sa stretavam stale - ano budes mat mensiu variance lebo proti tebe nepolezu so sprostostami a nebudu na teba sypat bad beaty. Na druhej strane ako chces vyhravat ked hras s hracmi ktori robia manej chyb nez ty? :)

uprednostnis absenciu bad beatov pred ziskom?
Obrázok používateľa
yegon

Re: hra proti dobrym hracom

Odoslaťod vlade 16 Jún 2008 19:26

ono je to trocha komplikovanejsie, aj ked si zoberieme 9 uplne dobrych hracov (dajme tomu na SnG), moze nastat x kombinacii ktore nikdy nejde vyriesit jednoznacne spravne a davaju v tom momente vyhodu jednemu zo zucastnenych hracov v hre, pripadne priklanaju misky vah k niekomu kto sa ani hry nezucasnil.

hehe, rozumie niekto tomu co som tym chcel povedat? :-D
vlade

vlado

Odoslaťod fidelko 16 Jún 2008 20:58

ty komik:-D:-D
dnes som sa riadne nasmial na tvojich gagoch*JOKINGLY*
ozaj,kedy ta preslo to nocne nasratie?]:->
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!