svatos21 napísal:neviem ci sa to stava len mne ale na pstars momentalne ficia strasne badbeaty..
Presunuli ich tam z FT, pretoze tam ich uz nikto nechcel, tak teraz sa budu viac objavovat na PS

svatos21 napísal:neviem ci sa to stava len mne ale na pstars momentalne ficia strasne badbeaty..

Ak mas na AP rakeback tak nei je o com, tam to fici, vela hlupych superov... paradoxne na 10+1 je ovela menej regov ako na 5+0,5, aspon podla mojich skusenosti.
Chlpo1989 napísal:svatos21 napísal:neviem ci sa to stava len mne ale na pstars momentalne ficia strasne badbeaty..
Presunuli ich tam z FT, pretoze tam ich uz nikto nechcel, tak teraz sa budu viac objavovat na PS

svatos21 napísal:heh, ja viem ze to odo mna vyznelo ako plackanie, ale ja narazam na all in pred flopom ked napr AA na stoloch ktore som hral casto prehravali na hluposti..
a to si myslis, ze sa deje kazdemu a ze za to moze herna? a co myslis, ako sa citia ti, ktori s AJ pf vyhraju AI, ked narazia do AK? Tebe sa daco take nestava, ze mas kralov, super esa a aj tak vyhras? Chcel by som vediet, ze na akej vzorke ruk robis taketo zavery, ak sa ti to stalo niekolkokrat za poslednych tisic ruk, tak to je vela podla teba?
Proste stars je najvacsia herna na svete a sanca, ze by si pokazili svoje meno nejakou takouto hlupostou (ktora im v nicom nepomoze btw, co z toho maju, ze ty prehras? maju z potu ten isty rake, ako keby si to vyhral...), tak to je taka mala sanca, ze sa ani povedat neda. 

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.