Preco sa to aspon obcas nestane aj mne?
roche01
Na PS mam aktualne ROI 20%, ale SnG som tam nehral cca. mesiac. Teraz minuly tyzden som si dal jeden 5dolarovy. F****Tilt a Ipoker spriemerovane ROI -50%. :-D Na FT a Ipokri uz SnG radsej nehram, bo co tam chodili za haluze... Bezne superovi na jednu kartu doskakala str8 abo flush a tak...
Uf, ITM pri MTT. Tohto roku mam 3 FT a 2 ITM zo 16 MTT FullTilte.
P****Stars 14 ITM zo 42 MTT. Ale tam je zaratanych asi 5 kvalifikacii. Okrem toho 18. miesta ziaden vyraznejsi uspek a ziaden FT.
Titan nie je trackovany na pokerslistings, ale z mojich statistik 3 ITM (40.-60.miesto z 80 platenych) zo 17 MTT. Dve ucasti na Klobase - 1x 1. miesto, raz vrateny buy-in, bo nastalo to pamatne zakapanie Titanu. :)
Uf, ITM pri MTT. Tohto roku mam 3 FT a 2 ITM zo 16 MTT FullTilte.
P****Stars 14 ITM zo 42 MTT. Ale tam je zaratanych asi 5 kvalifikacii. Okrem toho 18. miesta ziaden vyraznejsi uspek a ziaden FT.
Titan nie je trackovany na pokerslistings, ale z mojich statistik 3 ITM (40.-60.miesto z 80 platenych) zo 17 MTT. Dve ucasti na Klobase - 1x 1. miesto, raz vrateny buy-in, bo nastalo to pamatne zakapanie Titanu. :)
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: roche01
no, tak to s Tebou ešte stále nie je beznádejné;-)
možno by som Ti doporučil nejaký soft (ak ho už nemáš) napr. pokeroffice alebo niečo podobné, čo Ti ukáže s ktorými kombináciami máš akú úspešnosť, resp. z ktorej pozície si najúspešnejší s ktoru kombináciou apod. Sám nie som veľkým zástancom týchto analytických programov, ale čo som odskúšal nejaké demá, nie je to na zahodenie a určite Ti to ukáže pár vecí, ktoré Ťa v turnajoch stoja dobré umiestnenie. Ak odstrániš najväčšie slabiny vo svojej hre, zistíš, že aj to šťastie sa akosi umúdrilo.
Ja by som len opäť uviedol príklad od Toma McEvoya, ktorý sa rozprával s jedným hráčom po vyradení na WSOP, ked hráč z UTG s A-10 vypadol proti JJ, keď súperovi na rivery došlo tretie J, zatiaľčo na flope trafil A aj 10.
Ten hráč nadával na celé kasíno, aký badbeat zažil, ale Tom ho uzemnil, že to žiadny badbeat nebol, pretože to bola jeho zlá hra, ktorá ho stála účasť v turnaji:
1. A-10 z UTG nemal vôbec do hry limpovať(!!!)
2. po raise súpera mal nasledovať reraise nie len prosté dorovnanie
3. takže v tejto hre s A10 vôbec nemal byť a tým by žiadny bad beat nezažil.
Čo tým vlastne chcem povedať?:)
Je len to, že taký soft Ti ukáže, ktoré kombinácie sú ziskové a v akej pozícii vzhľadom k Tvojmu štýlu hry apod.
Možno Ti to pomôže zlepšiť Tvoju hru.
možno by som Ti doporučil nejaký soft (ak ho už nemáš) napr. pokeroffice alebo niečo podobné, čo Ti ukáže s ktorými kombináciami máš akú úspešnosť, resp. z ktorej pozície si najúspešnejší s ktoru kombináciou apod. Sám nie som veľkým zástancom týchto analytických programov, ale čo som odskúšal nejaké demá, nie je to na zahodenie a určite Ti to ukáže pár vecí, ktoré Ťa v turnajoch stoja dobré umiestnenie. Ak odstrániš najväčšie slabiny vo svojej hre, zistíš, že aj to šťastie sa akosi umúdrilo.
Ja by som len opäť uviedol príklad od Toma McEvoya, ktorý sa rozprával s jedným hráčom po vyradení na WSOP, ked hráč z UTG s A-10 vypadol proti JJ, keď súperovi na rivery došlo tretie J, zatiaľčo na flope trafil A aj 10.
Ten hráč nadával na celé kasíno, aký badbeat zažil, ale Tom ho uzemnil, že to žiadny badbeat nebol, pretože to bola jeho zlá hra, ktorá ho stála účasť v turnaji:
1. A-10 z UTG nemal vôbec do hry limpovať(!!!)
2. po raise súpera mal nasledovať reraise nie len prosté dorovnanie
3. takže v tejto hre s A10 vôbec nemal byť a tým by žiadny bad beat nezažil.
Čo tým vlastne chcem povedať?:)
Je len to, že taký soft Ti ukáže, ktoré kombinácie sú ziskové a v akej pozícii vzhľadom k Tvojmu štýlu hry apod.
Možno Ti to pomôže zlepšiť Tvoju hru.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Chip
V idealnom pripade fold oboch, co je ale malo pravdepodobne, odhadom tak cca 15%... Velmi dobry vysledok je aj fold jedneho, vtedy sme HU na dobrej strane (cca 55%) coinflipu + lots of dead money. Toto bol zamer.
V najhorsom daju obaja call, potom treba verit ze si drzia velke alebo jeden ma 99 a druhy AQ.
V najhorsom daju obaja call, potom treba verit ze si drzia velke alebo jeden ma 99 a druhy AQ.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Pepi
Neverim, nie je toho pomenej. Mas dost malu vzorku, to po prve, a po druhe si zapisujes malo. Ja mam Pokertracker, v databaze asi 1000 SNGciek (mozno cca 40-50k ruk), vsetko chodi ako ma (z parov najmenej AA:-D ), poradie vyhernych ruk je ako ma byt...
Vsetko je to len dlhodobost... ja hravam zvacsa 2 hodinove sessions, cca 15 turnajov, niekedy nemozem poriadne vyhrat ruku, vsetky coinflipy prehram, nic mi nechodi, vsetci ma reraisuju etc... skoncim -$50... predvcerom zas 17 turnajov, 4 vitazne, 5 druhych, +$90... ale dlhodobo mam stale ROI 15, takze uz som sa uplne oducil nadavat, a ked prehravam, len sa usmievam - viem, ze sa prave pripravujem na vitaznu fazu.
Cele je to o tom, co najskor pochopit, o com je ta dlhodobost. 80% hracov to nechape, a stale vyplakavaju. Cim skor opustis tuto skupinu, tym lepsie pre teba:)
Vsetko je to len dlhodobost... ja hravam zvacsa 2 hodinove sessions, cca 15 turnajov, niekedy nemozem poriadne vyhrat ruku, vsetky coinflipy prehram, nic mi nechodi, vsetci ma reraisuju etc... skoncim -$50... predvcerom zas 17 turnajov, 4 vitazne, 5 druhych, +$90... ale dlhodobo mam stale ROI 15, takze uz som sa uplne oducil nadavat, a ked prehravam, len sa usmievam - viem, ze sa prave pripravujem na vitaznu fazu.
Cele je to o tom, co najskor pochopit, o com je ta dlhodobost. 80% hracov to nechape, a stale vyplakavaju. Cim skor opustis tuto skupinu, tym lepsie pre teba:)
- 7castle
Re: Pepi
suhlasim.......tiez som stale plakal nad rozliatym mliekon nechapal som ako moze mat niekto take stastie a ked som mal to stastie ja tak som si to nevsimal.........ozaj a co hovorite na Hellmutha....ja ked ho vidim ake sracky hra a potom kazdemu vyprava aky on je dobry a vsetci ostatny su odpad tak je mi z toho zle...nechapem ako ten chalan mohol ziskat 11 naramkov na wsop
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
7 zamkov
a ked prehravam, len sa usmievam - viem, ze sa prave pripravujem na vitaznu fazu.
Cele je to o tom, co najskor pochopit, o com je ta dlhodobost. 80% hracov to nechape, a stale vyplakavaju. Cim skor opustis tuto skupinu, tym lepsie pre teba
Velka pravda..... *THUMBS UP*
Cele je to o tom, co najskor pochopit, o com je ta dlhodobost. 80% hracov to nechape, a stale vyplakavaju. Cim skor opustis tuto skupinu, tym lepsie pre teba
Velka pravda..... *THUMBS UP*
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pepi
vies co je este dobra pomocka na stravenie bad beatov?
hrat naraz 3-4 turnaje alebo SNG - to nemusis ist vecer spat nazlosteny po badbeate a cakat do dalsieho dna ci sa to otoci:hned v realnom case sa smola vyvazuje:
v jednom turnaji prehras AK vs.str.par coinflip a vypadnes ale za chvilu v druhom ta ista situacia ,zdablujes a si si so stastenou kvit.
Tam sa aj naucis,ze netreba hrat kazdy jeden turnaj ako o zivot,uplne staci ked v troch vypadnes hned, ale vo stvrtom ides vysoko
nazval by som to ako obetovanie niekolkych turnajov,aby v tom jednom,kde sa konecne nakloni stastena a povedzme dvakrat za sebou vyhras AI coinflip,si mohol namierit za vitazstvom
hrat v kazdom jednom turnaji bez rizika a silou mocou chciet byt ITM,tak to je spolahliva cesta ako nic nevyhrat
hrat naraz 3-4 turnaje alebo SNG - to nemusis ist vecer spat nazlosteny po badbeate a cakat do dalsieho dna ci sa to otoci:hned v realnom case sa smola vyvazuje:
v jednom turnaji prehras AK vs.str.par coinflip a vypadnes ale za chvilu v druhom ta ista situacia ,zdablujes a si si so stastenou kvit.
Tam sa aj naucis,ze netreba hrat kazdy jeden turnaj ako o zivot,uplne staci ked v troch vypadnes hned, ale vo stvrtom ides vysoko
nazval by som to ako obetovanie niekolkych turnajov,aby v tom jednom,kde sa konecne nakloni stastena a povedzme dvakrat za sebou vyhras AI coinflip,si mohol namierit za vitazstvom
hrat v kazdom jednom turnaji bez rizika a silou mocou chciet byt ITM,tak to je spolahliva cesta ako nic nevyhrat
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: 7 zamkov
Dik strike... inak 7 hradov ked uz;-)
Inak iste ze sa v skutocnosti neusmievam, nie som blazon, ale som proste v pohode a s nadhladom ratam co vsetko som prehral.
A pravdu ma aj fidelko, online poker sa neda hrat s jednym stolom... musis pridavat stoly a potom sa ovela lepsie hra.
Inak iste ze sa v skutocnosti neusmievam, nie som blazon, ale som proste v pohode a s nadhladom ratam co vsetko som prehral.
A pravdu ma aj fidelko, online poker sa neda hrat s jednym stolom... musis pridavat stoly a potom sa ovela lepsie hra.
- 7castle
Re: Pepi
Ked sa cloveku dari napriklad v turnajoch, tak by mal podla mna prejst na SaG s vacsim startovnym. Za rovnaky cas viac penez. Nebolo by spatne postupne sa vysapat az niekde aspon na 200 USD. Ja mam so sebou asi take plany, ale nieje to lahke. Hravam SaG 1 table obycajne na PS a je to jedina herna v ktorej idem slusne do plusu a pred nedavnom som tam mal ROI 31% , ale v poslednej dobe mi nic nechodi a odhadujem napriklad ze zo 100 all in spred flopu som vyhral iba 5. Som napaleny, ale nemam na vyber a skusim vydrzat a verit, ze je to vsetko fer. Nech mi ale niekto skusi vyriesit nejako rozumne preco je PS jedina herna v ktorej idem do zisku a hravam, alebo som hraval na expekte, U***et, B**fair, party, full tilt, B**n, paradise. Zial v tychto herniach mam pocit ze neexistuje vyhrat slusne peniaze a za to ze je vsetko v poriadku by som za ziadnu hernu ruku do ohna nedal.
- stetinac
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
stetinac
vidis to moc ruzovo:
mne tiez na PS sa super dari v 5usd 9 manSNG
ale akonahle skusim 10usd,tak tam narazi kosa na kamen a maximalne sa tak krutim dokola
vysvetlujem si to tak,ze tie 5usd hra kde-kto ale 10usd uz hra vacsina hracov co ma aspon sajn ako sa hra SNG a tym padom ide profitabilita dolu vodou
co sa tyka ostatnych herni,tak inde vacsinou moc rychlo stupaju blindy,preto sa tam zle hra
mne tiez na PS sa super dari v 5usd 9 manSNG
ale akonahle skusim 10usd,tak tam narazi kosa na kamen a maximalne sa tak krutim dokola
vysvetlujem si to tak,ze tie 5usd hra kde-kto ale 10usd uz hra vacsina hracov co ma aspon sajn ako sa hra SNG a tym padom ide profitabilita dolu vodou
co sa tyka ostatnych herni,tak inde vacsinou moc rychlo stupaju blindy,preto sa tam zle hra
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.