??? rigged ???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: easy call
jj diky
odted kazdyho odrazuju od ps. dejte na me. i na vyssich limitech je to fish contest
odted kazdyho odrazuju od ps. dejte na me. i na vyssich limitech je to fish contest
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: easy call
Hehe...a to som si hovoril, ze ked si budem najblizsie otvarat ucet, tak na PS :-D
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: easy call
heh . tak to si jeste dobre rozmysli ;)
a pokud budes hrat jen male games tak to nema cenu ;) fish fish fish
a pokud budes hrat jen male games tak to nema cenu ;) fish fish fish
- mysak(bon3fish)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: easy call
Tak ja hravam najmä cash, cize mne by fishy vyhovovali:-)
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: easy call
ja som tam nedavno zacal hrat, ale asi len clearnem bonus a tiez kaslem na nich. ono je dobre, ked su pri stole 2-3 fishky, ale ked ich je 8, tak to je konec, nemozes vyhrat :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: easy call
jak vidis tak staci i jedna.
hulmazas2: neboj i na cashi na ps poznas co dokazi donks
hulmazas2: neboj i na cashi na ps poznas co dokazi donks
- mysak(bon3fish)
mysak
No neviem ci by si si nemal skor spytovat svedomie ty. Co si vlastne cakal od flopu ked si callol 50? Je pravda, ze si este nebol v push/fold faze ale aj tak bud raise alebo fold. Potom on raisne 2x BB a ty out of position call, cize znova absolutna blbost.Ok prisiel ti vysneny flop ktory si mohol pri A3 cakat (hadam si nedufal, ze ti pride 33x alebo A3x). Reagujes prvy a ty check! Keby si bol betol a on raisne mozes to este teoreticky zlozit s tym ze ma A s vyssim kickerom. Namiesto toho iba callnes jeho cbet a tym si sa nedozvedel ani prd. Na turne jeho call fakt nedava zmysel ale to nic nemeni na tom, ze si si to prehral jedine a jedine sam.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
fuj
je to hnus,ale inde to nie je o nic lepsie:
teraz na FT niekolkokrat po sebe moje overbety dorovnavali s nicim a nakoniec im to vzdy doskakalo
ale aj to,ze ti dementi kludne dorovnavaju s nicim svedci o tom ze sa im to asi dlhodobo vyplaca-normalne s tym kalkuluju,ze to tam na river skoro vzdy padne-ved by uz davno prisli o uspory
to by bol nepriamy dokaz,ze to nie je koser s online pokrom
alebo je vsetko o.k. a treba tak hrat ako maniak,vid Gus Hansen, reraisovat s nicim,tlacit superov,ved river to vyriesi ked bude zle
:-!
teraz na FT niekolkokrat po sebe moje overbety dorovnavali s nicim a nakoniec im to vzdy doskakalo
ale aj to,ze ti dementi kludne dorovnavaju s nicim svedci o tom ze sa im to asi dlhodobo vyplaca-normalne s tym kalkuluju,ze to tam na river skoro vzdy padne-ved by uz davno prisli o uspory
to by bol nepriamy dokaz,ze to nie je koser s online pokrom
alebo je vsetko o.k. a treba tak hrat ako maniak,vid Gus Hansen, reraisovat s nicim,tlacit superov,ved river to vyriesi ked bude zle
:-!
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
hm Barin
hezka teorie , ale praxe trochu jina
radsi nez teoreticke hrani uznavam hrani proti kazdemu hraci jinak ;) hrac jako on nasadi na flope s cimkoliv.. ja obvykle kdyz mam read tak blufnu a dam rr... popr kdyz mam slusnou ruku jen dorovnam.. a necham ho at si vsadi i na turnu a pak ho raisnu.. dobre mi to zaplati nemam cas ti to ted vysvetlovat. zejtra delam praktickou maturitu..mejte se
PS - s tim ze jsem si to prohral sam, sem se docela zasmal... to zni tak nejak jako kdyz bys s AA navysil na 3BB a dorovnal te nekdo , na flopu by k 22 chytil set.. taky bys mohl rict ze sis to zavinil sam ?? mohl jsi prece rovnou dat all in :-D a vyhnat ho
radsi nez teoreticke hrani uznavam hrani proti kazdemu hraci jinak ;) hrac jako on nasadi na flope s cimkoliv.. ja obvykle kdyz mam read tak blufnu a dam rr... popr kdyz mam slusnou ruku jen dorovnam.. a necham ho at si vsadi i na turnu a pak ho raisnu.. dobre mi to zaplati nemam cas ti to ted vysvetlovat. zejtra delam praktickou maturitu..mejte se
PS - s tim ze jsem si to prohral sam, sem se docela zasmal... to zni tak nejak jako kdyz bys s AA navysil na 3BB a dorovnal te nekdo , na flopu by k 22 chytil set.. taky bys mohl rict ze sis to zavinil sam ?? mohl jsi prece rovnou dat all in :-D a vyhnat ho
- mysak(bon3fish)
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.