??? rigged ???

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Ja

Odoslaťod hulmazas2 28 Apr 2008 16:02

chodim do prace, hram poker, mam Xbox a este aj frajerku. Fakt je tazke dat to do kopy.
Dolezite je mat spolocne zaujmy, tak som priatelke povedal "Bud sa nauc hrat poker, alebo si kup druhy ovladac na Xbox :-D
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

roche01, 7castle

Odoslaťod mysak(bon3fish) 28 Apr 2008 16:51

roche01 - Ja se nechci utesovat tim, ze prejdu k jiny herne. Je to spis psychicky tah !
7castle - Tvuj nazor ze souhlasis ti neberu ;) mas na to pravu . Jen uznavas takove veci jako, blindy, pro kolik lidi je prizepoll a hlavne jednu zakladni vec a to READ na soupere. Abych podle vas hral to co jste zde psali, tak to muzu naprogramovat nejakej program aby hral za me( prikazy typu : kdyz dostanes tuto- udelej tuto-pokud navysi-sloz nebo dorovnej pred flopem- pokud neprijde na flop 50% na vyhru-sloz)
Jak uz jsem psal uznavam radsi hrani jine nez se presne pise v knizkach ;)
A pokud si tady psal neco o tom kolik musel dorovnat do banku aby videl kartu atd.. Myslis ze to bral v potaz kdyz me dorovnal asi tak za 0,3s ?? :-D myslim ze ne a nejake pot odds mu byly uprdele.
BTW , myslis ze kdybych navysil na 3BB pre flop prvni ja myslis ze slozi ? dorovna ? Podle toho co jsem mel jenom za tu "chvili" moznost videt tak by me urcite raisnul . Co je lepsi ?? call 25 a pak dorovnat jeste 100 nebo rasnout na 150 a pak slozit a nevidis flop (nebo dorovnat re raise) Co vyjde levnejs ?? Asi si umis odpoveded.
Ja zastavam teorii hrat proti takovymhle maniakum spis pasivne !!!

"Boze sak mi daj mena tych fishiek a idem tam... uvedomujes si co hovoris? Ze s fishkami sa neda vyhrat, a ze ty potrebujes dobrych hracov aby si vyhraval? Ty proste tvrdis, ze viac zarobis na dobrych hracoch ako na zlych"
---ANO.. Vic si urcite zarobim na lepsich a prumernych hracich co vedi co maji slozit a co hrat nez proti maniakum !!!! ;)
Schvalne myslis ze pokud nekoho naucis zakladni pravidla pokeru a budes s nim pak hrat, myslis ze budes hodne v plusu ?? Myslim ze ne ! Muzu potvrdit . Hrali jsme poker ve skole kdyz jsem je to trochu naucil. Nebyl jsem hodne v plusu.
Proste maniak nevi kdy slozit--- nevychazi ti proti nemu blufy a dorovnava s low parem atd.. callne te kdyz mas dva pary.. on jeden slaby a na river mu obcas dojde trips atd...

Opet se mnou nebudes souhlasit. Opet ti to neberu ;) Jen zde vysvetluju jak poker chapu ja !
mysak(bon3fish)

Založený: Okt 2007

Mysak

Odoslaťod hulmazas2 28 Apr 2008 17:01

uplne s tebou suhlasim..ale "Proste maniak nevi kdy slozit--- nevychazi ti proti nemu blufy a dorovnava s low parem atd.. callne te kdyz mas dva pary.. on jeden slaby a na river mu obcas dojde trips atd..."

Proti maniakovi nemozes bluffovat, ked callne a ma odds len 20%, tak super...ked mu to doskace, tak smola. Ale ako tu uz niekto pisal...to jejasne, ze ked na stole maniakov, tak sa moc hrat neda.
hulmazas2

Re: Mysak

Odoslaťod mysak(bon3fish) 28 Apr 2008 17:20

jj ale nejhorsi na tom je ze maniaka prave vetsinou poznas az ale potom co mu to dojde na river
mysak(bon3fish)

hulmazas2

Odoslaťod gevlik199 28 Apr 2008 17:27

tak to ja mam PS3(s dvomi ovladacmi) ked som v tilte chytim poriadnu brokovnicu do ruky a to je masaker:-D:-D
gevlik199

Re: hulmazas2

Odoslaťod hulmazas2 28 Apr 2008 17:29

To poznam:-)

K tomu maniakovi...presne tak, na mne sa nabali, ked som napriklad novy na stole a uz len treba cakat, cakat, cakat, ze ho oberiem naspat...az kym ho neoberu ostatni superi :-)
hulmazas2

F****Tilt

Odoslaťod Pepi 28 Apr 2008 18:02

Mysak, cital som, ze chces prejst k F****Tilt. Ale vela si od toho neslubuj. :-) Uz som tu niekde pisal moje skusenosti s touto hernou a aj pridal niektore partie. Zhrnul by som to asi tak: "Wanna by on tilt? Play on F****Tilt!" :-D

Rybar, vo vela veciach s tebou suhlasim.
Obrázok používateľa
Pepi

Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Re: F****Tilt

Odoslaťod mysak(bon3fish) 28 Apr 2008 18:21

ale ja si od toho nic neslibuju. jak uz jsem psal. beru to spis jako psychickou vymenu herny
mysak(bon3fish)

Re: roche01, 7castle

Odoslaťod 7castle 28 Apr 2008 18:31

Mysak, pokial ide o tu partiu, jasne, ze ten hrac bol dement, a s najvacsou pravdepodobnostou by to tak ci tak dopadlo rovnako, ale stale si myslim, ze defaultne je lepsie hrat to ako som pisal... a nie je uplne fer, ze vravis, ze tu presadzujem nejaku hru podla knih... rovnako ako ty mas nazor ako to hrat, mam ho aj ja, a s knihami ci nejakym strojovym hranim to nema nic spolocne...

Ale v tej druhej veci sa brutalne mylis. To co vravis je logicky nezmysel... Nemozes proste viac zarobit na lepsom hracovi, potom nie je lepsi. To potom znamena, ze ti akoze "lepsi" pre teba, su napr. len prilis tight passive, a skladaju co nemaju...

Samozrejme, ze zarobis viac na idiotoch. Sak ked maniak nevie kedy zlozit, tak NEBLUFUJES, vzdy iba value betujes. 1x mu to dojde a vezme ti stack, 4x mu to nedojde a ty mu vezmes cely stack. Toto je matika a hotovo, vsetko ostatne su tvoje emocie. V tom "na river mu obcas dojde trips" je najdolezitejsie to slovo OBCAS.:-D
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Re: F****Tilt

Odoslaťod Pepi 28 Apr 2008 18:32

Len aby ta ta psychicka vymena nedala este viac do kolien... ;-) GL
Obrázok používateľa
Pepi

Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!