yegon napísal:39:00 - stol 1 - 9Ts
aky je dovod preco si sa rozhodol dorovnat turn? Je to preto lebo betoval len pol potu? ak by betol 2/3 na flope aj turne tak turn foldujes? Lebo mi nepride ta 2ka ako dobra bluff karta a navyse super je fish takze tazko povedat ci barelluje draws - alebo mas nejaky read?
No o fishke viem, ze na 418 rukach ma flop cbet 70%, turn barrel 64% a na MP otvara 42% (69) ruk. Rozdelenie agresivity na streetoch ma 40/36/24.
Nespominam si presne, co som mal vtedy na rozume, ale povedal by som, ze vzhladom na sirku jeho range, uvedene betovacie/barrelovacie frekvencie a celkovu agresivitu som mal plan calldownut.
Foldoval by si proti takemuto turn? Alebo by si callol turn s planom foldnut na vybranych/vsetkych riveroch?
yegon napísal:43:00 - stol 1 - 58s
ked mame poziciu tak by som sa takychto openov neobaval ani ked by nas plan bol len cbetnut any flop a vzdat turn, lebo fish bud brani BB dostatocne malo aby sme autoprofitovali pf alebo prilis casto a tym padom ma na flope siroku range a casto bude c/f po nasom cbete
Suhlas.
yegon napísal:49:00 - stol 1 - KQ
board 57Jss je mozne nazvat drawy ak hrame proti fishke ktora taha gutshoty, proti regovi ktory dorovnal z blindov tam je len FD a povedal by som teda ze ten board je suchy a cbetoval by som skor menej
Well said! Tato poznamka o texture flopu vzhladom na typ supera je rozhodne dobra
yegon napísal:52:20 - stol 2 - TT
suhlasim ze to nie je na river vbet ale QQ by som uz urcite valuebetoval (pol potu) a s JJ by som vahal. Ocakaval by som call s 88-TT a nemyslim ze ma velmi casto Ax. Zaujimava otazka je s cim dorovnat flop, myslim ze TT je taka hranicna ruka na call jeho cbetu a 88 je uz skor fold - co myslite?
Pozeram, ze super otvara UTG 16%, ma f3b 57% a 4bet 10%, cbetuje 67%, turn barrel 45% a vzorka je 2757 ruk.
To QQ ako valuebet moze byt a ano, s tym JJ si tiez nie som isty - asi treba pozriet na sekundovu rucicku ako Harrington .
Vzhladom na jeho range a na texturu flopu by som povedal, ze ho to tam dost casto missne a cbetovat tu bude tonu. Problem je, ze nemam k nemu nic poznacene ohladne barrelovacich tendencii a netusim ako casto bude barrelovat Ahi board ako UTG raiser (ale povedal by som, ze skor Ax a FD). S 88 by som to ale skor foldol a peelol by som ho, keby mal nizsi turn barrel.
Ake faktory zohladnujes proti takemu superovi pri rozhodovani, ci v takom spote callnes s TT (88)?
Co by si urobil proti superovi, keby si mal o nom informacie, ktore som uviedol vyssie?
Ake staty by musel mat, aby si sa rozhodol callovat s 88?
Ono hranie bez iniciativy je predsalen narocnejsie a mam tam este tonu nejasnosti.
yegon napísal:57:10 - stol 2 - Q8
zakerna otazka - zaujimal by ma nas plan ak fish check/raisne na tom mono boade
Hmm, super hra 48/7/1.7, rcb 9%, c/r 5%, db 27%.
Skor by som na takom flope neocakaval, ze bude check/raisovat 2 pary, sety, TPTK + nut FD, i ked mozem byt mimo, ale takyto typ fishky si to radsej donkne na danom boarde a s mojou rukou mu hromadu kombinacii odstranujem. Check/raise ako random bluff by som tam necakal vobec a teda by check/raisoval nieco blizke nuts. Vzhladom na tieto predpoklady by som callol, ak by mi daval odds na moj uzasne 4 outy a inak si utriem slzu a foldnem.
Aky range by si jej daval Ty a aky by bol Tvoj plan?
yegon napísal:1:06 - stol 1 - AQ
tvoja lajna je ok ak mas nejaky read na villaina - myslim read typu : "aggro, stabby, nehandreaduje, nerozmysla"
dovod je ten ze na hentakom boarde nebudes nikdy checkovat behind 88+ ani air, cize tvoja range je z 99% Ax a z 1% 44. Kazdopadne nikdy nefoldujes turn tym padom rozmyslajuci super vzdy betuje aj river. Povedal by som ze proti rozumnemu regovi je cbet lepsi lebo drzi tvoju range sirsiu a nedefinuje presne tvoju ruku.
tato lajna ktoru si zvolil by bola vhodnejsia proti non-reg hracovi s sirokou pf calling range aby na hentakom boarde mohol mat viac QTo air type ruk + musi byt dostatocne aggro a plan potom je callnut aj river.
Proti regovi ked checknes behind flop tak by som foldoval turn.
99% Ax a 1% 44? No ak nebudem nikdy checkovat behind 88%, tak tam mam este 55, 66, 77 a 33, nie ? Tiez na takom boarde urcite percento airu checknem. Checkujem behind flop, ak mam ruku, ktora ma slaby barrelovaci potencial (nemam backdoor draws) a myslim si, ze super ma bude callovat wide. Mam totiz pocit, ze ak by som na takej texture betoval vzdy air, tak moj BTN stealovaci a cbetovaci range bude tak sialene weak, ze to az pekne nie je. On ma tam potom moze callovat wide a nasledne musim ja barrelovat s low equity rukami cez 3 streety.
Tento super calluje z blindov 9% ruk a ma fcb 62%, db 10%, c/r 8%. Pri nom by som povedal, ze cbetovat vsetok svoj air nie je tak stastne. Nejak som mal pocit, ze check behind range tam nemam az tak super jasne definovany, on moze betovat okrem svojich SD ruk aj air a vzhladom na odds je to bude okej call, ak mam este k tomu 2 overs a gutshot. Rozhodne ale cbet nepokladam za zly s AQ, len check behind a fold turn mi pride pomerne zvlastny.