video

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

re

Odoslaťod buschle 03 Sep 2008 09:25

kesove video - uz som zazil pomerne dost co hrajem ale 2stoly hracov vsetkych s PFR = 0 este nie.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

re:

Odoslaťod buschle 03 Sep 2008 09:27

teda okrem kesa ;) Ja kebyze mam hento pri stole tak raisujem jak blazon.
Obrázok používateľa
buschle

Re: Re: Re: video

Odoslaťod TuKE 03 Sep 2008 10:42

Yo yegone, overbet je OK, keď sme dosť silný, ale spodné 2 páry mi neprídu ako good napád to tam shipnúť, lebo v momente callu zisťujeme, že sme vlastne bluffovali :-D

Nehovorím, nájdu sa aj maniaci, čo to callnú so stredným párom, ale vo väčšine prípadov to zaplatí iba tá silnejšia ruka.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Re: 29.08.2008 00:38 | buschle

Odoslaťod keso26 03 Sep 2008 12:04

Keso sa nestratil, keso je znova tu :) ..zobral som frajerocku na dovolenku z turnaju, ktory sa podarilo davnejsie vyhrat co mi dufam pomoze napredovat v pokrovej kariere za vyraznej podpory mojej polovicky a nie ako som tu videl v inom vlakne (Těžký život pokrového hráče.) :)

..momentalne citam celu diskusiu a blogy, co som za ten cas zameskal + kopec inych povinnosti, hned potom sa vrhnem na yegonove videa, trosku zly timing, je toho fakt vela, ale zvladneme.

..thx yegon *THUMBS UP*
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

re:

Odoslaťod buschle 03 Sep 2008 12:07

co si vyhral aky turnaj .
Obrázok používateľa
buschle

tak

Odoslaťod keso26 03 Sep 2008 22:41

som prave dopozeral svoje video a ked tak na to pozeram tak musim len povedat "ooo moj boze, ved ja som strasny nit" :-D ..par situacii bolo naozaj takych, ze som si ich mohol zahrat a otvorit pf. Koment sa mi pacil, urcite si z neho vezmem vela k srdcu, cize da sa povedat ze s vela vecami suhlasim, navyse som sa aj pobavil a dost casto sa rehotal na Tvojich poznamkach smerom k mojej osobe :)

..hra aka bola v tomto videu vidiet sa mi velmi osvedcila na NL10 a NL25, teraz mam vsak pocit ze to na NL50 nestaci, hra sa agresivnejsie a tym padom tomu budem musiet aj prisposobit moju hru k comu mi pomohli aj Tvoje vyjadrenia, kde su este rezervy a da sa pf zatlacit. Sice mam na NL50 FR len velmi malo ruk zatial, ten rozdiel som tam citil.

..dakujem veeeeelmo pekne, postupne skuknem aj dalsie videa, tesim sa na ne *THUMBS UP*
Obrázok používateľa
keso26

to buschle

Odoslaťod keso26 03 Sep 2008 22:45

..dovolenku som objednaval v januari, takze to uz bolo velmi davno, bol to invitation tournament na iPokri a vyhra bola 2K ]:->
Obrázok používateľa
keso26

re:

Odoslaťod buschle 04 Sep 2008 06:30

ja dufam ze v yegonovi ostala aka taka sviezost na nejake 6maxi ,aj ked neviem neviem po tych fullringoch :)
Obrázok používateľa
buschle

tony g

Odoslaťod somNula 04 Sep 2008 07:25

toto su zaujimave videa, mozno uz to tu bolo.

http://www.pokerprofessor.com/poker-coaching/video-lessons/tonyhu

http://www.pokerprofessor.com/poker-coaching/video-lessons/tonysh

http://www.pokerprofessor.com/poker-coaching/video-lessons/510shl
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Dopozeral som svoje video

Odoslaťod Stanley VII 05 Sep 2008 15:25

Yegon fakt si velmi cenim cas, ktory venujes komentovaniu videi! Tiez sa mi velmi paci, ze hluche miesta vyplnas rozpravanim o pot odds, hranim urcitych kombinacii a podobne. Cloveku tak da to hluche miesto tiez vela informacii.

Co sa tyka mojej hry, vdaka tebe som zacal pouzivat standardne bety. V tomto videu som hral NL25 este len chvilu a bal som sa vyssich betov. Preto som castokrat nebetovals ohladom na pot, ale s ohladom na moju predchadzajucu stavku. To znamena snazilsom sa betnut viac ako som betol predtym (ked som bluffujem), ale v podstate to bolomenejs ohladom na pot. Neskor som uz zistil, ze to bola chyba a teraz standardne raisujem/betujem na 3/4 potu az pot ci trafim alebo blufujem.

Tiez som mal problem s tym, ze ked vidim zelenu ikonku (znamena velmi slaby hrac s vysokym VPIP a nebodaj este vysoky preflop raise), tak som ho podcenoval a tie vysoke raisy, ktore sme mohli vidiet...ten ktory spominal tuke a 21$ raise na konci boli proti takemuto hracovi. Myslel som, ze ked uz je zly, snad mi dorovna aj toto. Teraz to uz tiez nerobim, alebo aspon snazim sa to nerobit.

Co sa tyka tej hry, kde mam Kh10c a board je 10d5h8d, myslis, ze bet 2/3 potu je donkbet? Nieje to standardny bet? Aku vysku by si volil ako cbet? Ja si myslim, ze to bol cbet a donkbet by bol skor 0,25 :) Ci nie?

Niektore veci som uz zlepsil skor, ako som si pozrel video, ale myslim si, ze vcelku velky prinos tohoto videa pre mna bude v putovani hraca na urcite karty a selektovanie jeho rangu. Fakt sa mi pacilo, ako to yegon komentoval a vysvetloval sposob, ako rozmysla a preco ten hrac mapodla neho karty,ake ma. Ja som hral vacsinou skor intuitivne....Snad zacnem coskoro hrat tak, ze budem vediet, preco tak hram.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!