video
kesovo video
8 minuta - komentar yegona k J2
YEGON - v Blave v sobotu uplne stejne jak v Pardubicich = J2 jsem foldl a flop byl JJ2 :( :-|| :-D :-D :-D :-D :-D
YEGON - v Blave v sobotu uplne stejne jak v Pardubicich = J2 jsem foldl a flop byl JJ2 :( :-|| :-D :-D :-D :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: kesovo video
nieco na tom bude ja som foldol na tom turnaji co som bol J2 a board prisiel JJxJx :)
co sa tyka rimmerovho videa tak sa zda ze prvych 25 minut co som zachranil z predchadzajucich nahravok ma nesynchronny zvuk idem sa to pokusit napravit alebo ten kusok nahram znova
co sa tyka rimmerovho videa tak sa zda ze prvych 25 minut co som zachranil z predchadzajucich nahravok ma nesynchronny zvuk idem sa to pokusit napravit alebo ten kusok nahram znova
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: kesovo video
..ja si myslim, ze to prezijeme, uz si s tym mal dost starosti, myslim ze fakt uz nie je potrebne to znova nahravat ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
video
video tlacim na ftp, nepodarilo sa mi upravit casovanie na zaciatku tak som to nechal tak v podstate najpodstatnejsie info je ze komentar k hande AQs (21:47) sa zacina na case 23:10 a komentár k hande 35o (22:25) sa zacina na case 23:40. Inak vsetko zhruba sedi i ked pohyby mysi nekoresponduju s tym co hovorim :) ale da sa pochopit co mam na mysli.
Po 25 minute uz je synchro zvuku OK
za 20 minut by malo byt video up takze potom postnem linky
Po 25 minute uz je synchro zvuku OK
za 20 minut by malo byt video up takze potom postnem linky
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Video #5
Zdravim, pozeram si video, este som ho nevidel cele, ale k jednej hande sa musim vyjadrit.
V case asi 32:00 (58o) Mozno si si nevsimol ale na tom boarde na rivri bolo 3-4-5-6. Kedze to nebol raisnuty pot a ja som hral z BB, betom na rivri som sa snazil toho typka presvedcit, ze drzim tu 7 a na flope a na turne som calloval s nejakym goodshotom alebo straightdrawom.
Inak suhlasim, ze dorovnavat flop s druhym parom asi nie je OK, ale ten hrac betoval tak malo, ze som mu proste nic neveril.
Ale inac dobre postrehy, idem pozerat dalej. :)
V case asi 32:00 (58o) Mozno si si nevsimol ale na tom boarde na rivri bolo 3-4-5-6. Kedze to nebol raisnuty pot a ja som hral z BB, betom na rivri som sa snazil toho typka presvedcit, ze drzim tu 7 a na flope a na turne som calloval s nejakym goodshotom alebo straightdrawom.
Inak suhlasim, ze dorovnavat flop s druhym parom asi nie je OK, ale ten hrac betoval tak malo, ze som mu proste nic neveril.
Ale inac dobre postrehy, idem pozerat dalej. :)
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Este k tym Ackam
K tomu AA, na moju obhajobu asi tolko:
Ten nizky bet na flope som dal preto, lebo som chcel v tom pote udrzat niekoho, kto trafil aspon nieco. Teda K, alebo pripadne aj slabe A, aj ked to bola mala sanca.
Na turne som mal uz viac stastia ako rozumu, ta 6 bola asi najhorsi mozny turn pre neho. A suhlasim s tebou, ze takto sa to hrat urcite nema.
Ten nezmyselny bet na rivri bol preto, ze som veril tomu ze ma raisne, samozrejme ja som mal dat allin potom, to je jasne. To ma napadlo 5 sekund po tej hre... Neviem preco som zavahal.
Proste som si na tom flope povedal, ze toto je nestandardna situacia a ta si vyzaduje nestandardne riesenia.
:-D
Ten nizky bet na flope som dal preto, lebo som chcel v tom pote udrzat niekoho, kto trafil aspon nieco. Teda K, alebo pripadne aj slabe A, aj ked to bola mala sanca.
Na turne som mal uz viac stastia ako rozumu, ta 6 bola asi najhorsi mozny turn pre neho. A suhlasim s tebou, ze takto sa to hrat urcite nema.
Ten nezmyselny bet na rivri bol preto, ze som veril tomu ze ma raisne, samozrejme ja som mal dat allin potom, to je jasne. To ma napadlo 5 sekund po tej hre... Neviem preco som zavahal.
Proste som si na tom flope povedal, ze toto je nestandardna situacia a ta si vyzaduje nestandardne riesenia.
:-D
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
re:
kusok som videl, konecne sixmax :).
potom to dokukam ...
Sunwu LOL :D
Rimmer teraz hrajes ake limity ? lebo mas urcite na viac ako NL5, videl som trochu , hrajes pekne .
Jedna vec, nechapem preco si to tam nenarval s tou postukou na rivery ale si checkol Behind. Ak by mal on KQ na milion % ti da AI na rivery. aspon 2,5 by som dal.
potom to dokukam ...
Sunwu LOL :D
Rimmer teraz hrajes ake limity ? lebo mas urcite na viac ako NL5, videl som trochu , hrajes pekne .
Jedna vec, nechapem preco si to tam nenarval s tou postukou na rivery ale si checkol Behind. Ak by mal on KQ na milion % ti da AI na rivery. aspon 2,5 by som dal.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.