video
Re: Re: Re: video #6
Pozeral som prvú hodinku Danovho videa.
Nie veľmi sa mi páči výber videa, IMO si mohol nájsť nejaké, kde máš menej lucku, pretože tu sa dostávaš do konfliktných situácii, ale väčšinou ti pomôže board a nie je z toho diskutabilná situácia.
Ten set 5 by som na rivery iba dorovnal. Súper vyzerá byť príliš rozumný na to, aby triple bareloval s postupkou/flushom.
IMO, priveľa slowplayuješ, hlavne v rukách, kde si monster, tam to proti rybám môžeš hádzať vidlami a oni budú platiť a platiť :-)
Nie veľmi sa mi páči výber videa, IMO si mohol nájsť nejaké, kde máš menej lucku, pretože tu sa dostávaš do konfliktných situácii, ale väčšinou ti pomôže board a nie je z toho diskutabilná situácia.
Ten set 5 by som na rivery iba dorovnal. Súper vyzerá byť príliš rozumný na to, aby triple bareloval s postupkou/flushom.
IMO, priveľa slowplayuješ, hlavne v rukách, kde si monster, tam to proti rybám môžeš hádzať vidlami a oni budú platiť a platiť :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Re: Re: video #6
no co sa tyka pozicie na stole tak vzdy je dobre mat po pravej ruke hracov ktorych chceme exploitovat. Teda ak chceme hrat proti fishkam je dobre ich mat vpravo. Ak chceme reraisovat hracov ktori maju vysoke ATS tak je dobre ich mat vpravo atd.
Myslim ze na NL30 hlavny zdroj prijmu bude hra proti fishkam a nie exploitovanie regov takze uprednostnujem mat poziciu na fishky ako hovori dano.
Co sa tyka blindov tak su dve veci ktore ma v blindoch rusia - shorstackovia a dobri regulari ktori 3bettuju light (3b 6%+). Proti shortstackom nemozem otvarat taku siroku range na BTN a CO ako by som chcel a light 3b od regov sa sice daju tiez napadnut ale je to high variance a zbytocne ked mozem najst stol kde za mnou bude sediet niekto s 3b 2%-
Na NL30 nepredpokladam ze by sa regulari prisposobovali vysokemu ATS a 3bettovali light takze reg po lavej ruke nie je problem. Ideal su taki 16/12 niti - tuke za svojich slavnych cias ked hral balla 34/11/1 style ich volal "yegonovia" myslim ze teraz je cas ich prekrstit skor na "tukaci" :)
Myslim ze na NL30 hlavny zdroj prijmu bude hra proti fishkam a nie exploitovanie regov takze uprednostnujem mat poziciu na fishky ako hovori dano.
Co sa tyka blindov tak su dve veci ktore ma v blindoch rusia - shorstackovia a dobri regulari ktori 3bettuju light (3b 6%+). Proti shortstackom nemozem otvarat taku siroku range na BTN a CO ako by som chcel a light 3b od regov sa sice daju tiez napadnut ale je to high variance a zbytocne ked mozem najst stol kde za mnou bude sediet niekto s 3b 2%-
Na NL30 nepredpokladam ze by sa regulari prisposobovali vysokemu ATS a 3bettovali light takze reg po lavej ruke nie je problem. Ideal su taki 16/12 niti - tuke za svojich slavnych cias ked hral balla 34/11/1 style ich volal "yegonovia" myslim ze teraz je cas ich prekrstit skor na "tukaci" :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Fishkám je jedno kde sedia, na nich sa dá hrať easy aj OOP
ak ich chces co najcastejsie izolovat ked limpnu tak to nie je pravda tuke, okrem toho cbet je X-krat ziskovejsi v pozicii
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: re:
tak ja neviem na akom limite hras, ale na NL30, NL50 sa mi malokedy stava ze ma zacne 3-betovat light raz zacas ma urcite 3-betnu, ale to uz vacsinou nieco maju. a fishky napravo chcem mat preto aby som s nimi co najviac hral. nechcem predsa hrat proti dobrym hracom.;-)
-
Dano2903 - Príspevky: 122
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: video #6
no vyber videa som moc neriesil kedze som natocil len dve :) a obidve som poslal yegonovi prve malo len +-15 min. a druhe si pozeral ;-) flopi ma tam naozaj triafali ale zas uplny luckbox som nebol...
-
Re: Dano2903
Mne ide velmi slabo zvuk na vsetkych tych videach, vam funguje normalne? Spasskij, s tou hernou som to nepochopil..co je ma nej?
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Dano2903
lebo som clearoval bonus cez pokersavvy, uz tam nehravam a uz ani na ziadnu ongame hernu nepojdem. :-! Ongame je rigged ;-) :-D
-
Re: Re: Dano2903
a aka to je herna ?
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.