Vyber penazi
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Vyber penazi
POZOR !!!
nejen, že složitě získáte "verification code", ale pak přijde mail, že do 7 dnů máte poslat kopii občanky (pasu, řidičáku) s adresou, ... jinak budou penize vráceny na účet ! (a Bůh ví co je ještě v tom mailu napsáno - četl jsem to jen narychlo)
takže
nejen, že složitě získáte "verification code", ale pak přijde mail, že do 7 dnů máte poslat kopii občanky (pasu, řidičáku) s adresou, ... jinak budou penize vráceny na účet ! (a Bůh ví co je ještě v tom mailu napsáno - četl jsem to jen narychlo)
takže
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Wi****m hill Poker
Musím si postezovat na WH hernu . To ze chteji pri (prvnim) výberu scan obcanky bych jeste pochopil . Kdyz jsem jim ji zaslal a samozrejmne zamazal jeji cislo , rodne cislo a udaje o detech a manzelce , tak se jim to nelibi resil jste to nekdo ? Sice jsem jim napsal , ze nechapu proc chteji vedet tyto udaje, ale nedelam si iluze , ze se dohodneme .
-
m42orion - Príspevky: 34
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Skusil som urobit vyber z tejto herne a som riadne sokovany. Som uz zvyknuty na kde co od herni aby stazili vyber, ale vytlacit ich mail, podpisat a odfaxovat tak to je uz na mna vela. Robil uz niekto vyber je naozaj nutne faxovat, to nestaci ak podpisem a poslem kopiu ako prilohu v maili? Vlado to je teda dobre k...tska hertna toto.
Keby som toto vedel tak si ani nahodou neinstalujem tuto hernu, naozaj neviem preco by to mali robit ti, co ju este nemaju.
Keby som toto vedel tak si ani nahodou neinstalujem tuto hernu, naozaj neviem preco by to mali robit ti, co ju este nemaju.
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
1zart1 napísal:Skusil som urobit vyber z tejto herne a som riadne sokovany. Som uz zvyknuty na kde co od herni aby stazili vyber, ale vytlacit ich mail, podpisat a odfaxovat tak to je uz na mna vela. Robil uz niekto vyber je naozaj nutne faxovat, to nestaci ak podpisem a poslem kopiu ako prilohu v maili? Vlado to je teda dobre k...tska hertna toto.
po mne chteli akorat foto obcanky , jednou tak, podruhe jinak, nejlepe celou, ale pak prasule poslali - fax nechteli
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:1zart1 napísal:Skusil som urobit vyber z tejto herne a som riadne sokovany. Som uz zvyknuty na kde co od herni aby stazili vyber, ale vytlacit ich mail, podpisat a odfaxovat tak to je uz na mna vela. Robil uz niekto vyber je naozaj nutne faxovat, to nestaci ak podpisem a poslem kopiu ako prilohu v maili? Vlado to je teda dobre k...tska hertna toto.
po mne chteli akorat foto obcanky , jednou tak, podruhe jinak, nejlepe celou, ale pak prasule poslali - fax nechteli
AP, maju tam player tensfer tusim. Mas ucet v Eurach? Ak ano mohol by som poslat tych úpar EUR tebe , ty ich vyberies a potom mi ich posles na MB, co ty na to, neide op velôa penazi....
- 1zart1
Tak snad to klapne - beztak aby měl člověk strach vyhrát tam nějaký větší peníz, takové obstrukce při výběrech
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
acvonmilan napísal:Tak snad to klapne - beztak aby měl člověk strach vyhrát tam nějaký větší peníz, takové obstrukce při výběrech
no jo, ono to vyzadovanie obcianskeho preukazu je potrebne uz pomaly v uplne kazdej herni..., otravuju s tym aj mna, ale tak pokial s tym otravuju len prvy krat tak sa to da prezit
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:acvonmilan napísal:Tak snad to klapne - beztak aby měl člověk strach vyhrát tam nějaký větší peníz, takové obstrukce při výběrech
no jo, ono to vyzadovanie obcianskeho preukazu je potrebne uz pomaly v uplne kazdej herni..., otravuju s tym aj mna, ale tak pokial s tym otravuju len prvy krat tak sa to da prezit
Ano, 1.x to pytali vsetko faxovat, poslal som to mailom, stacilo to a pri dalsom vybere uz to bolo OK, ale islo o miniaturne vybery
- 1zart1
Mám problém si pripísať peniaze na učet.
Ako to mám spraviť.
išiel som na cashier-Withdraw
a tam mi napisalo toto
We are unable to withdraw to one or more of your registered payment methods. Please use one of the suitable withdrawal methods below to withdraw your funds
a platil som creditkou mastercard.
a je tam len označené bakn transfer.
ked zadam bank transfer vyplním všetko napiše mi že nemôžem odoslať peniaze na učet kôli minimalnej hranici posielam si 50€ a neviem sa dočítať kde je minimalny transfer čiže čiastka poradíte mi?
Ako to mám spraviť.
išiel som na cashier-Withdraw
a tam mi napisalo toto
We are unable to withdraw to one or more of your registered payment methods. Please use one of the suitable withdrawal methods below to withdraw your funds
a platil som creditkou mastercard.
a je tam len označené bakn transfer.
ked zadam bank transfer vyplním všetko napiše mi že nemôžem odoslať peniaze na učet kôli minimalnej hranici posielam si 50€ a neviem sa dočítať kde je minimalny transfer čiže čiastka poradíte mi?
- bobo107
- Založený: Dec 2010
Myslim ze minimum je 100$
-
s44vhl7l - Príspevky: 210
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 55 krát/4 krát
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.