Vyber penazi

Diskusia k herni Wi****m hill Poker

Re: Wi****m hill Poker

Odoslaťod jkcoxxx 31 Jan 2011 18:48

je v tejto herni limitovaný výber?ak áno, aky?
jkcoxxx

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod vlade 31 Jan 2011 19:40

pepe1111 napísal:ide vam tato herna??? ja som sa vcera registroval ale nemozem sa prihlasit. pisal som aj na suport odpisali ze maju nejaky problem so serverom ze za hodinu bude vsetko ok. preslo 9 hodin a stale sa nemozem prihlasit... vdaka

Mne vsetko funguje v pohode, nemal som nikdy problem s prihlasenim

sorcerer napísal:nemate problemy s pripojenim v tejto herni? mne to vypadne aj 3-4 krat za hodinu a dost ma to rozculuje, hlavne ked vidim ze som zmeskal dobre karty na ruke. ineternet mam OK, v ziadne inej herni mi to nerobi a ani nerobilo (momentalne mam 4, skusal som asi 10)

Odohral som tam relativne dost za posledny mesiac a nemal som ani jeden jediny vypadok, asi 3x za ten cas som mal o pol noci taky lag, ze trvalo asi sekundu kym po odohrati hry priradili chipy tomu komu patria, ale inak nic take ako spominas.

jkcoxxx napísal:je v tejto herni limitovaný výber?ak áno, aky?

Limity su nasledovne:

Kreditka a Moneybookers: minimalny vyber 5 libier, maximum za den 10.000 libier
Prevod do banky: minimum 25 libier a maximum 100.000 libier

Samozrejme ak mas ucet v inej mene, tak to treba prepocitat.

Vyber na moneybookers trva jeden pracovny den, vyber do banky ktora neni v UK trva 7-10 pracovnych dni.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod jkcoxxx 31 Jan 2011 22:11

použivam embasovanú VISU, tak 5libier to je šupa
dik
nechcem sa znova ojebk*t ako u PS :)
jkcoxxx

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod maxton 09 Mar 2011 16:15

pri vybere penazi z tejto herne po mne pyta aby som im odfotil obciansky, vraj ako ochrana proti detom, (pri depozite samozrejme nic take neni :lol2: ) ale pri registracii som nedaval moje presne udaje z obcianky... a v tej herni si ani svoje udaje nemozem nikde najst ze kde su ... ak by som im ale odoslal obciansky, zoberu ho v pohode aleo to kontroluju s udajmi v registracii ? ... rozmyslal som ze tie peniaze poslem nejakemu Slovakovi na tej herni aby mi ich on preposlal, ale ani to nemam dovolene...
maxton

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 5 krát/7 krát

Odoslaťod vlade 09 Mar 2011 16:30

Samozrejme ze to kontroluju, no, ked si tam dal ine meno alebo rok narodenia tak to ti drzim palce, nerozumiem naco nieco take robis, mozes mat z toho len problemy pri vyberani.
Ak si dal inu adresu tak to by sa dalo (proste si sa prestahoval a nemas este novy OP), ale tiez budu chciet pravdepodobne nejako tu adresu potvrdit.

Inak je to bezna vec, uz si ani nespominam kedy sa mi stalo nieco take ze pri vyberani z nejakej herne v ktorej som nebol verifikovany povolili vyber bez zaslania kopie dokumentov.
vlade

Odoslaťod morfeusko 09 Mar 2011 17:09

No aspon si zapamatas do buducna ze ked hras o real money tak sa podvadzat nevyplaca :)
Myslim ze niektore herne verifikaciu nevyzaduju ak robis depozit cez MB ale v poslednom case to uz je tiez rarita.

Inac prave na tuto temu teraz vysiel clanok: http://www.highstakesdb.com/2074-sunday-million-5th-anniversary-scandal-will-zeurrr-be-disqualified.aspx
Myslim ze toho chalana to bude mrziet asi trochu viac :D
morfeusko

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod maxton 09 Mar 2011 17:19

registraciu som robil v skole a meno bolo kamaratove, s datumom narodenia si ale nieosm isty preto si to chcem najst v herni, tam ale nikde moje info nemozem najst, pretoze by to snad sfotil zamna
maxton

Odoslaťod TomMolivan 09 Mar 2011 17:25

Drvivá väčšina iPokrovských herní dnes pýta scan/fotku ID pri prvom výbere.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod vlade 09 Mar 2011 17:35

maxton napísal:registraciu som robil v skole a meno bolo kamaratove, s datumom narodenia si ale nieosm isty preto si to chcem najst v herni, tam ale nikde moje info nemozem najst, pretoze by to snad sfotil zamna

Nenajdes to nikde v herni, mozno ked sa prihlasis cez web, na ich stranke tak tam to mozno bude, niekde v my account by som skusil.
vlade

Odoslaťod maxton 10 Mar 2011 21:15

no poslal som im tu fotku obcianskeho, ale akosi nic neodpisuju ... superi su tu velmi hratelni takze by som nechcel aby sa to zbytocne pretahovalo .... dufam ze nebudu ziadat ine hlupe veci a ze obcianka im bude stacit
maxton

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na William Hill Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!