Vyber penazi
Počet príspevkov: 24 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Wi****m hill Poker
je v tejto herni limitovaný výber?ak áno, aky?
- jkcoxxx
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
pepe1111 napísal:ide vam tato herna??? ja som sa vcera registroval ale nemozem sa prihlasit. pisal som aj na suport odpisali ze maju nejaky problem so serverom ze za hodinu bude vsetko ok. preslo 9 hodin a stale sa nemozem prihlasit... vdaka
Mne vsetko funguje v pohode, nemal som nikdy problem s prihlasenim
sorcerer napísal:nemate problemy s pripojenim v tejto herni? mne to vypadne aj 3-4 krat za hodinu a dost ma to rozculuje, hlavne ked vidim ze som zmeskal dobre karty na ruke. ineternet mam OK, v ziadne inej herni mi to nerobi a ani nerobilo (momentalne mam 4, skusal som asi 10)
Odohral som tam relativne dost za posledny mesiac a nemal som ani jeden jediny vypadok, asi 3x za ten cas som mal o pol noci taky lag, ze trvalo asi sekundu kym po odohrati hry priradili chipy tomu komu patria, ale inak nic take ako spominas.
jkcoxxx napísal:je v tejto herni limitovaný výber?ak áno, aky?
Limity su nasledovne:
Kreditka a Moneybookers: minimalny vyber 5 libier, maximum za den 10.000 libier
Prevod do banky: minimum 25 libier a maximum 100.000 libier
Samozrejme ak mas ucet v inej mene, tak to treba prepocitat.
Vyber na moneybookers trva jeden pracovny den, vyber do banky ktora neni v UK trva 7-10 pracovnych dni.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
použivam embasovanú VISU, tak 5libier to je šupa
dik
nechcem sa znova ojebk*t ako u PS
dik
nechcem sa znova ojebk*t ako u PS
- jkcoxxx
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
pri vybere penazi z tejto herne po mne pyta aby som im odfotil obciansky, vraj ako ochrana proti detom, (pri depozite samozrejme nic take neni ) ale pri registracii som nedaval moje presne udaje z obcianky... a v tej herni si ani svoje udaje nemozem nikde najst ze kde su ... ak by som im ale odoslal obciansky, zoberu ho v pohode aleo to kontroluju s udajmi v registracii ? ... rozmyslal som ze tie peniaze poslem nejakemu Slovakovi na tej herni aby mi ich on preposlal, ale ani to nemam dovolene...
- maxton
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/7 krát
Samozrejme ze to kontroluju, no, ked si tam dal ine meno alebo rok narodenia tak to ti drzim palce, nerozumiem naco nieco take robis, mozes mat z toho len problemy pri vyberani.
Ak si dal inu adresu tak to by sa dalo (proste si sa prestahoval a nemas este novy OP), ale tiez budu chciet pravdepodobne nejako tu adresu potvrdit.
Inak je to bezna vec, uz si ani nespominam kedy sa mi stalo nieco take ze pri vyberani z nejakej herne v ktorej som nebol verifikovany povolili vyber bez zaslania kopie dokumentov.
Ak si dal inu adresu tak to by sa dalo (proste si sa prestahoval a nemas este novy OP), ale tiez budu chciet pravdepodobne nejako tu adresu potvrdit.
Inak je to bezna vec, uz si ani nespominam kedy sa mi stalo nieco take ze pri vyberani z nejakej herne v ktorej som nebol verifikovany povolili vyber bez zaslania kopie dokumentov.
- vlade
No aspon si zapamatas do buducna ze ked hras o real money tak sa podvadzat nevyplaca
Myslim ze niektore herne verifikaciu nevyzaduju ak robis depozit cez MB ale v poslednom case to uz je tiez rarita.
Inac prave na tuto temu teraz vysiel clanok: http://www.highstakesdb.com/2074-sunday-million-5th-anniversary-scandal-will-zeurrr-be-disqualified.aspx
Myslim ze toho chalana to bude mrziet asi trochu viac
Myslim ze niektore herne verifikaciu nevyzaduju ak robis depozit cez MB ale v poslednom case to uz je tiez rarita.
Inac prave na tuto temu teraz vysiel clanok: http://www.highstakesdb.com/2074-sunday-million-5th-anniversary-scandal-will-zeurrr-be-disqualified.aspx
Myslim ze toho chalana to bude mrziet asi trochu viac
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
registraciu som robil v skole a meno bolo kamaratove, s datumom narodenia si ale nieosm isty preto si to chcem najst v herni, tam ale nikde moje info nemozem najst, pretoze by to snad sfotil zamna
- maxton
Drvivá väčšina iPokrovských herní dnes pýta scan/fotku ID pri prvom výbere.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
maxton napísal:registraciu som robil v skole a meno bolo kamaratove, s datumom narodenia si ale nieosm isty preto si to chcem najst v herni, tam ale nikde moje info nemozem najst, pretoze by to snad sfotil zamna
Nenajdes to nikde v herni, mozno ked sa prihlasis cez web, na ich stranke tak tam to mozno bude, niekde v my account by som skusil.
- vlade
no poslal som im tu fotku obcianskeho, ale akosi nic neodpisuju ... superi su tu velmi hratelni takze by som nechcel aby sa to zbytocne pretahovalo .... dufam ze nebudu ziadat ine hlupe veci a ze obcianka im bude stacit
- maxton
Počet príspevkov: 24 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.