€2/5 Live ..... $0,25/0,50 online beginning

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: "Live donk wanna be online regular" Blog

Odoslaťod nelz0n 01 Okt 2010 19:58

a hlavne staty su jedna vec a o postflop hre ti toho povedia ovela menej a realna hra kde sa vyhrava realny cash je v statoch velmi casto menej reflektovana

(boha to je veta ale pointa je myslim jasna :) )
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod sudden 02 Okt 2010 14:23

diky vsetkym za uvitanie

Proky napísal:tak vitam tu dalsieho hattrickara, uz je nas tu ako hadov (TomMolivan aka Scarmaker, Bost0n atd...) :gl:

Obrázok

no vsimol som si tu par znamych nickov z HT, hattrick som v podstate prestal hravat s tym ako som zacal hrat poker, nejako uz nebol cas / chut / motivacia :)
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod sudden 02 Okt 2010 16:27

Chlpo1989 napísal:Staty mam podobne, az na toto:
- 3bet mam o 1,5% mensi (ale to asi nie je vhodna vzorka)
- mam vacsi steal (BTN 44%, SB 51%)
- AggFreq mam viac pokope a teda 35,42,28,24
- WTSD mam 23%
- cbet 71%
- fcbet to raise 52%
- cbet turn 50%
- donk bet 9%

Tieto staty su ale ovplyvnene hrou na NL10 a vacsinou sa snazim hrat IP a izolovat fishky + sa snazim o co najlepsiu table selekciu, takze si mozem dovolit stealovat zo SB tolko (vacsinou tight hraci na BB).

dzejkej napísal:Vitaj! :)

Co som zachytil tak narychlo.
  • Zaujimave rozlozenie 3betov podla pozicie.
  • Vysoky WTSD, tak sa treba zamysliet, ci nemas leak v tom, ze nikomu nic nikdy neveris.
  • Nizky agresivita na riveri - vhodne zacat valuebetovat viac thin, nebat sa obcas bluffnut pripadne.
  • Velmi vela donkujes.

vyfiltroval som si handy kde som 3-betoval s marginal handami na MP, CO, (+BU ale tam to bol castejsie resteal aktivneho hraca na CO) a nasiel som tam dost vela hluposti, ktore ked sa na to pozriem, tak sam neviem preco som 3-betoval, musim na tomto urcite popracovat

ten vysoky WTSD musim urcite znizit, proste menej callovat a viac valuebetovat hlavne turn a river, tam este nie som uplne doma :)

o tom vysokom donkbete som vobec netusil, musim sa na to pozriet podrobnejsie v hand history preco tak vela donkujem
Obrázok používateľa
sudden

Odoslaťod Chlpo1989 02 Okt 2010 17:30

Neviem, ci to robis, ale velmi dobre je pooznacovat si ruky v HM, kde si si aj trosku nebol isty, mal si pochybnosti atd. a po session si ich v softe prejst a prebehnut pokerstove-om. Ak narazis na nejaku vaznejsiu ruku, tak ju supni sem na forum :)
Taktiez je must pisat si poznamky k hracom :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod sudden 03 Okt 2010 14:54

Chlpo1989 napísal:Neviem, ci to robis, ale velmi dobre je pooznacovat si ruky v HM, kde si si aj trosku nebol isty, mal si pochybnosti atd. a po session si ich v softe prejst a prebehnut pokerstove-om. Ak narazis na nejaku vaznejsiu ruku, tak ju supni sem na forum :)
Taktiez je must pisat si poznamky k hracom :)

jj toto som trochu zanedbaval, ale az budem mat chvilu cas tak sa pohrabem v HEM a hodim sem nejake ruky
Obrázok používateľa
sudden

Odoslaťod sudden 03 Okt 2010 18:51

takze mam tu prvu handu z mojej tvorby :)

super je 20/15 na vzorke 1700 ruk, drvivu vacsinu tychto ruk vsak odohral ako 20BB short, tu som s nim hral snad prvykrat kedy bol 100BB deep ... celkovo sa mi nepacilo ako som tu hru zahral, cbet na flope mal byt urcite vacsi (myslim ze 3,2 - 3,5 by bolo v pohode na takom drawy boarde), na turne si uz vobec nie som isty, ale zahodit som to neplanoval takze som to mal asi normalne betnut cim by som uz bol committed, ak by mi to len calloval tak river push ?

Entraction $20.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 962726
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (SB): $39.54
BB: $20.00
UTG: $4.50
MP: $27.42
CO: $18.40
BTN: $20.95

Pre Flop: ($0.30) Hero is SB with Q :diamond: Q :club:
3 folds, BTN raises to $0.57, Hero raises to $1.91, 1 fold, BTN calls $1.34

Flop: ($4.02) Q :spade: 8 :spade: T :club: (2 players)
Hero bets $2.40, BTN calls $2.40

Turn: ($8.82) 2 :spade: (2 players)
Hero checks, BTN bets $5.20, Hero calls $5.20

River: ($19.22) J :heart: (2 players)
Hero checks, BTN checks

Final Pot: $19.22
Hero shows Q :diamond: Q :club:
BTN shows Q :heart: 9 :heart:
BTN wins $18.26
(Rake: $0.96)
Obrázok používateľa
sudden

Odoslaťod matiapag 03 Okt 2010 19:02

tak na flope ten cbet mohol byt naozaj vacsi, je to dost wet board a sice mas dobru ruku, vela kariet na turne skompletuje nejaky draw z flopu. Na turne by som chcel vediet dovod tvojho checku. Bal si sa farby? Hral super fit or fold a daval si ho na tom flope instantne na FD? Aku range by si mu tam dal? Tych 1700 handov hral nejako extremne fishy alebo SSS? Ukazal ti pomerne cudnu handu, tak predpokladam, ze bud ste mali nejaku solidnu historiu, ale bol zmateny z toho, ako hrat so 100BB :) linia bet-bet-shove sa mi celkom pozdava, ale dobre by boli nejake blizsie postflop tendenciu supera :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod sudden 03 Okt 2010 20:04

matiapag napísal:tak na flope ten cbet mohol byt naozaj vacsi, je to dost wet board a sice mas dobru ruku, vela kariet na turne skompletuje nejaky draw z flopu. Na turne by som chcel vediet dovod tvojho checku. Bal si sa farby? Hral super fit or fold a daval si ho na tom flope instantne na FD? Aku range by si mu tam dal? Tych 1700 handov hral nejako extremne fishy alebo SSS? Ukazal ti pomerne cudnu handu, tak predpokladam, ze bud ste mali nejaku solidnu historiu, ale bol zmateny z toho, ako hrat so 100BB :) linia bet-bet-shove sa mi celkom pozdava, ale dobre by boli nejake blizsie postflop tendenciu supera :)

ten check na turne sa mi nepacil hned ako som to odklikol :) extremne fishy to nebolo, ale nebol to ani nejaky super hrajuci short, tym, ze hral skoro stale short tak sme ziadnu bohatu historiu spolu nemali a jeho hra sa dostavala maximalne po flop
ta jeho handa v showdowne ma dost prekvapila, daval som ho na ovela rozumnejsiu range po mojom 3-bete
Obrázok používateľa
sudden

Odoslaťod matiapag 03 Okt 2010 20:45

tazko povedat, ono s takymto niecim sa casto nestretnes, ze super hra s 20BB a po 1700 handach si da 100BB ku stolu, to sa da tazko potom posudit, co je to za hraca. Teoreticky to mohla byt nejaka lucky fishka, ktora nemala BR na ten limit a daco sa jej podarilo uluckovat. tym padom si sa ho nemusel obavat a takuto silnu ruku by si nemal zahodit proti nemu nikdy. ak by to bol nejaky solidnejsi hrac, alebo nit (nie uplne regular, tam by to asi platilo opacne), tak by sa ten turn mozno niekedy dal bet/foldnut, ale to ozaj malokedy. regular nie kvoli tomu, ze tam uz chcete svoju range balancovat a nechces (ani on) shovovat turn iba s nuts, tebe tam proti jeho nejakym floatom top set uplne staci. ale kedze to bol takyto cudacky super, tak by som z neho tahal value pokial by to slo :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod sudden 10 Dec 2010 17:57

tento blog je mrtvy, podobne ako moja online pokrova kariera, s ktorou som vlastne este ani poriadne nezacal, tak sem hodim aspon report z doxxu, ktory sa mi podarilo vytocit minuly vikend :) je to dost dlhe, takze :gl: ak sa to niekomu bude chciet citat
Obrázok používateľa
sudden

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!