(boha to je veta ale pointa je myslim jasna

Chlpo1989 napísal:Staty mam podobne, az na toto:
- 3bet mam o 1,5% mensi (ale to asi nie je vhodna vzorka)
- mam vacsi steal (BTN 44%, SB 51%)
- AggFreq mam viac pokope a teda 35,42,28,24
- WTSD mam 23%
- cbet 71%
- fcbet to raise 52%
- cbet turn 50%
- donk bet 9%
Tieto staty su ale ovplyvnene hrou na NL10 a vacsinou sa snazim hrat IP a izolovat fishky + sa snazim o co najlepsiu table selekciu, takze si mozem dovolit stealovat zo SB tolko (vacsinou tight hraci na BB).
dzejkej napísal:Vitaj!
Co som zachytil tak narychlo.
- Zaujimave rozlozenie 3betov podla pozicie.
- Vysoky WTSD, tak sa treba zamysliet, ci nemas leak v tom, ze nikomu nic nikdy neveris.
- Nizky agresivita na riveri - vhodne zacat valuebetovat viac thin, nebat sa obcas bluffnut pripadne.
- Velmi vela donkujes.
Chlpo1989 napísal:Neviem, ci to robis, ale velmi dobre je pooznacovat si ruky v HM, kde si si aj trosku nebol isty, mal si pochybnosti atd. a po session si ich v softe prejst a prebehnut pokerstove-om. Ak narazis na nejaku vaznejsiu ruku, tak ju supni sem na forum![]()
Taktiez je must pisat si poznamky k hracom
matiapag napísal:tak na flope ten cbet mohol byt naozaj vacsi, je to dost wet board a sice mas dobru ruku, vela kariet na turne skompletuje nejaky draw z flopu. Na turne by som chcel vediet dovod tvojho checku. Bal si sa farby? Hral super fit or fold a daval si ho na tom flope instantne na FD? Aku range by si mu tam dal? Tych 1700 handov hral nejako extremne fishy alebo SSS? Ukazal ti pomerne cudnu handu, tak predpokladam, ze bud ste mali nejaku solidnu historiu, ale bol zmateny z toho, ako hrat so 100BBlinia bet-bet-shove sa mi celkom pozdava, ale dobre by boli nejake blizsie postflop tendenciu supera
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.