€2/5 Live ..... $0,25/0,50 online beginning

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: "Live donk wanna be online regular" Blog

Odoslaťod sudden 10 Dec 2010 17:58

Po nevydarenom piatkovom B**fair Live v Montesine, kde som behom dvoch hodin nevytocil priblizne 1548349576 outs v troch velkych hrach, bola posledna moznost ako zachranit tento poker vikend v sobotu na Doxxe v Hrone.

Na zaciatku to vyzeralo na dost malo ludi takze 86 hracov po skonceni registracie celkom fit. Prvy level som prakticky nehral, usadil som sa pri stole cca 20 minut po zaciatku, pozbieral som par mensich potov a udrziaval stack nieco malo nad average prvych par levelov.
Kamarat (lacored), s ktorym som tam dosiel stihol vyletiet z turnaja velmi rychlo a okrem railovania ma spolahlivo zasoboval Havanou, trochu som sa bal aby som nezacal hrat prilis kreativne, ale nakoniec som tento dvojboj zvladol :D (result oriented zaver: Havana+cola prospieva turnajovej hre). Okrem toho som mal od neho info o ludoch v turnaji a kedze ja moc prehlad o miestnych nemam, tieto info boli pravdepodobne este prospesnejsie ako ta Havana :D

Na prvom stole som vydrzal dost dlho, ale ziadny prevratny stack sa mi vybudovat nepodarilo a bol som presadeny na novy stol s priblizne 20bb. Tam som dostal potrebny double s AKs, po A-high flope som to tam na 2 krat nasypal a pre limp-callnute A7s uz nebolo uniku. Tym som sa dostal na celkom prijemny stack a mohol som zacat hrat ovela aktivnejsie. Netrvalo to dlho a prisiel dalsi pekny darcek ked som raisoval tretiu ruku v rade z middle position na 4100 pri blindoch 800/1600 a dostal som call od bigstacka na BTN a od hraca na BB. Po checku a mojom c-bete na T83r flope sa bigstack rozhodol preverit moje KK s jeho 44 - overbet pushom (pot cca 22k, ja 45k behind, BB menej), BB sa chvilu krutil, ale zahodil, ja easy call. 2-outer no comming a ja som sa dostal na 120k stack, co bol v tom case double average na poslednych dvoch stoloch a prebral som chiplead na stole tesne pred bublinou co mi vobec neprekazalo :)
Neskor som bol presadeny na druhy stol kde som mal hned po pravej ruke bigstacka a neskorsieho HU supera. Vela sa tam v 5-6 handed hre limp-callovalo, moje raisy a c-bety nenachadzali pochopenie, bigstack nerespektoval ani moj ojedinely 2nd barrel :D Ak som flop nahodou trafil tak vsetci veselo instafoldovali. Mojmu stacku to moc neprospievalo, ale nakoniec som nahral spat aspon chipy, ktore som tam nechtiac porozdaval a na final som siel so 120k (v tom case este stale 60bb).

Prekvapila ma velmi dobra struktura na jednodnovy turnaj, 45-50bb average na final bolo super hratelne, naviac najvacsie stacky nemali prilis kompetentnych majitelov, nevyhoda bola, ze supertight chipleadera som mal po pravej ruke a nalavo sedeli dva loose passive big stacky, takze seating som prilis netrafil. Ale snazil som sa hrat aktivne, bral som mensie poty a stack som pomaly navysoval na nejakych 170k. Prva kriticka hra prisla v poslednych 6 ludoch pri blindoch 3k/6k kedy som otvaral o osmickami na 15k, s tym, ze budem callovat pripadny push od shortna na BTN. Push za necelych 50k prisiel (AJo), ale problem bol ked sa pan na blinde zacal krutit a pytat sa kolko to je, potom to nie prilis nadsene zaplatil za skoro polovicu svojho stacku. Vyhodnotil som to tak, ze tento pan je schopny nechat mi tam pol stacku a zahodit tak som po jeho calle okamzite overpushol, on sa ma spytal ci som fakt taky silny a zavolal desiatky. Takto mi neostavalo nic ine nez osmicka stylovo vytocena na river a dvakrat seat open. Po tejto hande som definitivne opustil Havanu, presiel na Red Bull a rozhodol som sa, ze by som to mohol vyhrat :)

Paradox bol, ze po tejto hre zacali byt pre mna najvacsim problemom chipy.Nie ze by mi vadilo, ze ich mam tak vela, ale hralo sa iba s 1000, 500 a 100kami, nepochopitelne neboli do hry zaradene 5k chipy a nejako rozumne ten stack poukladat mi robilo dost problemy po kazdej vyhratej hande, takze som sa nemohol poriadne sustredit na samotnu hru. Stale som tam niekoho otravoval aby dali na stol aspon nejake 5k chipy, ale chip race prebehol az pri blindoch 5k/10k.
V poslednych 4 ludoch sa mi velmi nedarilo, hral som dost agro, ale hry sa na moj vkus az prilis casto dostavali na flop a superi odmietali foldovat a ja som klesol z 310k na cca 210k co bol vtedy average pri 4k/8k. Vtedy pasivny rakusan s exotickym betsizingom dost netradicne openraisol dve ruky v rade, prvu na 30k, vsetci fold a hned dalsiu na 40k, trochu som sa bal, ked ho vidim raisovat prvykrat dve ruky v rade aby z toho nebola nejaka monster handa, ale kvoli tomu vyssiemu druhemu raisu som mu trochu kredit ubral (daval som ho na nejake medium pocket pairs, AT+) a easy som mu tam poslal s AQo, on celkom rychly call a ukazal 99, myslel som si, ze prave s takymi handami by sa mohol ukecat aj k foldu :) Prekvapilo ma, ze ma velmi tesne pokryval, bol som presvedceny, ze mam o par bb viac ako on. Flip vytoceny a ja som mal pred sebou polovicu vsetkych turnajovych chipov,
O par minut som sa dockal breaku a vytuzeneho chip race, takze som konecne zacal mat vacsi prehlad v stackoch a prestal som sa „zabavat“ neustalym ukladanim chipov. Pri blindoch 5k/10k sa stacky superov pohybovali okolo 15-20bb a nic zaujimave sa nedialo az do chvile kedy som repushol na BB superov raise zo small blidnu s KTo a on snapcall s A5s (jeho stack 18-19bb) – spatne si myslim, ze to nebol odomna dobry move, pretoze super hral supertight a predpokladam, ze horsie ako KT by ani BvB neraisoval a nic lepsie by mi nezahodil podla jeho predchadzajucej hry. Ale kolotocarsky skill mi ten vecer fungoval super dobre a aj tento „flip“ som vytocil.

Do heads up-u som nastupoval ako chipleader priblizne v pomere 600k : 250k a daval som si dost pozor aby som supera zbytocne nezdoubloval. Hral dost aktivne, dostaval som dost vela random 3betov/3bet pushov, ale celkom ma tesilo, ze vela ruk z BTN iba completoval. Dolezita hra prisla ked sme sa v 3betovanom pote dostali na flop kde som s AJs flopol nut flush draw + overcard a super sa ma snazil vyblafovat za ½ svojho stacku, na moj push zahodil, ostalo mu asi 150k.
Par hier na to prisla posledna handa kedy som 3betoval ATs, super call, check check na flope 567, na turne 5 on push ja call, ukazal J9o... and the story was over, @ 6 AM, good night :)

Za tento príspevok od sudden poďakovali - 2:
haman, popoBA
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod popoBA 10 Dec 2010 18:05

sudden napísal:(result oriented zaver: Havana+cola prospieva turnajovej hre)

smutne ze si nato prisiel az tak neskoro :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod sudden 10 Dec 2010 18:32

popoBA napísal:
sudden napísal:(result oriented zaver: Havana+cola prospieva turnajovej hre)

smutne ze si nato prisiel az tak neskoro :D

nie je to iste, musi sa to potvrdit este v long rune :D ale pretoze "in the long run we are all dead" tak sa to nikdy nedozvieme :D
Obrázok používateľa
sudden

Odoslaťod sudden 11 Feb 2011 18:21

Tak po dlhsej dobe sa pokusim o resurrection tohto mojho prilezitostneho blogu, kedze sa zase raz snazim rozchodit moju online karieru :ovca:

Za posledne dva dni sa mi podarilo odohrat dve online sessions (dokopy asi 4000 ruk za 8 hodin hrania) co je moj osobak za posledne cca. 3 mesiace co sa tyka poctu sessions aj poctu ruk. :D Celkom ma to bavilo takze som v sebe zacitil velky potencial 8-) :D Hned na to som si zadelil ciel odohrat za februar aspon 30k ruk, ale som lenivy pes a plnenie takychto cielov mi nikdy neslo, tak uvidim co z toho bude, musim si vymsliet nejaky trest za nesplnenie.

V poslednych par mesiacoch som zveladoval bankroll hlavne na live cash games, kde sa mi dost darilo a celkom uspesne som sa usadil uz aj na €2/5 - tento limit povazujem momentalne za svoju main game a vala sa tam neuveritelne mnozstvo easy money :) Vyhoda live games je, ze zvysujucimi sa limitmi sa spravidla nijako vyrazne nezvysuje uroven hracov, takze na postupenie na vyssi limit je potrebny hlavne dobry bankroll. Tu v okoli sa hrava €2/5 pomenej, takze hravam dost casto aj €1/2 a €1/1 ked je to zaujimave a dost deep.

Jeden z dovodov preco chcem hravat viac online je prave aj to, ze pri live games nedosahujem ziadny velky progres, ktory je pri (uspesnom) hrani online nevyhnutny. Aby som to nemal take jednoduche tak som sa rozhodol zacat od NL50, bankroll nie je problem a NL50 na Merge kde hram sa mi nezda nejake extra tazke.

Aby som tu len nevypisoval dlhe slohove bullshity, tak v dalsom prispevku postnem nejake handy. Mal som problemy s HEM a Carbon tie handhistories uklada nejako nespolahlivo takze mi ostalo len 1800 ruk z poslednej session, ale urcite tam nieco najdem.
Obrázok používateľa
sudden

Re: €2/5 Live ..... $0,25/0,50 online beginning

Odoslaťod sudden 11 Feb 2011 19:25

Merge $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1171313
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: $79.61
SB: $15.00
Hero (BB): $56.92
UTG: $64.99
MP: $55.91
CO: $73.26

Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with 9 :spade: 8 :spade:
3 folds, BTN raises to $1.43, 1 fold, Hero raises to $4.54, BTN calls $3.11

Flop: ($9.33) T :spade: 2 :diamond: 3 :heart: (2 players)
Hero bets $7.25, BTN calls $7.25 22/19 (62% btn steal), Ft3bet 71%, 4bet 15%, 700+hands, wtsd 22%

Turn: ($23.83) 7 :club: (2 players)
Hero bets $15.89, BTN calls $15.89

River: ($55.61) 9 :club: (2 players)
Hero raises to $29.24, BTN folds

Final Pot: $55.61
Hero wins $52.83
(Rake: $2.78)

mal som na tom stole odohratych asi 100 hands v tom case, nejako moc som sa neblaznil, minimum 3betov dovtedy, myslim ze tak 19/17/3.5 som tam mal (za celu session 23/20/9.7), takze som sa citil dost tight :) ... nie som o spravnosti tejto handy moc presvedceny, myslim, ze preflop uplne ok, flop a turn sa mi tiez zda dobry, ale na river som bol trochu zmateny tak som to tam poslal :D
Obrázok používateľa
sudden

Odoslaťod emjayko 11 Feb 2011 19:45

dost zvlastny sizing v 3betovanom
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod tucniak 11 Feb 2011 19:51

hmm mne sa to az tak nepaci, teda..:)
stealuje vela takze 3bet ako bluff okej, aj vhodnu soothed ruku na to mas..
ide ale o to ze kedze aj dost folduje na 3bet tak jeho range bude asi nakloneny broadway kartam/nejakym parom. Kedze si nemal nejaky 3bet crazy image a nemali ste historiu neflatuje ich s planom nejak bluffshovovat tvoje cbety atd zrejme.

z toho sa da usudit ze ak ti callne cbet na nie nejakom scary boarde kde nemas velmi co repovat(ani hitnut), robit tak
-lebo ma SD value
-lebo si mysli, ze ta to netriafa, tvoja percieved range velmi nahor nesla a si full of crap a chce ta floatovat

na druhej strane by mohol ale brat tvoj cbet na takomto boarde aj ako prejav sily.Navyse mas dost kruto velky sizing na 3bet pot (co nasledne vidis na rivri, ked shipujes 29 do 55 co tazko znizuje tvoju FE imo) a zaroven tak dryish board, 1/2 potu by tam v pohode stacilo.

turn je uplna tehla, ani overcard, ani neprinasa fdraw, len nejake str8draws ktore tam asi nikdy nemas takze tvoj range by sa z jeho pohladu nemal menit-preto ak ta tu callol tak by som asi dost spozornel a zrejme 'neshipoval lebo som sa stratil' (aj kvoli dost absentujucej FE pisane vyssie).

Defacto sa snazis vyfoldovat nejake AT/JT, JJ/QQ ak to tam ma v range, byt ale nim ak callujem turn s danymi odds a velkosti potu je jasne, ze callujem aj river. Tzn ak. pravdepodobne by som ta tam odcalloval aj s 88type hand :) (ak by som chcel callovat turn)

ale ja som station co sa tomu nerozumie :D

edit: dalsi tvoj problem je superuzka range, ktoru repujes-super asi nema z coho predpokladat ze 3betujes male pary OOP ako bluff a teda kombinatoricky tam mas asi tak 3 comba setov a niekolko comb overpairov

edit: drrrbnuta gramatika
Naposledy upravil tucniak dňa 12 Feb 2011 00:38, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Ronio 11 Feb 2011 20:00

tak ked nemas nejaku agro image, by som cakal ze ti tam bude callovat nieco ako 88+ AQo AJs maximalne
a cbet na flope je fajn, ale daval by som 45-55%, ono to ma rovnaky efekt a ked ta raisne iba usetris..

ten turn by som ck/foldol, lebo overkarty by mi snad foldol na flope, neni tam ani ziadna draw ani nic, a 7 neni scare karta pre jeho PP ktore ti calloval na flope...

a co chces dosiahnut tym river shovom ? co cakas ze ti callne flop aj turn a foldne na river ?
Ronio

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 8 krát/5 krát

Odoslaťod sudden 11 Feb 2011 21:43

jj myslel som si, ze v tom sizingu bude problem, pretoze ten push vyzeral presne tak zufalo aky zufaly aj bol :)

crazy image na tom stole som nemal, ale mal som nanho okolo 600-700 hands dovtedy, a 3bet celkovo, nie len z tejto session, som tam nemal urcite najnizsi (odhadujem, ze to mohlo byt okolo 8 ) takze az taky velky kredit zase tomu mojmu 3betu davat nemusel

tucniak napísal:Defacto sa snazis vyfoldovat nejake AT/JT, JJ/QQ ak to tam ma v range, byt ale nim ak callujem turn s danimi odds a velkosti potu je jasne, ze callujem aj river. Tzn ak. pravdepodobne by som ta tam odcalloval aj s 88type hand :) (ak by som chcel callovat turn)

presne, ked som sa neskor na tu handu pozeral, tak som si hovoril, ze z jeho pohladu si tam neviem velmi predstavit s cim by som calloval turn a foldol river, takze bud sa ukecal na river, ze tym shovom to nikdy nebudem blafovat alebo to proste missclickol :D

Ronio napísal:
ten turn by som ck/foldol, lebo overkarty by mi snad foldol na flope, neni tam ani ziadna draw ani nic, a 7 neni scare karta pre jeho PP ktore ti calloval na flope...

myslim, ze turn by sa cbetnut este dal, pretoze ak ma bude na flope callovat s A-high s showdown value tak sa mu bude uz horsie pokracovat na turne, myslim, ze na turne sa toho da vyfoldovat este dost + tam mam este nejaku equity s oesd
Obrázok používateľa
sudden

Odoslaťod ___Mortylen___ 12 Feb 2011 12:59

dark tunel bluff :w4444x2:

Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
sudden
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!