Pokerportal diskusiu sledujem pasivne cca. 2 roky, v poslednom case som precital par blogov (vacsinou dost poucne citanie

Nejake info o mne:
Byvam vo Zvolene, studujem v Brne, mam 20 rokov a poker hravam cca. 2,5 roka. Zacal som ako 17r. s no deposit bonusmi na accountoch, z ktorych by sa nikdy peniaze vybrat nedali, ale to vlastne nebol problem, pretoze vyhravanie mi vtedy prilis nehrozilo

Bohuzial som si zacal mysliet, ze to uz viem hrat a zacnem strasne vyhravat

Neskor som prehral aj par vlastnych € zo stavkarskych uctov expekt/B**n/U***et a nejako ma to prehravanie prestavalo bavit

Online sa nedarilo, tak som sa rozhodol, ze si musim ist so svojim superskillom zahrat live

Do konca roka som vybudoval bankroll cez 3k €, zacal som hravat aj live cashgame , snazil som sa studovat a zlepsovat hru. Potom prislo niekolkomesacne obdobie kedy sa nedarilo a vacsia cast bankrollu bola prec. Nastastie nie uplne cely, takze som to dost rychlo nahral spat a v sucasnosti mam celkom safety bankroll na hranie live NL200.
Zahral som si aj par vacsich turnajov, zatial vsak bez nejakej zaujimavej trefy, naposledy P****Stars Prague Open s mincashom na side evente.
Online som hraval stylom, ze ked som sa nudil, poslal som si 100-200e na nejaku hernu a tam som to predonkoval na nejakych vacsich MTT pripadne cashgame. Ked som takto uspesne rozdal za priblizne rok na online cez 1000e, rozhodol som sa asi pred 4 mesiacmi, ze by som mohol prestat robit Santa Clausa a zacat tam hravat trochu serioznejsie.
Kupil som si HEM, zaplatil Deucescracked membership, postahoval microstakes serie, precital nejake clanky, blogy, stanovil som si BR 500€ a hura na NL25$ 6-max na Ultimatebet s 30% rakebackom + 1st deposit bonus. Odohral som tam priblizne 40 hodin, 17 000 ruk a vysledok bol break even po zapocitani rakebacku. Viem ze 17k je smiesna vzorka, chcel som tam odohrat ovela viac, ale cez prazdniny som sa onlinu venoval ovela menej ako som mal v plane a potom prisli experimenty s dalsimi hernami, kde som sa dlho nezdrzal. V auguste som prakticky online nehraval a vratil som sa k tomu az v septembri kde ma motivovala moznost velkeho rakebacku na 24hPoker. Na ten som vsak potreboval odohrat nejaky vacsi objem ruk, dal som si ciel 50-60k ruk za september a pri mojej pracovnej moralke som nahral „az“ 21k. Co vsak bol vacsi problem, tychto 21k ruk som odohral so stratou 25 BI

Nejako som sa rozkecal, dufam, ze sa najdu dobrovolnici ochotni si to precitat