eraserSK napísal:Hmm a preco chcete ist na EPT na Bahamy ked to mate aj tuto blizko v Prahe a prizepool je este vacsi..??? To akoze dovolenka+turnaj chcete sklbit?
a na ten prizepool si ako prisiel? 1eur = 5 usd?
eraserSK napísal:Hmm a preco chcete ist na EPT na Bahamy ked to mate aj tuto blizko v Prahe a prizepool je este vacsi..??? To akoze dovolenka+turnaj chcete sklbit?
tomm napísal:eraserSK napísal:Hmm a preco chcete ist na EPT na Bahamy ked to mate aj tuto blizko v Prahe a prizepool je este vacsi..??? To akoze dovolenka+turnaj chcete sklbit?
yegon napísal:tomm napísal:eraserSK napísal:Hmm a preco chcete ist na EPT na Bahamy ked to mate aj tuto blizko v Prahe a prizepool je este vacsi..??? To akoze dovolenka+turnaj chcete sklbit?
jednoducha aritmetika imo
mensi buyin * menej ludi = vacsi prizepool
btw tomm ides do toho tiez nie? ja uz som malemu slubil ze ho beriem do disneyworldu v orlande cestou
eraserSK napísal:Noo buy in je vacsi no v PCA je 10k $ a v prahe "iba" 5000e alee tak uvidime kolko ludi pride...no kapacita v PCA je 1600 ludi v prahe 600 takze asize bude viac tam beriem spat... A vsetci si tam kupujete vstup alebo sa chcete niekto aj kvalifikovat cez pstars?
tomm napísal:Myslim, ze tam boli 2 stepy 6 na PCA, jednostolovy a dvojstolovy format, z toho prveho postupoval jeden a z toho druheho traja. Pride mi to tazsia cesta, ako nahrat viac step 5 ticketov a tie pouzit na nedelne kvalifikacie s garanciou 25+ balickov , ktoru hravaju imo ovela ovela horsi hraci.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.