7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: 7Castle's blog - SNG madness & live misery
Zavítal som tu len tak zo srandy, lebo to SNG v názve blogu ma vždy odradí, ale to "fajnovo zabilo" ma pobavilo.
To vy SNGčkari bežne máte pocit krivdy, keď sa spravodlivosť zobudí až na riveri a vyhrá súper, ktorý bol PF podstatne lepší?
To vy SNGčkari bežne máte pocit krivdy, keď sa spravodlivosť zobudí až na riveri a vyhrá súper, ktorý bol PF podstatne lepší?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
7castle napísal:Event 7 (ladies): 100%
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
TuKE napísal:Zavítal som tu len tak zo srandy, lebo to SNG v názve blogu ma vždy odradí, ale to "fajnovo zabilo" ma pobavilo.
Tuke!
A vsetci ostatni
Boze nehram to 2 dni, jasne ze platim 5 kariet, jasne ze bol favorit, nevyplakavam, proste som to postol, nerobte zo mna debila
Predpokladam Tuke ze ty ked prehras takuto ruku, tak si vydychnes a povies "uff chvalabohu ze vyhrala spravodlivost"
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: 7Castle's blog - SNG pro, MTT newbie & live doomswitch
vymyslite rozumne sidebets na ten nezmysel co bude teraz v hrone som za kazdu spatnost
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
cstrike22 napísal:vymyslite rozumne sidebets na ten nezmysel co bude teraz v hrone som za kazdu spatnost
sidebet No.1 - kup si ode mne %
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Ivo napísal:7c, ja sa pýtam, keď si robil ten fajný move, že čo si čakal, že ťa zavolá? Prinajlepšom by si flipoval, to si chcel?
-no ak napises vetu takehoto typu,tak je zrejme naozaj zbytocne sa dalej bavit...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
-proti raisu z MP1 sa to da podla mna v pohode restealovat,aj vzhladom na superov image,zalezi tiez na dynamike stola,ale v poslednej dobe sa v tychto turnajoch skor neoplati stealovat z late,lebo dostanes insta 3 bet,tym padom ludia radsej restealuju zo strednych a skorsich pozicii a velku cast stealovacieho rangu zlozia
-
palo1973 napísal:ludia radsej restealuju zo strednych a skorsich pozicii
..ako mozu restealovat ti, ktori nemaju polozene povinne stavky
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
7castle napísal:nerobte zo mna debila
My?
7castle napísal:Predpokladam Tuke ze ty ked prehras takuto ruku, tak si vydychnes a povies "uff chvalabohu ze vyhrala spravodlivost"
Presne tak
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
keso26 napísal:palo1973 napísal:ludia radsej restealuju zo strednych a skorsich pozicii
..ako mozu restealovat ti, ktori nemaju polozene povinne stavky
-stealovat,restealovat ci repushovat,hlavne,ze sa bavime k veci a nechytame za slovicka
Naposledy upravil palo1973 dňa 03 Máj 2010 15:03, celkovo upravené 1 krát.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.