7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: SNG world - 7castle's blog
-je to pravda,je to trochu osemetna situacia(svoje know-how,zadara atd.),a o to viac som rad,ze si sa na to dal
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
7castle napísal:Barin napísal:Videjko naozaj fajn, urcite budem rad ak pribudnu dalsie. Co sa tyka toho KQ...proti ludom ktorych nepoznam by som to na F****Tilt 12tkach urcite nepolozil, ale je mozne, ze na P****Stars je situacia ina. Asi uplne najviac ma zaujali tie dva UTG pushe najprv myslim KTo (do piatich) a potom A8 (do siestich) ked si mal 7-8x BB...zatial sa mi to nechcelo hadzat do wizardu ale je pomerne zrejme, ze to budu jemne -EV all iny. S podobnymi situaciami si dost casto lamem hlavu...co myslis neni lepsie to skusit radsej v dalsom orbite s 5-6 blindami? aj ked je pravda, ze na starsoch to s ante moze vyzerat inak.
KQo som riesil, nie je to ciernobiele, ale bolo to OK imo. To KTo je myslim urcite OK, to je dokonca EV+ zrejme, ak nie tak je to OK podla ICM, lebo ICM urcite podcenuje negativny vplyv toho ze ideme na blindy (aspon vzdy som to tak chapal). Ak to foldnem a foldnem aj blindy ostane mi 6BB a to nemam rad. A8o je este tesnejsie, vravim ze sam celkom neviem. Ale principialne radsej tesny EV- push s 8BB, ako potom este horsi so 6BB (pricom pri tom A8o myslim hrozili este aj vyssie blindy skoro).
Urcite EV- bol naopak ten A5o CO push 6 handed s 8BB, to som trochu prehnal, to bol leak. Tam asi stalo za to radsej pockat.
Aj ja sa pridavam a velmi chvalim :-) Diky castlik...
No vratil by som sa ku KTo, pretoze je ruka ktora aj mne hned udrela do oci. Mal som pocit a stale si myslim, ze ten push bol zly. Mohli by sme ju trosku viac rozobrat? Podla mna:
Napriek tomu, ze sa blizia blindy a mas stack 7BB, prevazuju u mna tri argumenty:
+ pushol si ruku predtym => calling range superov je tym padom sirsi, no napriek tomu si nemyslim ze by niekto callol s rukou horsou ako KTo
+ gaskarov stack + loose hra od zaciatku
+ 4 oponenti
Podla ICM prichadza najviac value ked ti vsetci polozia, a z ruk, ktore su horsie ako ta ktoru pushujes. V tomto pripade su obe podmienky pomerne tazko splnitelne, vid argumenty hore.
Kazdopadne som to supol aj do wizarda, tak mozes na to pozriet... Myslim, ze blindom som vzhladom na ich stack dal az prilis uzky range no i tak to vychadza hodne EV-
BTW k tomu callu so 44 si sa vyjadroval ako keby bol zly?
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
-
moja nemcina sucks, ale .. 45 stolov hral naraz a vyhrat 3.5 nasobok svojho BR za prvy den je teda slusny uspech
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
30 - 53 stolov s priemernym ROI 20% .. ako to ten clovek robi?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:30 - 53 stolov s priemernym ROI 20% .. ako to ten clovek robi?
-je to clovek?
-
dzejkej napísal:30 - 53 stolov s priemernym ROI 20% .. ako to ten clovek robi?
ma stastie
no ale zda sa ze nehra STTcka ale asi 18 alebo 45 man SNGcka a tam je dosiahnutelny vyssi ROI na ukor toho ze dlhsie trvaju samozrejme
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no momentalne drti 45 tabling $12-$16 SNGs aspon podla blogu na 2+2
- barth3z
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Markizik zajtra cez den sa na to pozriem a odpisem, nejako uz nevladzem teraz
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.