yegon napísal:a predviedol megamasivny vypocet
..great work ! ..thx
yegon napísal:a predviedol megamasivny vypocet
svoco napísal:Solidne video Castle,
verim vsak ze ked nevyrabas video hras este trochu lepsie.
svoco napísal:Tak dnes inspirovany tvojim viedom som dal 6x 20+2 SNG na ongame.
Vysledok:
2x 1. miesto
1x 2. miesto
1x 3.miesto
1x bubbleboy (vypadol som na flip AQ vs. 66)
1x 5. miesto
Na vsetkych stoloch okrem posledneho som dost rychlo zdvojnasobil, celkovo sa tam hralo dost loose. Bol som milo prekvapeny nizkou urovnou hracov. Stacilo hrat dobre ruky a postupne som sa vytiahol na 4000-5000 stack co komfortne stacilo na umiestnenia ktore som urobil. Asi budem skusat tieto SNG doobeda, nakolko som hladal nieco na vyplnenie tohto casoveho priestoru.
svoco napísal:BTW Castle ako hras 16SNG naraz? Nieze by som bol v multitablovani novacik ale 6x20+2 z toho 2 headsupy mi robili mierne problemy. Verim ze by som komfortne casom dokazal hrat 8-9 ale viac si velmi nedokazem predstavit.
svoco napísal:Este jedna vec:
Presne ako ty sa potrebujem zlepsit v postflop hre, takze v plane mam zacat hravat aj CG. Co sa tyka push/fold fazy tak ja pouzivam na trening S&G wizard a je to naozaj dobre. Mal by si sa prinutit s tym zacat. Ranna rozcvicka vzdy padne dobre.
svoco napísal:Rad si pozriem video ako hras 22 stolov. Teda ak to nebol len vystrel do tmy. Inac mam taky pocit ako keby moj prislpevok komentoval najlepsi pokrovy hrac na svete. Citis sa tak? Podla mna tych par tisic $ co si urobil este tiez NEMUSI nic znamenat. Myslim si ze si dost dobry hrac, ale mozno by ti trocha skromnosti nezaskodilo . Ja som uz vyhral dost, mozno nie tolko ako ty aj ked to je tazke porovnavat, kedze kazdy mame viac nickov a hrame na vieacerych herniach. Myslim ze ten rozdiel nebude extremne velky, inak by som si nedovolil nieco taketo napisat. Pol roka sa slusne zivim pokrom takze si to dovolit mozem.
Bol by som velmi nerad ak by si toto zobral osobne. Myslim ze budeme obaja v skorej buducnosti patrit k Slovenskej pokrovej spicke ci uz online alebo live. Takze GL a vidime sa vo Vegas na FT niekedy
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.