7castle napísal: Heroes of Might & Magic 3 asi zvladne vsetko predpokaldam
heroes milujem....obzvlast 3ojku.....
7castle napísal: Heroes of Might & Magic 3 asi zvladne vsetko predpokaldam
keso26 napísal:ak by si chcel mozme sa po niecom poobzerat, moje referencie = dve spokojne PP.sk zvieratka trikoza a TuKE
speksSVK napísal:tu Civilizaciu 5 som si aj ja nainstaloval:)dost narocna hra na nb,ale trosku ma sklamala ta hratelnost oproti 4ke..ta sa mi viac pacila,ale mozno je to len sila zvyku...uz si to drtil dlhsie? ci?:)
7castle napísal:Zaver je taky ze potrebujem novy, nemam nejake naroky, chcem aby bol primerane lahky, vhodny na cestovanie, asi 15tka displej (nechcem mensi), a samozrejme by som ocenil keby to zvladalo PT3 pri nejakom 8tablingu alebo tak...
VNPK napísal:
Pokud ti muzu poradit, tak se pokus sehnat notas s co nejvetsi ramkou a hlavne SSD diskem. To jsou dve zakladni polozky, ktere te zajimaji, pokud budes masivne multitablovat. Druhorade jsou pozadavky na procesor (samozrejme to chce aspon dvoujadro).
VNPK napísal:7castle napísal:Zaver je taky ze potrebujem novy, nemam nejake naroky, chcem aby bol primerane lahky, vhodny na cestovanie, asi 15tka displej (nechcem mensi), a samozrejme by som ocenil keby to zvladalo PT3 pri nejakom 8tablingu alebo tak...
Pokud ti muzu poradit, tak se pokus sehnat notas s co nejvetsi ramkou a hlavne SSD diskem. To jsou dve zakladni polozky, ktere te zajimaji, pokud budes masivne multitablovat. Druhorade jsou pozadavky na procesor (samozrejme to chce aspon dvoujadro).
keso26 napísal:Tak 7c pisal, ze mu staci aby na tom bezal PT3 + 8 stolov a na to nepotrebuje 8GB RAM a SSD disk ..za dalsie, samotne SSD stoji cca 200-300 EUR, cize NB s SSD su este pomerne drahe.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.