7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: 7Castle's living in a dream blog
Haha vtipalkovia
Obcas sa na mna niekto pozera tak som len spojil dve informacie dokopy...
Marek od zajtra sem pribudne kopa mojich postov ze co a ako...
Obcas sa na mna niekto pozera tak som len spojil dve informacie dokopy...
Marek od zajtra sem pribudne kopa mojich postov ze co a ako...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
no som velmi zvedavy co si vymyslel kedze ja sam rozmyslam co dalej
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza kedy si ty nerozmyslal, a potom len postnes ze si uhaluzil +6BI na NL100k HU vs Ivey a zase budes pol roka ticho
7castle ostal ti este nejaky bankroll aj na vecernu session?
7castle ostal ti este nejaky bankroll aj na vecernu session?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:7castle ostal ti este nejaky bankroll aj na vecernu session?
joj, asi uz ne, kdyz jsem si ho pred cca 1,5 hod nasel, vetsina turnaju byla 7/7, 5/5 a 9/9
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
yegon napísal:7castle ostal ti este nejaky bankroll aj na vecernu session?
Spot on
- 7castle
What happened to you?
I got my ass kicked!
Oktober/november alebo co to vlastne mame za sebou.
Od marca, co bol vlastne moj jediny dobry mesiac tento rok, som mal pocit ze mi to robi zle. Kazdy mesiac zacal otrasne, potom sa to nejak stabilizovalo, a v globale to nejak fungovalo, hoci daleko od mojich predstav. Tento mesiac (beriem to ako mesiac od zaciatku oktobra) prekonal ale vsetky ocakavania.
Zacal som tak na nule, ale potom som od nejakeho 5. do 12. zazil najhorsi DS ever, asi 110 BI za tych 7 dni. Mal som pocit, ze to nemoze byt horsie, niekde okolo 4-5 dna som aj nieco pisal sem, ale to som nevedel ze som len na zaciatku. Potom som tyzden nehral, lebo som chodil do Viedne na ten live turnaj. Ked som sa do toho pustil zas, bolo to este horsie, dalsich 5 sessions som mal negativnych, spolu asi 70BI
Od toho momentu mi to dalo 3x nadej, ze by sa to mohlo otocit, ale vzdy ma to zhodilo naspat, naposledy som sa nadychol ked mi chybalo este asi 500 turnajov, ale poslednych 5 sessions som mal zase minusovych, takze som skoncil mesiac asi 180BI v minuse Po ceste som samozrejme vyzbieral nejake bonusy takze celkovo som v zasade BE.
Tymto padom mam 400k VPPs, a do konca roka som so SNG skoncil. Potrebujem si uplne oddychnut, idem lyzovat, ked sa vratim tak si obcas dam nejaku MTT session, a potom sa od januara uvidi. Zajtra napisem dlhsi post, mam par veci este v hlave.
O a aby som nezabudol, kedze cely rok to islo viac menej hladko a 180BI swing som si nevedel ani predstavit, nebol som na to pripraveny, takze tymto dakujem w4444xovi a Palovi za $$ pomoc v najtazsich chvilach
I got my ass kicked!
Oktober/november alebo co to vlastne mame za sebou.
Od marca, co bol vlastne moj jediny dobry mesiac tento rok, som mal pocit ze mi to robi zle. Kazdy mesiac zacal otrasne, potom sa to nejak stabilizovalo, a v globale to nejak fungovalo, hoci daleko od mojich predstav. Tento mesiac (beriem to ako mesiac od zaciatku oktobra) prekonal ale vsetky ocakavania.
Zacal som tak na nule, ale potom som od nejakeho 5. do 12. zazil najhorsi DS ever, asi 110 BI za tych 7 dni. Mal som pocit, ze to nemoze byt horsie, niekde okolo 4-5 dna som aj nieco pisal sem, ale to som nevedel ze som len na zaciatku. Potom som tyzden nehral, lebo som chodil do Viedne na ten live turnaj. Ked som sa do toho pustil zas, bolo to este horsie, dalsich 5 sessions som mal negativnych, spolu asi 70BI
Od toho momentu mi to dalo 3x nadej, ze by sa to mohlo otocit, ale vzdy ma to zhodilo naspat, naposledy som sa nadychol ked mi chybalo este asi 500 turnajov, ale poslednych 5 sessions som mal zase minusovych, takze som skoncil mesiac asi 180BI v minuse Po ceste som samozrejme vyzbieral nejake bonusy takze celkovo som v zasade BE.
Tymto padom mam 400k VPPs, a do konca roka som so SNG skoncil. Potrebujem si uplne oddychnut, idem lyzovat, ked sa vratim tak si obcas dam nejaku MTT session, a potom sa od januara uvidi. Zajtra napisem dlhsi post, mam par veci este v hlave.
O a aby som nezabudol, kedze cely rok to islo viac menej hladko a 180BI swing som si nevedel ani predstavit, nebol som na to pripraveny, takze tymto dakujem w4444xovi a Palovi za $$ pomoc v najtazsich chvilach
- 7castle
vobec si neuvazoval nad tym ze by si skusil inu hernu?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
fest sick clovece ....zacinam si normlane hovorit ze je dobre ze sa nezivim pokrom.....
dufam ze zajtra nas tu prekvapis nejakym hyperpozitivnym postom
gl v globale chlape....drz sa
dufam ze zajtra nas tu prekvapis nejakym hyperpozitivnym postom
gl v globale chlape....drz sa
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
7castle napísal:skoncil mesiac asi 180BI v minuse Po ceste som samozrejme vyzbieral nejake bonusy takze celkovo som v zasade BE.
chvalabohu za ten koniec vety, lebo na jej zaciatku mi prislo nevolno
oddychni si a gl
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no nic idem ja spat, ten slubeny post co dnes mal byt asi uz nebude
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.