hegides napísal:.nad mtt sng si nerozmyslal? tie mozes hrat aj cez den a nie su ani tak extra casovo narocne.. kazdopadne v rozhodovani..
Ak ratas aj 180many tak ano, tie planujem hravat, mensie uz su prilis podobne SNG.
popoBA napísal:nebudem ti priat vela stastia lebo myslim ze u teba to neni o nom,ale este raz zopakujem otazku,nerozmyslal si o tom ze by si si shotol aj na inej herni ked ps je vseobecne preplnene regmi?ze by si trebars daval 10 stolov ps a 5 volakde inde?
buschle napísal:a co takto skusit nejake EU herne v ktorych sa hraju SNG. Viac table selectovat , vyssie limity , menej stolov.
Yo toto je urcite valid option, je mozne ze to zvazim, ale teraz uz som pocitovo nastaveny na tie MTTcka a chcem tomu dat shot. Ak sa to podari pojdem do toho s dobrym hracom v nejakom rozumnom deale, a tym by sme mali trosku zmiernit variaciu.
A tiez plati ze ja mam PS vazne rad
tommyKE napísal:keby som mohol byt pro poker player ako ty, bez rozmyslania by som volil najlepiu moznost a to moznost c. 5: LIVE CG. brazdil by som slovensko a europu. v live cg je hrozne vela penazi. hlavne v PLO
Hehe, mozno na tom nieco je, ale je to uplne nerealne, jednak preto co pise Yegon (nedostal by som panvicou ale mam ine priority v zivote skratka) a okrem toho, peniaze su len vo vysokych limitoch, a na to nemam BR, hoci chapem ze ty take veci neuznavas