7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: 7castle's "it was nice but it's over" blog
nahah tak za tento trojkilometrovy post hitnes v blizkej dobe SM uplne to viem porailujem,nebudem odbiehat do kuchyne po jogurty a ez game anyway gl v osobnom zivote pane kravaťáku. (btw pamatas jak ste sa s waxom v aute smiali ze ta jedneho dna zamestnam u mna v obchode? kludne sa ozvi )
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
10k down vs. SM winner? dobry pomer.
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
Vďaka 7Castle za Tvoj celkový prínos pre sk/cz najmä sng scénu. Tvoj blog pri rozhodovaní sa, ktorú variantu pokru skúsim, ma naviedol na cestu sng, bol si určite nielen pre mňa vzorom. Prajem veľa zdaru a pevné nervy v advokácii, možno sa raz stretneme pri dákom prípade
in RL
in RL
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
Cau, tha ja som ten troll, o ktorom si pisal. Boze, ty tu vyplakavas, jak keby ti odchadzali oblicky, ci co. K.rva, kedy si uz uvedomite, ze poker je len a len a len HRA. A sak ked ta to nebavi, tak drb na to a tahaj makat, vsak to ta urcite bude bavit. Asi ti uz zasibalo z tych statistik a grafov a neviem coho este. Syndrom vyhorenia. Vsak ale aj Michael Jordan furt odchadzal a furt sa vracal. POKER je HRA. Ja sa pri stoloch zabavam. Inac by som skoncil v truhle po tolkych badbeatoch. Daj si prasky, chod na dovolenku na dva mesiace, vytrtkaj vietnamske slecny, kup si ferrari a vrat sa. Chybas nam. S laskou tvoj KKpokerkingKK.
Kokos, take dristy od dospelych chlapov neznasam....
Sorry za nazor...
- KKpokerkingKK
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
KKpokerkingKK napísal:
Myslim, ze toto niesu slova, ktore si 7domcekov zasluzi!
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
KKpokerkingKK napísal::P
Cau, tha ja som ten troll, o ktorom si pisal. Boze, ty tu vyplakavas, jak keby ti odchadzali oblicky, ci co. K.rva, kedy si uz uvedomite, ze poker je len a len a len HRA. A sak ked ta to nebavi, tak drb na to a tahaj makat, vsak to ta urcite bude bavit. Asi ti uz zasibalo z tych statistik a grafov a neviem coho este. Syndrom vyhorenia. Vsak ale aj Michael Jordan furt odchadzal a furt sa vracal. POKER je HRA. Ja sa pri stoloch zabavam. Inac by som skoncil v truhle po tolkych badbeatoch. Daj si prasky, chod na dovolenku na dva mesiace, vytrtkaj vietnamske slecny, kup si ferrari a vrat sa. Chybas nam. S laskou tvoj KKpokerkingKK.
Kokos, take dristy od dospelych chlapov neznasam....
Sorry za nazor...
Ops, si zjavne tvrdas, ale to neznamena, ze ini dospeli chlapi maju aj city
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
prezivam nieco podobne.. 5ty mesiac b/e a to hram 6hod denne + 2hod studium.. uz sa ani rozculovat nevladzem.. proste zufalstvo.. srdiecko mi vzdy zaplesa ked vidim zacinajucich regov ako ani poriadne nevedia co robia ale proste furt to niak vyhraju .. hold cas na zmenu..
kde mam ten vozik a zvaracku nech nan navarim hrniec a idem parky predavat na kupalisko.. +EV viac ako poker
kde mam ten vozik a zvaracku nech nan navarim hrniec a idem parky predavat na kupalisko.. +EV viac ako poker
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Skoda hradok
Anyway drz sa a do skoreho videnia!
Anyway drz sa a do skoreho videnia!
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
ked som zacinal s pokrom a objavil som pp.sk, tak prave 7castle bol moj vzor. Skoda, ze to takto dopadlo.
- dawidsvk
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
KKpokerkingKK napísal::P
Niektorý ľudia sa nikdy nepoučia a budú stále proti všetkému a proti všetkým. Je zbytočné tu písať čo si o tebe myslíme KKpokerkingKK.
Vlado osobne sme sa nikdy nestretli a ani nahodou nedosahujem tvoju uroven v pokry ale prajem ti do osobného života.Bol si inšpiráciou pre veľa začínajúcich hráčov.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.