REM napísal:Zdravim ja som tu novy a v prvom rade ti chcem 7castle podakovat za tvoje skvele videa ktore mi otvorili oci v mnohom...No este aj tak mam kopec nejasnosti...Ja som hraval poker len sem tam ked som sa velmi nudil ale posledny mesiac som sa mu zacal venovat intenzivnejsie a to z pravidla len sngckam a ty si sa uz stal takym mojim vzorom Chcem sa spytat ohladom pushovania ci nie je lepsie ignorovat situacie typu expert na sngwiz a foldovat to aj ked by to bolo spravne pushnut a na druhu stranu radsej vyckavat na nejake situacie kde je diff. medzi EP a EF jednoznacny?
Ahoj, cenim si ze tvoj prvy post je v mojom blogu
Odkedy sa hram s Wizom, tak dost premyslam nad tym edgeom (cize rozdiel medzi EP a EF), a myslim, ze odpoved je nie. Pri vysokych blindoch je podla mna dobre vyuzit KAZDU edge, aj 0.01, pretoze to znamena, ze nasa equity je pri pushe lepsia ako pri folde, tak preco si ju nevybrat? Ide mozno skor o to, ze ak mame pocit ze to je tesne EV+, tak velmi casto uz pri malej uprave rangu supera ide o nevyhodny tah, a preto je dobre vzhladom na neistotu ohladom tahu lepsi fold, lebo zly odhad moze sposobit ze move je ovela viac EV- ako by bol EV+ v pripade ak je nas odhad dobry.