od poldinhoo 13 Apr 2009 16:39
zdravim 7castle..
mam otazku,viac k psychike ako k hre samotnej..začal som včera hrať sngčka 2+0.25 trošku serioznejšie a zahral som ich zatial asi len 20..problem je v tom že asi v 12tich možno viac som skoncil 4-5.cize mimo platenych a vzdy na badbeat!!(vždy ma dorovná bigstack s hocičím proti mojmu monstru alebo pushuje SB mna na BB a v 90percentach pripadov ma porazia,aj ked percenta su na mojej strane,dost ma to psychicky ubija..som celkom v minuse asi tak 25dolarov..viem,že je to veľmi veľmi mala vzorka rúk a 25dolarov je nič,ale pri mojom bankrolle je to vela..
momentálne mám 142dolárov a neviem teda či mám prejsť na limit nižšie a pomaličky niečo budovať a zmiernovať tie prehry pripadné alebo zostať na limite a dúfať,že sa ma ta smola nebude držať večne..teda ako take veci riešiš ty..a čo by si mi poradil..ďakujem
P.S. k tej smole:naozaj myslim že hrám dobre,teda aspon dúfam,samozrejme robím ešte chyby ale ked prehrám 90percent all-inov (vacsinou v bubble)typu AA vs.TT-pride farba,KK-J8-pride postupka,AK-A6-pride 6 a pod. tak to ničomu inému pripísať neviem..