w4444x napísal:a ty si moj pradedo
nejak sa to moc zamotava
w4444x napísal:a ty si moj pradedo
Horsey7 napísal:Vysoko vážený pán prezident
obraciam sa na Vás s prosbou o oslobodenie povinnej vojenskej služby, vzhľadom k ťažkej rodinnej situácii, v ktorej sa nachádzam:
Mám 24 rokov a oženil som sa s vdovou vo veku 44 rokov.
Moja manželka má dcéru vo veku 24 rokov. Zhodou okolností sa stalo, že s touto dcérou mojej manželky sa oženil môj otec, čím sa stal mojim zaťom, lebo si vzal moju dcéru. V tejto súvislosti je moja dcéra zároveň i mojou macochou. Mojej manželke a mne sa narodil syn; toto dieťa je bratom manželky môjho otca, teda jeho švagrom. Zároveň, ako brat mojej macochy, je i mojím strýkom, to znm. že je môj syn je mojim strýkom. Manželka môjho otca, teda moja dcéra, porodila na Veľkú noc chlapca, ktorý je zároveň mojim bratom , lebo je synom môjho otca, a zároveň i vnukom, pretože je synom dcéry mojej manželky. Som teda bratom môjho vnuka a vzhľadom k tomu, že som manželom svokry otca tochto dieťaťa, som teda v postavení otca svojho otca a zároveň i bratom jeho syna. Som teda sám sebe dedkom.
Z týchto dôvodou Vás, vážený pán prezident, prosím o odpustenie vojenskej služby, lebo, ako je známe, zákon nedovoľuje povolať do armády zároveň dedka, otca i syna z jednej rodiny.
yegon napísal:ideme s manzelkou
does not compute - kde si k nej prisiel? ste sa zobrali cestou v Reno?
7castle napísal: ...kazdopadne je tu oproti zvysku ameriky neskutocna koncentracia krasnych bab - ci uz krupierok, roznych hostesiek, "hostesiek" alebo turistiek...
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.