Hand 1:
Full Tilt Poker $2.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2244990
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN): $2.71 - VPIP: 32, PFR: 20, 3B: 5, AF: 3,1, Hands: 18711
SB: $2.61
BB: $3.57
UTG: $1.75 - VPIP: 28, PFR: 0, 3B: 0, AF: 5,5, Hands: 74
MP: $2.71
CO: $0.44 - VPIP: 61, PFR: 27, 3B: 27, AF: 5,6, Hands: 82
Pre Flop: ($0.03) Hero is BTN with 4 4
UTG calls $0.02, 1 fold, CO raises to $0.06, Hero calls $0.06, 2 folds, UTG calls $0.04
Flop: ($0.21) 4 2 8 (3 players)
UTG bets $0.04, CO folds, Hero raises to $0.20, UTG calls $0.16
Turn: ($0.61) K (2 players)
UTG bets $0.32, Hero calls $0.32
River: ($1.25) 8 (2 players)
UTG bets $1.17, Hero calls $1.17
PF: UTG je pasivny hrac, CO naopak hra vela ruk a raisuje take percento ako je VPIP UTG hraca:-) Keby CO dal iba call tak by som dal urcite raise, teraz davam call (SB tight, BB 30/24 nizky AF). UTG dorovnal ideme na flop. UTG ocakavam nejake Axs+, taktiez small pp (asi nie vyssie nez 99), nejake kombinacie broadway cards, premium hands by raisoval pf alebo aspon reraisoval po akcii od CO. Co sa tyka CO tam ocakavam podobnu range (ved pfr CO je rovnake ako VPIP UTG), pricom on moze mat aj premium hands cize 22+,Axo+, broadway cards.
Flop: Mam set, UTG betuje strasne malo, CO sklada. Neviem stale co tieto bety reprezentuju, mam pocit ze je to nieco ako "viem ze ak checknem ty betnes tak preto betnem ja ale nechcem vela". Kazdopadne hrozi tam farba, v jeho range moze byt 22-99, Adxd, diamond broadways, A8o (? tomuto moc neverim). Neverim, ze by minbetol s Axo, offsuit broadways (ale tak neviem naozaj co si mysliet o tychto donkbetoch).
Dam raise a on dorovna => takze ostava Adxd, 22-99 (sety by asi raisoval ale nemozem vylucit ze dal call a betne turn alebo skusi znovu c/r), KT+, QT+, JT v diamondoch vsetko.
Turn: Najhorsia karta pre mna, navyse super betne polovicu potu (kam sa podel minbet???:-). Takze jeho range tipujem 22,88 (betoval by takyto pasivny hrac set ked hrozi farba? ja myslim ze by sa chcel stacknut uz na flope aky je vas nazor?), Adxd, QdTd, QdJd, JdTd. Nemyslim si ze by betoval nieco co porazam okrem teda 22 co ale silne pochybujem.
Pot odds cca 3:1, na FH/quads mam sancu cca 4:1 (10 outs), ak mi to dojde tak si myslim ze dostanem este nejake peniaze od neho (ak by checkol river dam 1/2 potu - 2/3 potu), ak mi to nedojde nestratim nic lebo foldnem moj set. Asi na vyssich stakes by to bolo obvious a nedali by mi tie implied ale tu ich cakam od takeho hraca tak call.
River: Mam FH a co je este lepsie ak by nahodou mal set tak ma mensi FH s 22 a je velmi nepravdepodobne ze drzi 88. Najskor teda ma farbu a verim ze mi da aspon 1/2 pot bet. Nastastie tuto dilemu riesi on ked da all in.