BORCOVSKY BLOG

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: BORCOVSKY BLOG

Odoslaťod yegon 02 Apr 2015 22:33

Tyzden 1 (2 z 5 dni)
  • volny den (dni): 1
  • spanielcina (dni/anki kariet): 1/20
  • cvicenie (dni): 0
  • chodenie s batohom (dni): 0
  • strava bez obilnin, zemiakov a mliecnych vyrobkov: 2
  • hra (hodin): 3.5

zatial postrehy - volno mi prospelo, dnes som mal neuveritelne dobry pocit z toho co vsetko RL som po obede stihol ked som v hlave nemal myslienku na to ze by som mal este hrat. Uzil som si zabavu so synom, nesedel za pocitacom - uvidime ako sa to bude vyvijat dalej ale myslienka natvrdo casovo oddelit poker ako pracu - teda hrat doobeda a potom uz sa nesnazit natlacit este niekam nejaku session sa rysuje ako priam spasonosna a radost zo zivota zvysujuca

Za tento príspevok od yegon poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod yegon 02 Apr 2015 22:36

ondoko napísal:Yegon a neni to sposobene tym, ze rano hra clovek lepsie ako vecer, kedy uz neni taky fresh? Chcem tym povedat, ze vecer je podla mna urcite lahsie pole, ale nasa winrate pocituje straty tym, ze uz sme unavenejsi ako rano a nehrame uplne optimalne. Ranna tvoja wr ukazuje vacsinou edge, ktoru mas proti regom.

Aspon som teda cital uz niekde davno, ze clovek je na “tope” s premyslanim a koncentraciou po hodine od prebudenie a tento stav trva zvycajne 3 hodiny a nasledne dalsie 3 hodiny je s koncentraciou niekde pri minime, preto aj sa zvycajne v tento cas obeduje, kavickuje a dolezite skusky su v rannych hodinach.

Suma sumarum by bolo fajn sa prestahovat niekam do Australie, aby sme po prebudeni mohli hrat proti vecernemu polu :) alebo teda aspon poobedny slofik by mal byt nuts z tohto pohladu.

ako som povedal nic z mojej db nenaznacuje ze by to tak bolo a ja nechcem svoj zivot prisposobovat pokru cize neplanujem robit nejake vyrazne zmeny
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod Brejcinho 03 Apr 2015 01:23

VPP 107/3500
Nepit sladene bublinkove napoje 1/15
Den hrania/pridana handa 1/1
Naposledy upravil Brejcinho dňa 03 Apr 2015 18:39, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod SATAN 03 Apr 2015 04:10

session reviews: 3,9h
odmakane hodiny: 9,5h

variance sa zacala otacat a nova strategia trha asfalt, zatat sem spokojny a dost sa mi to lubi uvidim jak si poradim s poradnym downswingem protoze na hotrune je kazdy pán !

dneska sem makal dobre dal by sem si 4/5 bodu venoval sem dneska pokru necelych 10h, stale robim chyby aj ked len male a sem tam sa podari aj vecsi ale kazdy den sa zlepsuju a je to videt aj na vysledkoch, statoch a samotneho pocitu z hry :evil:

doba flakana skoncila, idu si tvrdo za svojim jak uz sem povidal: 2 mesice a kuknu sa jak si vedu regulary na nl200 :river: MUSIS SEKAT HLAVY INAC TO STOJI ZA PICU !

POKAD MAS ZIT NA SLOVENSKU TAK ZI ASPON JAK CLOVEK :vlade:

Za tento príspevok od SATAN poďakovali :
foxica
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod Brejcinho 03 Apr 2015 18:38

VPP 224/3500
Nepit sladene bublinkove napoje 1/15
Den hrania/pridana handa 2/2
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod yegon 03 Apr 2015 20:45

Tyzden 1 (3 z 5 dni)
  • spanielcina (dni): 2
  • strava bez obilnin, zemiakov a mliecnych vyrobkov: 3
  • hra (hodin): 7

pocet anki kariet som zo spanielciny vyhodil, kazdy den si ich zo 20 pridavam ale neviem po dostudovani najst ze kolko ich celkove mam a dalej sa mi po tom pátrat nechce

cvicenie a chodenie vyzera ze flakam ale posledne 2 dni som absolvoval 2 tazsie a dlhotrvajuce fyzicke cinnosti, ktore by sa dali ratat za trening takze no problem

poobedia bez pocitaca vcelku vychadzaju, hra doobeda tiez ok len musim este skratit prestavky lebo niekedy mi ujde ruka, myslim ze by som mal zvladnut viac

zajtra trochu iny rezim, doobeda sa idem so synom zabavat na 3d lukostrelecku sutaz, hrat budem asi po obede/vecer
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod SATAN 03 Apr 2015 22:12

byť vlk medzi ovcami je ten smer :evil:
Spoiler:

tak dime nato, hlavy musa letat, krev musi strikat a penize musa pribudat :river:
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod SATAN 04 Apr 2015 04:03

session reviews: 6,32h
odmakane hodiny: 14,6h

treba zabrat
Spoiler:
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod yegon 04 Apr 2015 20:36

Tyzden 1 (4 z 5 dni)
  • spanielcina (dni): 3
  • strava bez obilnin, zemiakov a mliecnych vyrobkov: 4
  • hra (hodin): 8

3D lukostrelba je super zabava, opat 8 hodin na nohach v lese, takze z absencie treningov a tur s batohom si starosti robit nemusim, odohrat som moc nestihol, zajtra nadpracujem
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod SATAN 05 Apr 2015 04:07

session reviews: 8,42h
odmakane hodiny: 21h

:poklona: este 15k ruk a pochvalim sa s vysledkama odkedy sem zmenil hru, nebudu este kricat lebo bude hned huba citron, ked sa poradne sustredim a zamakam tak sa bude cim chvalit, nesmim zaspat na vavrinoch lebo mna pokr vytresta, a ja uz teho mam dost ! :river: jedno paradni video na nastartovani, musis byt jak buldozer +20bb/100 zadna jebacka nato neni cas :x
Spoiler:
Obrázok používateľa
SATAN

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!