BORCOVSKY BLOG

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: BORCOVSKY BLOG

Odoslaťod yegon 05 Apr 2015 20:15

Tyzden 1 (5 z 5 dni)
  • volny den (dni): 1
  • spanielcina (dni): 3
  • cvicenie (dni): 1
  • chodenie s batohom (dni): 1
  • strava bez obilnin, zemiakov a mliecnych vyrobkov: 4
  • hra (hodin): 11,5

dnes jediny problem bol ze to cvicenie a chodenie mi dodalu velku chut do jedla

volume nic moc, problem je v nevyuzivani casu doobeda kedy by som mal len hrat ale ja si pozeram inboxy, citam clanky, robim prilis dlhe prestavky a pod., skusim dalsi tyzden sa tuho zakoncentrovat len na poker doobeda
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod SATAN 06 Apr 2015 05:27

session reviews: 10,42h
odmakane hodiny: 26,5h
videa 1/7

strasne moc veci mna rozptiluje a nemozu sa sustredit poradne na svuj cil, v ramci moznosti sa snazim makat na plno ale stoji to za hovno, robim potom chyby ktere mna seru, vysledky nejsu spatne ale nederu jak kun aby sem mnel dobre vysledky, ale aby byli borcovsky namakane ! v priebehu mesica dvoch by sem sa chcel prestehovat (najlepsi hned) a to mi dufam pomoze sa zbavit veci co mna rozptiluju :river: lovu zdar :evil:
Spoiler:
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod yegon 06 Apr 2015 20:00

Tyzden 2 (1 z 7 dni)
  • volny den (dni): 1
  • spanielcina (dni): 1
  • cvicenie (dni): 0
  • chodenie s batohom (dni): 1
  • strava bez obilnin, zemiakov a mliecnych vyrobkov: 0
  • hra (hodin): 0

chcel som dnes hrat ale rano soms a nejako do nicoho nevedel opriet tak som radsej behal so synom sibat rodinu a jest sladkosti

zajtra potrebujem rano sam sebe ukazat ze to dokazem
1. rano ziadne inboxy - mail facebook, fora, weby
2. umyt sa
3. meditacia 20-30minut
4. lahke ranajky - bez pozerania serialov a chujovin, radsej si k nim pustim nejake pokrove video
5. 7:45 uz chcem sediet na stoloch a hrat s maximalne 5 minutovymi prestavkami az do 12:30

prvy krat sa chcem pozriet do akehokolvek inboxu az po 12:30 ked ukoncim session
doobedie je urcene len na poker BODKA
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod nrbanz 06 Apr 2015 20:26

ja sa s toho ušúlam, toto je bomba blog , ešte si zabudol napísať časy kedy pojdeš čúrať a kolko krát denne .......inač to nemá chybu :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
nrbanz

Založený: Sep 2012
Poďakoval/li: 16 krát/11 krát

Odoslaťod WolfiKxx 06 Apr 2015 20:51

nahodou je to super takto si naplanovat do minuty, podla mna keby si to tak nerozpise tak to na 100% nesplni a hrat zacne miesto 7:45 8:45... (mozno ano), a celkom sa da inspirovat z takychto postov 8-)
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod SATAN 06 Apr 2015 21:22

keby nebylo tehoto rozpisovana a planovana tak yegon este teraz nevi spravit za mesic 80hodin, nezarobi ani na suchy chleba, nevideli by sme od neho zadny pokrovi material s ktereho mozeme teraz vsetci cerpat a kdovi co este, takze pokad ho to posuva do predu a tym padem nas vsetkych obohacuje tak nech si tam promna zamna pise aj kedy ide curat a kakat...
duvod proc vecsina ludi v pokri neuspeje je ze nemaju plan, nesleduju progres, neveda sa donutit k praci, neveda zatnunt zuby a odlozit nachvilku zabavu a konfort, maju strach, a s ludi ktery nejakym zazrakem uspeju (zacnu porazat aspon nl10) tak sa rok dva neposunu presne stych istych duvodu a potom sa smeju ostatnym ze byli dneska 3x curat a 1x kakat, lebo im nic insi okrem placu nad vlastnu hru neostava :)
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod yegon 07 Apr 2015 11:53

yegon napísal:Tyzden 2 (1 z 7 dni)
1. rano ziadne inboxy - mail facebook, fora, weby
2. umyt sa
3. meditacia 20-30minut
4. lahke ranajky - bez pozerania serialov a chujovin, radsej si k nim pustim nejake pokrove video
5. 7:45 uz chcem sediet na stoloch a hrat s maximalne 5 minutovymi prestavkami az do 12:30

prvy krat sa chcem pozriet do akehokolvek inboxu az po 12:30 ked ukoncim session
doobedie je urcene len na poker BODKA

like a boss, 249 minut, 3,2k hands som krasne stihol za doobedie, ak sa mi podari toto naucit a zaviest ako std tak budem spokojny

- prestavky som mohol dat aj kratsie ale nejak som bol ospaly chvilami a potreboval som sa prebrat/oddychnut
- ziadne inboxy - weee
- cikat som bol 3x

Za tento príspevok od yegon poďakovali - 2:
haman, nrbanz
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod nrbanz 07 Apr 2015 13:54

SATAN napísal:tak yegon ......, nezarobi ani na suchy chleba,........ :)

tam ten je taky dobrý :lol2: :lol2: ,si zabil kámo , ...........no yegon už má vydeláno kámo pokruje iba zo zábavy :vlade:
nrbanz

Odoslaťod nrbanz 07 Apr 2015 13:59

SATAN napísal:.................... nevideli by sme od neho zadny pokrovi material s ktereho mozeme teraz vsetci cerpat d.................:)

a neboj ja čítam všetky jeho blogy a pozeram všetky jeho videá aj 3x už niektoré neboj , len píšem že ma to strašne baví , nič viac ,ak si nepochopil ...... :fish:

a ja som bol dneska raz doobeda a raz poobede zatial ......no čo už.....mám zdržáka asi :gl:
nrbanz

Odoslaťod SATAN 07 Apr 2015 16:02

pohode take sem si robil srandu :D :lol2: len sem cekal jake budu reakcie :D povim pravdu dostal mna stym cikanim :D :lol2: yegon je borec :crazy:
Obrázok používateľa
SATAN

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!