BORCOVSKY BLOG
Re: BORCOVSKY BLOG
den 20
Volume: 33,7k/50k hands
Denna rutina: 18/30
Coachingy a sweatky: 6/8
Combonator: 18/20
Cvicenie von: 5/20
Po 2/3 challenge som spokojny jedine s volume a relativnou pravidelnostou analyz v combonatore, cvicenie flakam, opat raz :/
Tiez som si kupil aj snowieho na mesiac, ze ho otestujem a je to celkom fajn pomocka na inspiraciu a pouzitie inych sposobov zahratia handy.
Volume: 33,7k/50k hands
Denna rutina: 18/30
Coachingy a sweatky: 6/8
Combonator: 18/20
Po 2/3 challenge som spokojny jedine s volume a relativnou pravidelnostou analyz v combonatore, cvicenie flakam, opat raz :/
Tiez som si kupil aj snowieho na mesiac, ze ho otestujem a je to celkom fajn pomocka na inspiraciu a pouzitie inych sposobov zahratia handy.
- revasd
- Založený: Aug 2014
- Poďakoval/li: 9 krát/4 krát
Som trochu sklamany z toho ako malo zvladam hrat, myslel som, ze cez prazdniny toho stihnem viac, ale priorita je venovat sa synovi, robit mu program, hlavne sportovy. Samozrejme ak by som nezabijal cas mohol som toho stihnut viac.
Pozitivom je, ze som vela studoval a planujem v tom pokracovat. Zacal som pridavat normalne stoly z inych herni k ZOOM stolom, som prekvapeny ze zatial som nenarazil na naozaj dobry stol - od tableselectovania som cakal viac sem tam nejaku rybu vidim ale zdaleka to nie su take sumce ako sa objavuju na ZOOME i ked bonus je ze ich mam na stole stale.
Skusim si sledovat hru v tyzdennych intervaloch, potrebujem sa skoncentrovat a zacat davat poriadnu volume
recap minuleho tyzdna:
hra: 10,4h
studium 13,7h
aktualny tyzden:
hra: 5,2h
studium: 0h
plan je hrat minimalne 3h a studovat 2h denne, idealne hrat 5h a studovat 3h denne s jednym volnym dnom v tyzdni
Pozitivom je, ze som vela studoval a planujem v tom pokracovat. Zacal som pridavat normalne stoly z inych herni k ZOOM stolom, som prekvapeny ze zatial som nenarazil na naozaj dobry stol - od tableselectovania som cakal viac sem tam nejaku rybu vidim ale zdaleka to nie su take sumce ako sa objavuju na ZOOME i ked bonus je ze ich mam na stole stale.
Skusim si sledovat hru v tyzdennych intervaloch, potrebujem sa skoncentrovat a zacat davat poriadnu volume
recap minuleho tyzdna:
hra: 10,4h
studium 13,7h
aktualny tyzden:
hra: 5,2h
studium: 0h
plan je hrat minimalne 3h a studovat 2h denne, idealne hrat 5h a studovat 3h denne s jednym volnym dnom v tyzdni
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
- dnes kratky den, bol som na rodinnom vylete na rybach - prvy krat v zivote som mal na udici rybu, aj to tak dopadlo - odtrhla sa ale vraj to bolo hovado a par minut som sa s nou natahoval takze to bol pre mna zazitok
- s hrou som spokojnejsi, ale budem makat ako kon
aktualny tyzden:
hra: 7h
studium: 2,9h
- s hrou som spokojnejsi, ale budem makat ako kon
aktualny tyzden:
hra: 7h
studium: 2,9h
-
- herny volume sa nedal dat, kmasalo ma prilis na to aby som dokazal hrat v dusevnej pohode, daval som si aj pauzy ale ked som to zapol hned -2BI v prvych 20 rukach a uz sa to zase viezlo
- celkovo velmi slaby mesiac - len 23k hands zatial, ale slusne som popracoval na svojej hre - bohuzial vo vysledkoch sa to neprejavuje
- zajtra posledny den hrania pre tento tyzden, tak sa pokusim dat aspon 3h
aktualny tyzden:
hra: 8,5h
studium: 5,7h
- celkovo velmi slaby mesiac - len 23k hands zatial, ale slusne som popracoval na svojej hre - bohuzial vo vysledkoch sa to neprejavuje
- zajtra posledny den hrania pre tento tyzden, tak sa pokusim dat aspon 3h
aktualny tyzden:
hra: 8,5h
studium: 5,7h
-
yegon napísal:ale slusne som popracoval na svojej hre - bohuzial vo vysledkoch sa to neprejavuje
klasika cim viac sa clovek snazi tym vacsi kkt z toho
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
- nevadi bojujeme dalej
- spisal som si ciele a plany v pokri, o par dni to nejako dorazim a nahodim na svoj blog
- dnes dobry pocit z hry
- pridal som do zatvorky pace na tyzdenne minimum/optimum vo formate (pace na minimum | pace na optimum)
- zatial sa drzim nad minimom, zajtra este pred obedom nieco pohram ale potom mam akciu
aktualny tyzden:
hra: 10,7h (10|17)
studium: 7,4h (7|10)
- spisal som si ciele a plany v pokri, o par dni to nejako dorazim a nahodim na svoj blog
- dnes dobry pocit z hry
- pridal som do zatvorky pace na tyzdenne minimum/optimum vo formate (pace na minimum | pace na optimum)
- zatial sa drzim nad minimom, zajtra este pred obedom nieco pohram ale potom mam akciu
aktualny tyzden:
hra: 10,7h (10|17)
studium: 7,4h (7|10)
-
Dnes som este hodinku odohral a tym tento tyzden koncim, cez vikend este nieco postudujem, ale hrat nebudem mat kde - idem so svokrom na polovacku (ako student/pozorovatel), od pondelka opat plne nasadenie.
-
den 31
Volume: 50,5k/50k hands - DONE
Denna rutina: 20/30
Coachingy a sweatky: 8/8 - DONE
Combonator: 20/20 - DONE
Spokojny som s volume a relativnou pravidelnostou analyz v combonatore, posledna tretina bola horsia ohladom combonatora, lebo handy som hadzal do snowieho... uplne najhorsie dopadlo cvicenie = necvicil som
Pokial ide o vysledky, tak skoncil som v pluse, ale ziadna slava. V auguste som 2 tyzdne na dovolenke, teda volume ciele si nebudem davat. Po navrate 24.08 vsak nieco vymyslim
Volume: 50,5k/50k hands - DONE
Denna rutina: 20/30
Coachingy a sweatky: 8/8 - DONE
Combonator: 20/20 - DONE
Spokojny som s volume a relativnou pravidelnostou analyz v combonatore, posledna tretina bola horsia ohladom combonatora, lebo handy som hadzal do snowieho... uplne najhorsie dopadlo cvicenie = necvicil som
Pokial ide o vysledky, tak skoncil som v pluse, ale ziadna slava. V auguste som 2 tyzdne na dovolenke, teda volume ciele si nebudem davat. Po navrate 24.08 vsak nieco vymyslim
- revasd
- Založený: Aug 2014
- Poďakoval/li: 9 krát/4 krát
- s vervou do boja
- tento mesiac sa popri pokri chcem zamerat na chudnutie (ciel -6kg) a spanielcinu
- dnes zdanlivo zaostavam ale velka spokojnost, vybavil som kopec veci a odohral solidnu session
aktualny tyzden
hra: 1,8h (3|5)
studium: 0,8h (2|3)
spanielcina: 1/7 dni
mesacne ciele
chudnutie: 0/6kg
- tento mesiac sa popri pokri chcem zamerat na chudnutie (ciel -6kg) a spanielcinu
- dnes zdanlivo zaostavam ale velka spokojnost, vybavil som kopec veci a odohral solidnu session
aktualny tyzden
hra: 1,8h (3|5)
studium: 0,8h (2|3)
spanielcina: 1/7 dni
mesacne ciele
chudnutie: 0/6kg
-
- produktivny den i ked na hodinach to tak nevyzera, vybavil som vela RL veci
aktualny tyzden
hra: 5,1h (6|10)
studium: 1,9h (4|6)
spanielcina: 2/7 dni
mesacne ciele
chudnutie: 1.3/6kg
aktualny tyzden
hra: 5,1h (6|10)
studium: 1,9h (4|6)
spanielcina: 2/7 dni
mesacne ciele
chudnutie: 1.3/6kg
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.