El Barto - 180 SNG Turbo

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: El Barto - 180 SNG Turbo

Odoslaťod Bartman 31 Máj 2011 00:01

tomiG napísal:...

coze? bez urazky, ale ak toto pises tak si vela tych turnajov nenahral... Resp. si myslim ze ich hrat nevies :) Tieto turnaje su 0 bodov o scasti, ked ich hras 1000 za mesiac :) Podla mna je to len skill, porazat limity ktore hras... Mne sa to zatial samozrejme nedari, ale ucim sa :)

A ak si davas len tak popri hrani 15 $ a 35 $, tak tam toho asi vela nevyhras :D Tie limity musis porazat, inak tam hrat nemozes... (musis mat riadny bankroll ked si pustas aj 15 aj 35, ale slaby managment, ked si len tak pinkas ine turnaje ;) ) Nechcem ta urazit, ale myslim si ze tieto buy iny neporazas a neverim ze si v nich po nejakej reprezentativnej vzorke ziskovy :)
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod jonatanko 31 Máj 2011 00:03

vela ale to nie je problem -:)))

2,5$ su joke gl v grindovani *tak isto ako aj 15 a 35tky po tom co odisli americania.
jonatanko

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Odoslaťod jonatanko 31 Máj 2011 00:11

bartman myslim ze 2,5$ poraza kazdy kto by dostal 2 dnovy trening -:)))
jonatanko

Odoslaťod Bartman 31 Máj 2011 00:17

jonatanko napísal:bartman myslim ze 2,5$ poraza kazdy kto by dostal 2 dnovy trening -:)))

Ok, ja som nato slaby :) Ja to neporazam, priznavam si :) Teda zatial :good:

ALe zeby niekto tvrdil ze 35$ 180 su o stasti... Tak to nie :apminer:
Bartman

Odoslaťod jonatanko 31 Máj 2011 00:20

tak pre vacsinu ludi je to ciste stastie imho, lebo ich odohraju moc malo aby sa to dalo realne posudit. a preco to neporazas?
jonatanko

Odoslaťod Bartman 31 Máj 2011 00:29

jonatanko napísal:tak pre vacsinu ludi je to ciste stastie imho, lebo ich odohraju moc malo aby sa to dalo realne posudit. a preco to neporazas?

Tak ja si zase myslim ze stastie je nulovy faktor :) Celkovo v pokri :D Takze nwm...
A nwm preco to neporazam :) Proste zatial niesom tak dobry, hram velky objem, ale stale si myslim ze robim zle rozhodnutia, resp. neviem zatial hrat presne v kazdej casti turnaja a ked mam bigstack :)

Kamarat mi vravel ze musel odohrat 21k hier ! aby to zacal poriadne porazat takze...
Bartman

Odoslaťod jonatanko 31 Máj 2011 00:36

tak sa hlavne neriad tym kamaratom -:))) a niekedy je lepsie radsej si zahrat menej a rozmyslat ako co hrat ako toho hrat vela -:)))

a ako vo vsetkom aby si bol velmi uspesny aj v pokri potrebujes velku davku stastia -:))))

a mozem poprosit nick toho chlapika co mu to rvalo 21k hier
jonatanko

Odoslaťod tomiG 31 Máj 2011 00:51

pozri priatelu mozno je to tak 1000 sng do roka nesledujem to ale nemam pocit ze som na tom v cervenom a ked tu pises ze to nieje stastie tak len na doplnenie ked peter eastgate vyhral me WSOP a porazil 7000 hracov tak mal za cely turnaj 3 krat vsetky svoje zetony za ciarov na to aby si vyhral 180turbo sng to musis mat urcite viac krat dufam ze sa aj ty nad tym zamyslis a casom zistis co to poker vlastne je ...ze to neni o pushovani po 4 level...ale ked ta to bavi ok :gl: na zaciatok su tie sng neni zle ale skusaj popri tom obcas aj mtt micro limity
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod Bartman 31 Máj 2011 00:57

Ja som z vas riadny kkt chlapci :D

Kamaratom sa riadit budem, vazim si ho :) :good: Som ochotny postnut jeho nick ak mi vy postnete vase nicky z herne kde hravat :)
A hrat vela turnajov je jedina vec, ako mozes vynulovat faktor stastia :)
Teraz nwm ci ja som taky hlupak, ale stale som si myslel ze cim vaic turnajov odohratych, tym sa faktor stastia straca :)
A pushovanie po 4. level? :shock: Nemusite zo mna robit hlupaka :) Ja zaklady ovladam :good:
Ale mam pocit ze zijem v inom pokrovom vesmire ako vy :D
Bartman

Odoslaťod Bartman 31 Máj 2011 00:59

Ale fajn diskusia, ja sa nechcem hadat, len mam na to vsetko asi trocha iny nazor :) 8-) :fish3:
Bartman

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!