El Barto - 180 SNG Turbo

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: El Barto - 180 SNG Turbo

Odoslaťod jonatanko 31 Máj 2011 01:14

kazdy zije vo svojom matrixe ja mam na ps rovnaky nick ako tu -:))
jonatanko

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Odoslaťod Bartman 31 Máj 2011 01:23

jonatanko napísal:kazdy zije vo svojom matrixe ja mam na ps rovnaky nick ako tu -:))

Ak si to vazne ty tak respekt :good: Chcel by som vidiet tvoje statistiky na na http://www.officialpokerrankings.com/, ale tam si skryty :D

Nick na kamarata ti poslem cez sukromu spravu, predsalen nemam dovolenie zverejnovat taketo info :D
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod jonatanko 31 Máj 2011 01:25

lol statistiky -:))) este ze mame ine herne a ine nicky -:)))
jonatanko

Odoslaťod buschle 31 Máj 2011 07:32

Džonatánko ma pravdu, mozes hrat aj 300 stolov ale len vtedy ak hras aspon 95% takej kvality ako na tych 4-6tich. Na zaciatku urcite viac rozmyslat ako masovat stoly !
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod tomiG 31 Máj 2011 08:59

tak neviem asi skusim tie 0.09 mozno je tam fakt vysia uroven v tych sng ktore som tu pisal sa to od toho 4 levelu hra na 95% all in pf mozno trosku vysie nevenujem tomu pozornost do tedy sa mozes pokusit si aj trosku zahrat ale podstatne su potom tie 3-4all iny do itm a tie musis proste vytocit a pokial si 10-15 bb deep tak ta range z ktorou do toho ides je dost velka a aj superov horsie ruky sa pushuju uz len na hyperturbach.
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod pLAYERsvk 31 Máj 2011 09:48

Ahoj Bartman, tu pLAYERsvk z P****Stars.

Drzim ti palce v tvojej poker kariere.. je velmi dobre ze to beries seriozne, skvele ze mas coacha co ti moze radit a ze planujes seriozny grind :)
Ja hravam tak 1000-1500 stt turnajov mesacne uz nejaky ten cas.. ak by som ti mohol odporucit tak nezacinaj s 180mttckami ale hraj STT. Preco? Kvoli Variance.

Variance = smerodajna odchylka, ktora sa pocita z % uspesnosti vo finish positions v pomere s % neuspesnosti kedy vypadnes.
To znamena ze ked hras napriklad headsup / DON, tak 50% vyhras 50% prehras a variance je nizka.. v STT 33% vyhras 67% prehras.. variance je nizka. v 180manoch vyhras 5% a prehras 95% a variance je velmi velka.
Z toho vyplyva ze ani po 10000+ odohratych turnajoch si nebudes moct byt isty ci dany level beatujes, alebo mas len stastie :) a rovnako sa moze stat ze napriek vysokemu av.ROI (27%) mozes mat velmi velmi dlhe break even obdobie.
To je podla mna dovod preco by si nemal zacinat karieru v hrach s vysokou variance, pretoze ti hrozi ze dopadnes ako 95% sk/cz poker :fish: komunity, ktora vyplakava na forach s badbeatmi alebo byt breakeven donkom ktory ma heater :)

Najdolezitejsie zo vsetkeho vsak nieje hrat.. hrat mozes cokolvek.. ak chces byt fakt uspesny niekedy tak hlavne vela studuj, citaj knihy, pozeraj videa a uc sa teoriu.

Za tento príspevok od pLAYERsvk poďakovali :
tomiG
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod Bartman 31 Máj 2011 11:30

Ja vas chapem :good: A vazim si vase nazory (a viem co je variancia :D )

A teba pLAYERsvk som uz na PS videl :D resp. stretol, som si isty :)
Ale ja uz mam dohodotu, a ta sa viaze na 180tky, takze urcite neplanujem zmenit prostredie + ako si pisal:
pLAYERsvk napísal:ti hrozi ze dopadnes ako 95% sk/cz poker :fish: komunity, ktora vyplakava na forach s badbeatmi alebo byt breakeven donkom ktory ma heater :)

Plne to chapem :D Ale preco sa to tyto hraci vyplakavaju na forach? Pretoze nemaju bankroll managment, hraju tak malo turnajov, ze nemaju dostatocnu vzorku nata, aby zhodnotili, ci maju fakt smolu alebo to tak zle hraju ;) Potom je jasne ze ta kazda jedna nepodarena ruka serie :)
Lenze ja mam dobry bankroll, takze si myslim ze sa nemusim bat ;) Hram velky pocet sng, ak som all in uz neriesim vysledok, vsetko zhodnocujem az po session pri HH review, a snazim sa hladat chyby :good: s tym mi pomaha aj coach :D

Samozrejme je nieco ine scheduled MTT - malo statov na hracov, vacsi priestor na hru :) To sa ale neda s tymto porovnavat ;)

Ano mozno skoncim ako 95% tych hracov na svk/cz, ale aspon sa budem snazit :good:
Bartman

Odoslaťod jonatanko 31 Máj 2011 11:46

O variacii sa vyborne pise, ale v skutocnosti nej 99% ludi nerozumie. Hlavne je dolezite vediet ako na nas dolahne napriklad pri vyraznych swingoch dole.
jonatanko

Odoslaťod Bartman 31 Máj 2011 12:09

jonatanko napísal:O variacii sa vyborne pise, ale v skutocnosti nej 99% ludi nerozumie. Hlavne je dolezite vediet ako na nas dolahne napriklad pri vyraznych swingoch dole.

:good: uplne suhlasim :) Zaklad je bankroll managment, inak s tym vela clovek nespravi ;)
Bartman

Odoslaťod tomiG 31 Máj 2011 13:20

skoda ze nechces pocuvat playersvk velmi dobra rada hodna zlata a este zadarmo ja som to tak nevedel napisat lebo hram tie sngcka rekreacne ale on je v nich regular,este si mozno pozri 7castle blog mal myslim obdobie ked bol slovenskou sng jednotkou. :gl:
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!