Takze som sa rozhodol si spravit take male zhodnotenie. Tiez ma nastivil ujo downsing aj ked z pohladu BR to nie je take zle skor ma depta ta nemohucnost nieco vyhrat. Tym padon je aj objem nulovy kedze nemam moc chut do hrania. Vzdy ked chytim chut mi herna na prvych stoloch vysvetli ze neeee
Vcera rovnako vyhrat flip rovna sa zazrak, k tomu sa pridali klasicke ruku AK do KJ, 99 do A7, KK do QT. To ze taketo veci sa stavaju a na SNG zlast mi je jasne. Kedze to vsak trva uz v kuse 1 a pol mesiaca uz ma to prestava bavit. Najhorsie ked som ti to tak spatne pozeral vzdy ma to sucknem v klucovej ruke, bud bublle alebo o chiplead. Dokazem vyhrat len ruky kde to nie je az take podstatne. Bud proti shortovi alebo ked padnem ja na short tak sa zdablim a hovorim tak som spat a sup hned suckout.
Cize posledne 2 mesiace sa nejak neviem pohnut z miesta ale verim ze sa to uz musi obratit. Dolezite je ze uz nerobim s tiltu blbosti respektive nie take zasadne ako v minulosti. Takze si davam za ciel konecne hrat poriadne co u mna znamena dat aspon 200-250 sng mesacne.

a snad sa swingu coskoro zbavim. Najvacsi problem je ze sa neviem donutit hrat dalej ked ma to dava dole pricom viem ze zasadne chyby som nerobil. Cize s tymto sa chcem hlavne popasovat.
Na zaver jedna ruka, ide o ITM kde mame super shorta preto kradnem, neocakavam akciu od supera. Ak bude mat ma pushne ak nie foldne.Super semi hrac pomerne pasivny. Priznam sa call som moc necakal. Zaujima ma ten river. Volali by ste to? Alebo sa tu dal spravit nejaky blok bet? Predpokladam som ze ma tiez nejake slabe Ax, tym ze tam bol druhy par na flope som cakal ze moze byt split ale ta moja dvojka ma odstrasila.
Hand #27
Cassava Poker $5 + $0.50 No Limit Hold'em Tournament - t75/t150 Blinds - 3 players -
View hand 1276047DeucesCracked Poker Videos Hand History ConverterBTN: t632 4.21 BBs
Hero (SB): t4418 29.45 BBs
BB: t3950 26.33 BBsPre Flop: (t225) Hero is SB with 2

A
1 fold,
Hero raises to t350, BB calls t200
Flop: (t700) 5

7

A
(2 players)Hero bets t250, BB calls t250
Turn: (t1200) 9
(2 players)Hero bets t300,
BB raises to t600, Hero calls t300