Po zrelom uvazeni som sa rozhodol dat si chvilku pauzu od SNG a potom uvidim co dalej mesiace marec, april, maj sa niesol v downsingu ked som zaznamenal cca -100$ na 5$SNG, kde je kvalita hracov slaba co ma este viac deptalo. BR mam ok takze z tohto pohladu to nebolelo, skor ma ubijalo to ze nedokazem vyhrat snad ziadnu ruku. Vsetci si zo mna robili trhaci kalendar, ci PF a po flope.. prehral som aj nemozne..Variacia ma dosla pozriet, sice sa uz par krat zastavila ale takto masivne a dlho sa este nezdrzala

Moj problem pri SNG vsak spociva v objeme kedze nehram taky objem aby som dokazal tu variaciu vyrovnat a prave preto sa musim zamysliet co dalej.
Zatial som zacal hravam cash game ale kedze som tu neni moc doma zacal som na NL6 aby som zistil co a ako, zaroven aby ma to ani moc nestalo. Dnes som mal 2 celkom zaujimave ruky proti fishke ktora hrala 86/12 (cca100ruk), hlavne v tej druhej som bol troska mimo.. tak ak by boli nejake postrehy dik za nazory.
Hand #21
Cassava Poker $0.03/$0.06 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1321896
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $6.27
Hero (CO): $5.25
BTN: $6.15
SB: $6.99
BB: $6.73
Hero posts a big blind ($0.06)
Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with K

1 fold, Hero raises to $0.21, 2 folds, BB calls $0.15
Flop: ($0.45) A

BB bets $0.06, Hero raises to $0.31, BB calls $0.25
flop sice nic moc, ale takyto donkbet robil ked mal nejaky stredny par, pripade draw, preto voli raise aj napriak A na flope, kde by kludne mohol drzat slabe Ax
Turn: ($1.07) T

BB checks, Hero bets $0.80, BB calls $0.80
turn mi dava moznost na straight a po jeho cheks verim ze len caka na flush alebo draw, preto betujem
River: ($2.67) T

BB bets $0.48, Hero calls $0.48
jeho call na turne uz mi az tak nesiel dohlavy a teraz este donk bet. Myslel som ze ma predsa slabe Ax ale call som povazoval za povinnost voci tomu co som tam uz nasipal? minimalne vediet s cim to robi.
Final Pot: $3.63
Hero shows K

BB shows 6

Hero wins $3.42
(Rake: $0.21)
Hand #30
Cassava Poker $0.03/$0.06 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1321905
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
MP: $6.00
Hero (CO): $7.00
BTN: $6.00
SB: $6.38
BB: $6.00
UTG: $11.51
MP posts a big blind ($0.06)
Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with Q

UTG raises to $0.12, 1 fold, Hero calls $0.12, 3 folds
tu som volil call a nie 3bet s toho dovodu ze BB casto tieto minraisi a calli niekoho squeezoval, na pripadny squeez som to tam chcel poslat cele. Neviem je to uplna kravina alebo ?
Flop: ($0.39) J

UTG checks, Hero checks
flop opat A, som nechel betovat lebo tie minraise robil casto som slaby Ax, KJ, QJ a podobne takze som cakal ze ho trafilo, bol som ochotny sa ruky vzdat
Turn: ($0.39) Q

UTG bets $0.12, Hero raises to $0.36, UTG raises to $1, Hero calls $0.64
turn zmenil situaciu, preto na jeho maly bet raise. Ten raise spat ma zaskocil, to som videl len raz u neho ked mal istotu ze je najlepsi. Chvilu ma napadlo ze mohol slowplayvovat AA, skor som tipoval mozny straight. Volil som call s tym ze mam nejake outy na fullhouse
River: ($2.39) K

UTG bets $0.36, Hero calls $0.36
zase donk bet do takeho potu..teraz som uz vobec nevedelo co? ci je opat slaby ako s tym KK alebo chce ten call takze som neriskoval len dorovnal.
Final Pot: $3.11
Hero shows Q

UTG shows A

Hero wins $2.93
(Rake: $0.18)
Celkovo som zatial dost strateny proti takymto maniakom co mozu ma v range uplne vsetko. dik za nejake nazory.