Po dlhej dobe co som len pasivne cital blogy a prispevky inych som sa rozhodol zalozit svoj blog. A to hlavne z dovodu postovania mojich ruk pri, ktorych si neviem rady a zlepsovania svojej hry.
Takze mam 28, som s BA, pracujem v oblasti IT. Pokru sa venujem cca 2-3 roky. Vazne som to zacal brat tak posledny rok, ked som zacal pozerat nejake videa, citat clanky a pod. Zacinal som na B**n 3$ Donoch. Bankroll som budoval prakticky s par drobnych co mi tam ostali z kurzovych stavok. Okamzity uspech, ked som mal po 200 DoN ROI okolo 20% mi dal pocit ze som "nesmrtelny" ale nasledny downsing ma lahko vratil do reality. Pribeh B**n sa pre mna ukoncil nakoniec s ROI okolo 11% a zacal som hladat nejaku novu hernu.
Nakoniec som sa usadil na 8***oker, kde som zacal hrat SNG 6max Turba 2,5+30. Po cca 400hrach s ROI 10%, mi moj bankroll umoznil prejst na vyssi limit 5 + 0,5, kde sa pohybujem len asi 3tyzdne. Zatial ide vsetko ok, aj ked privitanie som dostal ako sa patri (par badbeatov a okamzity prepad).
Tu sa vsak dostavam k svojmu problemu a to je objem. Priemerne som hral za mesiac cca 100SNG turnajov co je smiesme. Bohuzial zivotne problemy mi neumoznovali hrat viac. A hlavne ako pisal vo svojich clankoch 7castle, hrat v psychickej nepohode nie je dobre.Cize som viac ani nejak nechcel pustat pretoze som sa dost casto bol myslou uplne inde.
Situacia sa pomaly zacina obracat a tak planujem venovat aj pokru viac casu. Cize moje najblizsie plany su:
- stabilizovat sa na novom limite,
- postupne zvysovat objem odohranych SNG
- zacat hrat aj MTT turnaje
- analyzovat neiste ruky a postovat do blogu
Vsetko ostatne ukaze az cas