jaroslavG napísal:jasne vzdy je to flip) az ked vidis superove kraty vtedy to neni flip lebo vies kolko percent mas
D ale pred callom je to po slovensky hop alebo trop
. Co sa tyka toho mam jedno neskutocne pekne pravidlo vzdy idem all in az na flope-- vtedy si si na 9O% isty tym co mas,sice tvoja nuts nie vzdy obstoji-to su tie 1O% .Toto mi usetri dost money. a co sa tyka toho prepnutia hraca tak iba folduj kym ho to neprejde a ked je to v pozdnej fazi tak jasne vsetky vyssie pary a vsetky Ax popripade KQs alebo ludove vsetky top ten karty
jaroslavG napísal:jasne vzdy je to flip) az ked vidis superove kraty vtedy to neni flip lebo vies kolko percent mas
D ale pred callom je to po slovensky hop alebo trop
. Co sa tyka toho mam jedno neskutocne pekne pravidlo vzdy idem all in az na flope-- vtedy si si na 9O% isty tym co mas,sice tvoja nuts nie vzdy obstoji-to su tie 1O% .Toto mi usetri dost money. a co sa tyka toho prepnutia hraca tak iba folduj kym ho to neprejde a ked je to v pozdnej fazi tak jasne vsetky vyssie pary a vsetky Ax popripade KQs alebo ludove vsetky top ten karty
poldinhoo napísal:nechapem kde to hrate, ze lowlimit su easy a bankrollbuilder neviem co..
day 1: -8BI epic fail - zostalo mi asi 36BI na 2s
zaverecne 4 HU pri asi even stackoch, AI, KQ vs. KJ na Kxx turn j, KQ ai pf 55, flop KxQ turn 5, AK do A3 xx3, TT overbet AI na 845 vs 36 (3b pot) river 5..JJ vs. 55 turn co ine ako skurvena 5..atd atd
vyborne vyborne..
zajtra budem mat vytlacenu tu mersenary HU ebook, tak mozno sa tam docitam ako proti tomuto bojovat..ja uz neviem naozaj..
vsetkym..dobru noc..
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.