Get-Up Heads-Up (HUSNG fórum)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Get-Up Heads-Up (HUSNG fórum)

Odoslaťod poldinhoo 21 Dec 2011 16:53

Zdravím všetkých HUsngckarov..

Prave som sa po 2-3 rokoch trapenie s cg presunul uz natrvalo na HUSNGs..som extrem beginer, co neporaza ani 2s..takze jedina cesta je studium..
Je toto sice moj blog, ale bol by som rad, keby to bol viac ako blog nejake forum, ktore by sa obsirnejsie venovalo tomuto variantu..takze kludne sem hocikto davajte svoje vysledky, rady, postrehy, torrenty na dobre videa, ruky, nejake clanky dobre a pod.

Takze feel free pisat hocico co vas k tomuto napadne..
Naposledy upravil poldinhoo dňa 21 Dec 2011 16:58, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Re: Get Up Heads-Up (HUSNG fórum)

Odoslaťod poldinhoo 21 Dec 2011 16:58

Takze stale sa nejako hladam v tych husng, skusam, vymyslam a hladam nejaky system..
zacal som so 100e na doxxbete, skusal som postupne regular, turbo, superturbo od 1e-5e hu, 1-4 stoly a pod. veci..pocas tohto "hladania sa" som dospel k nasledovnemu:

Hrat max 2 HU naraz (Kolko hravate vy??)
Hrat regular speed
BRM : vzdy ked budem mat 50BI stavajuceho limitu prejdem vyssie..

startovy stav: momentalne hram 2.1e mam 42 BI..
ciel: do februara sa dostat na 10e..

budem sem davat kvoli sebe daily summary, nech viem na com som a mozno ma to bude aspon motivovat hrat poriadne, nech nevyzeram pred vami ako najvacsia fish na fore..
zaciname zajtra :)
:gl:
Obrázok používateľa
poldinhoo

Re: Get-Up Heads-Up (HUSNG fórum)

Odoslaťod jaroslavG 21 Dec 2011 19:10

Ahoj ja hrávam maximálne 4 stoly naraz , síce nepoužívam žiadny softvér ani klavesove skratky ale s klavesovymi skratkami by sa dalo zvladnut urcite 8 stolov naraz.Osobne si myslím že do buy-inu 2O usd sa tieto sng poražaju ABC pokrom, ja to hrám štýlom že z butonu(small blindu )raisujem takmer každú hratelnu ruku kedze po flope mam na supera poziciu a .Pokiaľ hitnem nuts na flope tak som strašne agresívny a hockedy betnem 10-15BB koli tomu že nemá zmysel supera ťahať za nos betom za 3BB lebo ked nema nic zlozi a ked ma hocijaky par,draw tak call za 15BB v early faze kedy sa hra s cca.80 BB je pre fish hraca call za 15BB dost easy a nepozera na to ze pokial on strati 15 BB ja tym ziskam prevahu a mam o 3O BB väčší stack.O žiadnom československom pokrovom fóre kde by sa niekto podrobne venoval tejto téme neviem,potešilo by ma keby sa sformovala nejaka študijna skupina alebo niečo podobne,ja síce tieto turnaje hrávam už hodne dlho ale o bankroll managemente sa u mna hovorit neda . Pokial sa mi podari vratit späť k hre jednoznačne ostanem na tomto formáte a myslím že pokiaľ si jednoducho zmýšlajúci hráč tak si v tejto discipline rýchlo zarobíš peniaze
jaroslavG

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/5 krát

Odoslaťod sampon 21 Dec 2011 19:26

Nazdar aj ja hram na doxxe HUSNG. momentalne 10-20e. Myslim ze 50 buyin bankroll na tychto malych limitoch je asi prilis vela.
dakde som cital ze ked mas 20% ROI tak ti staci 11 buy-in ale to je zase prilis malo podla mna.
kvalita hracov na HUSNG na doxxe je na 2e,3e,5e,10e,20e priblizne rovnaka len s tym ze na 10e a 20e uz obcas stretnes hracov ktori nieco vedia (napr felmor myslim ze slovak z tohto fora) takze cim skor chod hore na 3e alebo 5e.
mozes napriklad behat medzi limitami ked budes mat downswing, ale myslim ze dlho sa zdrziavat na 1e alebo 2e je zbytocne kedze taki isti hraci su aj vyssie.
Chcel som povedat len to ze so 100e by som pod 3e HUSNG na doxxe urcite nesiel.
Hraj tam normalnu taktiku proti loose pasive hracom --> neblufovat, silno valule betovat, nehrat vela OOP, 3betovat len dobre ruky atd...
dobre zadarmo videa su na HUSNG.com a myslim ze aj na pokerstrategy.com
a hravam len 1 stol naraz. obcas si k tomu pustim nejake MTT.
Takze GL.
sampon

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod nabokow 21 Dec 2011 19:48

nedavno som daval aj ja trochu HUSNG na Cake - mal som na Tower nejake drobne zostatok ako prechadzali k Cake network, tak som si pinkal...ono to vie byt isto vynosne, len otazkou je ci hrat HUSNG, ked niekto ma povedzme 10bb/100 na 6-max a hrava 6+ stolov. Totiz uz ked som mal otvorene spolu 4 stoly HUSNG proti rozdielnym oponentom, som citil, ze sa neviem dostatocne adjustovat na ich hru a nie je to uz tak +EV. Isto to bolo aj tym, ze nie som zvyknuty hrat heads up, ked uz, tak cash proti max 2 oponentom na spolu 4 stoloch. Ako to vyzera na entraction s HUSNG? Hra tam dost ludi? Nepotrebuje mat clovek sialene vysoke ROI aby mal slusny hodinovy zarobok ak hra menej stolov?
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod jaroslavG 21 Dec 2011 20:31

Ja sa na problematiku HUSNG zameriavam najmä z dôvodu relatívne jednoduchého zárobku a strašne jednoduchej kontroly bankroll managementu. Úplne jednoducho vzaté- keď poker berieš vážne a chceš si ním zarábať tak ti denne stačí vyhrať max. 4 turnaje s buy inom 1Ousd( teda vyhrať ich 5 a odpočítať fee ), ak si to prenásobíš 2O odohranými dňami a predpokladáš že tento limit budeš dennodenne porážať,prinajhoršom budeš breakeven tak ti víde celkom slušné vreckové.Ja osobne pokladám problematiku downswingu v HUSNG za neopodstatnenú lebo si vyberáš súpera sám,vyhýbaš sa silnému súperovi a nemusíš mu čeliť ako napríklad pri 6max. alebo fullring stole kde je vždy aspon jeden kompetentny hrac.Pokial máš základný poker skill máš v low limitoch asi na každého súpera
jaroslavG

Odoslaťod poldinhoo 21 Dec 2011 20:48

mne skor pride nerealne porazat variance..dnes -5BI..a zda sa mi ze tych hracov krasne citam, tlacim ich, mam tam nejake sexy cally a pod.. ale ako standard vcera som bol +5BI a obcas som tam suckoutol aj ja..

narazam ale na to, ze nechapem ako mozete hrat 20-30BI..ved ta downvariance je extremna a to hram regular speed..
ci riesite to tak, ze tymi limitmi lietate hore-dole?
Obrázok používateľa
poldinhoo

Odoslaťod jaroslavG 21 Dec 2011 20:58

jasne ako sa citim , ked nie som v tilte pustim si nejaky 5 dolarovy turbo Hu a ked sa mi dari tak idem vyssie , naopak ked prehram 2-3 buy iny tak sa snazim stopnut celu session a dat si pauzu aspon na tri hodiny,,ale vecsinou sa mi to nepodari :fish: a ked som v super mega hyper pohode zacnem to hrat ako stepy a hram to od najnizsieho limitu az po limit na ktorom sa zacnem nudit,vecsinou na 2Ousd :D
jaroslavG

Odoslaťod jaroslavG 21 Dec 2011 21:03

inak dost by sa mi hodilo keby ste mi poradili hernu kde je slusny traffic a nie su ailny hraci,lebo doteraz som hral na PS a myslim ze su tam o dost silnejsi hraci ako inde a je zbytocne hrat tam ked je ovela viac fishiek v inej herni,rozmyslal som nad partypokrom
jaroslavG

Odoslaťod poldinhoo 21 Dec 2011 21:05

:) jaro dobreee :) to si budem niekedy pustat taky challenge, ze pokial to vytiahnem..
2BI som dnes odpalil sam..mam trosku problem bet/foldovat TP, ked hram proti opici, aj ked viem, ze som tam casto pozadu a mohol by som si proti nemu pockat na lepsi spot..

btw. stava sa mi to dost casto tak ma zaujima ako to riesite vy..hraca proste asi prestane ten HU bavit, tak dava all-in kazdu ruku a dva razy som tak prehral..s akou range dorovnavate? ja mam Ax a vsetky pp..ale no dnes to dvakrat nevyslo, lebo to je proste casto flip..????

traffic na doxxe sucks, na lucky ace tiez, viac neviem..teda P****Stars ale to je jasne..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!