Get-Up Heads-Up (HUSNG fórum)
Počet príspevkov: 36 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Get-Up Heads-Up (HUSNG fórum)
vyskusaj napr. 9man sng/resp. KO turnaje na nizkych limitoch, pomerne rychlo osvojitelna a jednoducha strategia, ktoru casom len zdokonalujes a zvysujes multitabling a ak dosiahnes vysoky ROI tak mas aj pomerne male swingy
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
poldinhoo napísal:chvilu cashku 4-tabling, chvilu 24, chvilu HU sng, uz som aj MTT skusal ale proste vsade najskor fajn, potom ma dva dni po*ebe tak, ze na to zanevriem a zase vymyslam..
je uplne jedno aky format si vyberies, bad runy budu vsade, tomu sa nevyhnes a uz vobec nie tym, ze budes kazdy mesiac hravat nieco ine, to je hlavne mindset problem
vyber si nejaky format a venuj sa tomu, vykasli sa na katastroficke grafy a ked sa ti zda, ze ta to prilis jebe tak menej hraj a venuj sa viac studiu
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
najlepsie by bolo keby si hral to co ta najviac bavi a bral peniaze len ako vedlasi produkt ucit sa, zlepsovat sa, naucit sa porazat rogov a mat s toho fun , ked budes pozerat na $ tak to nebude fungovat
som ti poslal jeden link do posty co mne pomaha ked vela prehram
som ti poslal jeden link do posty co mne pomaha ked vela prehram
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
bavilo ma rushovat a 24 tablovat ..ale inak dobry postreh..ja som sa tym nikdy netajil, ze poker hram len pre nejaky easy drobny zarobok bokom..a preto sa stale snazim aj hladat cestu taku, kde by som ho co najeasy a najkoznzistentnejsie dosiahol..vid moj 24-tabling:D..
diky za ten odkaz, nestiahol som to, lebo mi pise ze je fullka a musim cakat, ale budem to priebezne refreshovat
inak prave mi kamoska pise, ze mi vytlacila mersenaryho husng book, tak ze wohoo, idem sa vzdelavat
diky za ten odkaz, nestiahol som to, lebo mi pise ze je fullka a musim cakat, ale budem to priebezne refreshovat
inak prave mi kamoska pise, ze mi vytlacila mersenaryho husng book, tak ze wohoo, idem sa vzdelavat
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
poldinhoo napísal:kamoska pise, ze mi vytlacila mersenaryho husng book, tak ze wohoo, idem sa vzdelavat
aj ja chcem mat pokrove kamosky, dpc!
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:poldinhoo napísal:kamoska pise, ze mi vytlacila mersenaryho husng book, tak ze wohoo, idem sa vzdelavat
aj ja chcem mat pokrove kamosky, dpc!
daj si inzerat na vsetky fora
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
Počet príspevkov: 36 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.