Get-Up Heads-Up (HUSNG fórum)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Get-Up Heads-Up (HUSNG fórum)

Odoslaťod foraid 03 Jan 2012 15:19

vyskusaj napr. 9man sng/resp. KO turnaje na nizkych limitoch, pomerne rychlo osvojitelna a jednoducha strategia, ktoru casom len zdokonalujes a zvysujes multitabling a ak dosiahnes vysoky ROI tak mas aj pomerne male swingy :)
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod sudden 03 Jan 2012 19:58

poldinhoo napísal:chvilu cashku 4-tabling, chvilu 24, chvilu HU sng, uz som aj MTT skusal :) ale proste vsade najskor fajn, potom ma dva dni po*ebe tak, ze na to zanevriem a zase vymyslam..

je uplne jedno aky format si vyberies, bad runy budu vsade, tomu sa nevyhnes a uz vobec nie tym, ze budes kazdy mesiac hravat nieco ine, to je hlavne mindset problem

vyber si nejaky format a venuj sa tomu, vykasli sa na katastroficke grafy a ked sa ti zda, ze ta to prilis jebe tak menej hraj a venuj sa viac studiu :gl:

Za tento príspevok od sudden poďakovali - 2:
poldinhoo, tucniak
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod oli.strs 04 Jan 2012 13:46

najlepsie by bolo keby si hral to co ta najviac bavi a bral peniaze len ako vedlasi produkt ;) ucit sa, zlepsovat sa, naucit sa porazat rogov a mat s toho fun , ked budes pozerat na $ tak to nebude fungovat
som ti poslal jeden link do posty co mne pomaha ked vela prehram
oli.strs

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 8 krát/12 krát

Odoslaťod poldinhoo 04 Jan 2012 16:32

bavilo ma rushovat a 24 tablovat :D..ale inak dobry postreh..ja som sa tym nikdy netajil, ze poker hram len pre nejaky easy drobny zarobok bokom..a preto sa stale snazim aj hladat cestu taku, kde by som ho co najeasy a najkoznzistentnejsie dosiahol..vid moj 24-tabling:D..

diky za ten odkaz, nestiahol som to, lebo mi pise ze je fullka a musim cakat, ale budem to priebezne refreshovat :D

inak prave mi kamoska pise, ze mi vytlacila mersenaryho husng book, tak ze wohoo, idem sa vzdelavat :)
:gl:
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod haman 04 Jan 2012 17:21

poldinhoo napísal:kamoska pise, ze mi vytlacila mersenaryho husng book, tak ze wohoo, idem sa vzdelavat :)

aj ja chcem mat pokrove kamosky, dpc!
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod oli.strs 04 Jan 2012 17:55

haman napísal:
poldinhoo napísal:kamoska pise, ze mi vytlacila mersenaryho husng book, tak ze wohoo, idem sa vzdelavat :)

aj ja chcem mat pokrove kamosky, dpc!

daj si inzerat na vsetky fora :lol2:
oli.strs

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 8 krát/12 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!